Τριτη 19 Αυγουστου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Προσπαθούν Να Σωθούν Με Το Χρίσμα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός)


Πολύ ορθά και σε συντεταγμένη γραμμή με το Μαξίμου σε όσους «αρχηγούς» της αυτοδιοίκησης  πρόστρεξαν  να πάρουν την χειραψία με μεγάλη ευλάβεια, ο υπουργός Μιχελάκης ήταν απλός, λακωνικός και μεστός και αρκετά τυπολάτρης ώστε να μην αφήσει καμιά παρανόηση ξανατονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ και ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!
Δυστυχώς κάποιοι τρέχουν ακόμη  μήπως και παραπέσει κανένα χρίσμα κατά λάθος..
Το  χειρότερο είναι ότι δεν  παραβρέθηκαν εκεί  για να δώσουν κάποιο υπόμνημα (αναφερόμαστε πάντα στους υποψηφίους της αυτοδιοίκησης ) με προτάσεις  και λύσεις  που αφορούν τους πολίτες, τους  ανέργους  ,τους επιχειρηματίες, την γραφειοκρατία ή άλλα που αφορούν την δημόσια διοίκηση !
Ορθά κοφτά πήγαν  για προσωπικό όφελος και με  μόνο , απλό κίνητρο την ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ .
Πρώτα λοιπόν ο συντοπίτης μας ,γενικός γραμματέας της Ν.Δ Ανδρέας Παπαμιμίκος εκφράζει την επίσημη θέση ότι το κόμμα δεν θα εμπλακεί στην Λάρισα και τώρα ο Υπουργός Εσωτερικών συντεταγμένος αποκρούει όλους τους φερέλπιδες του χρίσματος και «αδειάζει» τους παλαιοκομματικούς και τις αντιλήψεις του χθες .
Τί άλλο πρέπει  άραγε να πούνε στα στελέχη αυτά που θέλουν να διεκδικήσουν  τον Δημαρχιακό Θώκο ;
Πρέπει λοιπόν να αντιληφθούμε όλοι μας ότι η καλύτερη υπηρεσία των κομμάτων αυτή τη στιγμή  στην αυτοδιοίκηση  είναι η ΑΠΟΥΣΙΑ τους.
Αν δεν απεμπλακούμε τώρα και αν δεν αυτενεργήσουμε ως πολίτες και ως κοινωνία ΣΗΜΕΡΑ τότε είμαστε άξιοι των δυνών που μας κατατρέχουν !
Αν δεν ξεγλιστρήσουμε από την μέγγενη των κομματικών περιθωρίων τότε ο μαρασμός της αυτοδιοίκησης που βιώνουμε σήμερα θα είναι και ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ ,ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ .
Πρέπει  να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν ΕΙΝΑΙ  ΟΛΟΙ  ΙΔΙΟΙ  όπως μας θέλανε να πιστεύουμε  οι κομματικοί μηχανισμοί του σωλήνα!
Πρέπει να γίνουμε εμείς οι ρυθμιστές και όχι οι αμνοί που στρατεύονται χωρίς λόγο ! Πρέπει λοιπόν για πρώτη φορά έξω από τα κόμματα να επιλέξουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ .
Πρέπει να τους εμπιστευτούμε την ψήφο μας όχι επειδή είναι κομματικοί αλλά με κριτήριο αν είναι ικανοί, αν στο παρελθόν προσφέρανε στην κοινωνία μέσα από την ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΣ .

Αν είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ και άλλα πολλά.
Με αυτές τις διαπιστώσεις καταλήγουμε αισιόδοξα ότι διαφαίνεται ότι άρχισε να πνέει άλλος «αέρας» στην κοινωνία και κατά συνέπεια στα κόμματα...

Ετικέτες Ξηρομερίτης    άρθρο    μειχελακης    χρισμα   
Κατηγορία Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Σχόλια
By SDGSEO

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤελευταία ΝέαΣχόλιαΠροσπαθούν Να Σωθούν Με Το Χρίσμα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων