Σαββατο 1 Μαρτιου 2014

Ευδοκία

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Κάποιος «Καίγεται» Πολύ Για Τις Δημοτικές Εκλογές… Και «Παρήγγειλε» Δημοσκόπηση Για Το Δ. Λαρισαίων!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δείτε ποια πρόσωπα "παίζουν" στο ερωτηματολόγιο της εταιρίας δημοσκοπήσεων και πόσο στοχευμένες είναι οι ερωτήσεις στους πολίτες...

Ορισμένοι «καίγονται» και …«σβήνουν»  για τις Δημοτικές Εκλογές του χρόνου και ανέθεσαν σε γνωστή Δημοσκοπική Και Κοινωνικοπολιτική Εταιρία της Θεσσαλονίκης ("To The Point" το όνομα της) να κάνει τηλεφωνικό γκάλοπ σε πολίτες της Λάρισας κάνοντας διάφορες ερωτήσεις, περίπου δέκα, προσπαθώντας να ανιχνεύσουν τις προθέσεις τους σχετικά με τις εκλογές και φυσικά την ψήφο του Λαρισαίου πολίτη.
Οι ερωτήσεις αφορούν στον νυν δήμαρχο και αν το έργο του ικανοποιεί τους πολίτες, ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, αν υπάρχουν παράπονα για την καθαριότητα της πόλης, αν πιστεύει ο πολίτης ότι υπάρχει οικονομική διαφάνεια στο δήμο και σωστή διαχείριση,  αν υπάρχει ανάπτυξη, αν τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης βρίσκονται σε καλό επίπεδο, και τέλος τι ζητάει ο ερωτώμενος από τον δήμαρχο του.

Επίσης, υπάρχει ερώτηση για το ποιον θεωρεί ο ερωτώμενος καταλληλότερο δήμαρχο, ανάμεσα στους Τζανακούλη, Διαμάντο, Καλογιάννη, Καραλαριώτου, Νασιώκα και... Μπαρτζώκη!
Ζητείται ακόμη η γνώμη των πολιτών που απαντούν στο τηλέφωνο για το κατά πόσο βλέπουν θετικά ή όχι πρόσωπα όπως ο Διαμάντος, ο Νασιώκας, ο Αγοραστός, ο Κουρέτας και η Διώτη, αναφορικά με το έργο του καθενός μέχρι τώρα και μέσα από την ιδιότητά του.

Δεν είμαστε σε θέση ως Press-A να γνωρίζουμε για λογαριασμό ποιου γίνεται η συγκεκριμένη δημοσκόπηση, αν είναι κόμμα ή κάποιος από τους ενδιαφερόμενους για το δήμο Λαρισαίων, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι για κάποια πρόσωπα όπως είναι αυτά των Τζανακούλη, Διαμάντου, Διώτη και Αγοραστού υπήρχαν αρκετές ερωτήσεις.

Τέλος υπάρχουν ερωτήσεις για το τι προτίθεται ο ερωτώμενος να ψηφίσει στις Δημοτικές Εκλογές και ποιο κόμμα ψήφισε στις εκλογές του 2012.

Τα συμπεράσματα δικά σας…
Και φυσικά να είστε προετοιμασμένοι για το τι θα απαντήσετε, αν χτυπήσει το τηλέφωνό σας αυτές τις ημέρες. Φυσικά και σε όποια ερώτηση θέλει ο καθένας δεν απαντάει καν…

Ετικέτες γκαλοπ    δήμος    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 22:03

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Μυρτώ Βαφλέκη Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 12:50 δημοσιεύθηκε από Μυρτώ Βαφλέκη

    Αρχισε να απελπίζεται από νωρίς ο κύριος Διαμάντος όπως φαίνεται και θέλει ψυχολογικές ένεσεις. Οι εκλογές όμως δεν εξαγοράζονται ούτε με πληρωμένα γκάλοπ ούτε με χρήματα στα ηλεκτρονικά μέσα. Τα έχουν δοκιμάσει και άλλοι στο παρελθόν και απέτυχαν παταγωδώς

  • Σύνδεσμος σχολίου Περιπτερού Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 00:57 δημοσιεύθηκε από Περιπτερού

    Μεγάλη η αγωνία του κόσμου τώρα που θα μείνει άνεργος ο Διαμάντος.
    Μερικοί ήδη δε μπορούνε να κοιμηθούνε στο ΤΕΕ. Ήταν και το εύκολο μεροκάματο βλέπεις
    Κακή συνήθεια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Το Εκλογικό Σύστημα Ευνοεί Την Πολυδιάσπαση Ψηφοδελτίων" Του Γιώργου Μπαρτζώκη (Υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων - επικεφαλής Ταυτότητα Πόλης)
Προσπαθούν Να Σωθούν Με Το Χρίσμα Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός)
Κανόνες Διαφάνειας Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Tου Νικολάου Καρδούλα (Σχης ε.α Διπλωματούχος Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π MSc…
Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΚάποιος «Καίγεται» Πολύ Για Τις Δημοτικές Εκλογές… Και «Παρήγγειλε» Δημοσκόπηση Για Το Δ. Λαρισαίων! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων