Πεμπτη 6 Μαρτιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Βαρύ Πυροβολικό» Για Τον Αγοραστό! Κατεβαίνει Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ο Στέλιος Σούρλας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(28 ψήφοι)

Αυτές είναι μεταγραφές... "Ψηλώνει" την ομάδα του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Αγοραστός,

μετά τη συμφωνία του με τον γνωστό Λαρισαίο δικηγόρο και πρώην πρόεδρο των Σαρακατσαναίων της Λάρισας, Στέλιο Σούρλα. Ο... "Σαρακατσανάρχης" εντάσσεται στη "Συμμαχία Υπέρ Των Πολιτών" αποδεχόμενος την πρόσκληση του Αγοραστού και ρίχνεται στον αγώνα για την Περιφέρεια. Ξέρει τι κάνει ο Περιφερειάρχης, μεγάλο άνοιγμα με Σούρλα σε Σαρακατσαναίους και νεολαία...

Ακολουθεί η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, δείτε τι λέει ο Στέλιος Σούρλας για τους λόγους που τον ώθησαν να συστρατευτεί με τον Κώστα Αγοραστό:

"Εποχή των μνημονίων, η χειρότερη περίοδος από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν, όπου η απαξίωση των πάντων αποτελεί κυρίαρχη έκφραση του λαού. Και δικαίως αποτελεί. Ενός λαού ο οποίος πλανήθηκε, σύρθηκε, εκμεταλλεύτηκε και σήμερα κακοποιείται με τον χειρότερο τρόπο. Ενός λαού που του έχoυνε στερήσει την ελευθερία, έχει βιαστεί το πατριωτικό του συναίσθημα και συνάμα κακοποιείται το σύνολο της προσωπικότητας και της ψυχοσύνθεσης του. Σε μία εποχή όπου η γενιά μου έχει εξευτελιστεί από όλες τις απόψεις και έχει καταδικαστεί αμετάκλητα στην ανεργία στερούμενη ακόμη και από αυτό το δικαίωμα της ελπίδος. Ενός Έθνους το οποίο υποφέρει από τις ξένες επιταγές και βουλήσεις όμως καθ΄όλη τη διάρκεια της ιστορίας δεν υπέκυψε σε αυτές αλλά πάντοτε εν΄τέλει επαναστατούσε και κατακτούσε τα δίκαια του. Το μήνυμα των επαναστατών του ΄21 επίκαιρο όσο ποτέ καθότι η Ελληνική ψυχή δεν αλλάζει αλλά πάντοτε αναζητά την ελευθερία με όπλο την ανυποταξία. Αργεί αλλά στο τέλος επαναστατεί! Τα Συνταγματικά μας δικαιώματα έχουνε υποστεί πρωτόγνωρες παραβιάσεις και η νομική επιστήμη απορεί πως είναι δυνατόν να συμβαίνουνε αυτά. Σε αυτήν λοιπόν την εποχή το δίλημμα έντονο και επίκαιρο. Άραγε εμείς οι νέοι ακολουθούμε το δρόμο της αποχής ο οποίος είναι ευκολότερος και σκοπός ορισμένων, προκειμένου να ενεργούνε ευκολότερα τα δικά τους σχέδια ή την άμεση και ενεργή συμμετοχή με σκληρό όμως τίμημα; Γενιά θεατής ή πρωταγωνιστής; Αξίζει η γενιά μας αυτή τη μεταχείριση; Μια γενιά η οποία θεωρείται η πλέον μορφωμένη όλων των γενεών πλην όμως εξαιρετικά αδικημένη.

Απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα μου, έδωσε, διαδραματίζοντας συνάμα καθοριστικό ρόλο, η πρόσκληση από τον Κώστα Αγοραστό προς το πρόσωπο μου για συμμετοχή στα κοινά, ενός ανθρώπου έντιμου και εργατικού, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας όσο το δυνατόν πιο μακριά από τις καταστροφικές συνέπειες των Μνημονίων. Ο στόχος κοινός, η θέληση αμοιβαία, η αποφασιστικότητα άμεση. Αναλαμβάνω την ευθύνη για μία δυναμική παρουσία και άμεση εκπροσώπηση της γενιάς μου στην Περιφερειακή Ενότητα της Λάρισας. Μιας Περιφέρειας δυνατής η οποία θα αποτελεί τον αντίποδα της μνημονιακής πολιτικής, το παράδειγμα αλλά και την ελπίδα για έξοδο από τη νοσηρή παρούσα κατάσταση."

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 23:12

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Το Εκλογικό Σύστημα Ευνοεί Την Πολυδιάσπαση Ψηφοδελτίων" Του Γιώργου Μπαρτζώκη (Υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων - επικεφαλής Ταυτότητα Πόλης)
Προσπαθούν Να Σωθούν Με Το Χρίσμα Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός)
Κανόνες Διαφάνειας Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Tου Νικολάου Καρδούλα (Σχης ε.α Διπλωματούχος Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π MSc…
Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Βαρύ Πυροβολικό» Για Τον Αγοραστό! Κατεβαίνει Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ο Στέλιος Σούρλας Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων