Πεμπτη 6 Μαρτιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Το «Χαμόγελο Του Παιδιού» Βρήκε Στέγη Στη Λάρισα – Τις Επόμενες Ώρες Ανακοινώνεται Και Η Δημιουργία Κέντρου Στήριξης Παιδιών Στην Πόλη Μας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το «Χαμόγελο Του Παιδιού» από σήμερα έχει αποκτήσει άλλη μία …βάση θα λέγαμε και όχι απλά ένα παράρτημα και

αυτή θα βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας, καθώς ανοίγει νέο γραφείο όπως εξήγγειλε ο ίδιος ο πρόεδρος του, κ. Κώστας Γιαννόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι σε κεντρική καφετέρια της πόλης.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του press-a.gr ξεκινάει και η λειτουργία Κέντρου Στήριξης στη Λάρισα πολύ σύντομα, κάτι που θα ανακοινώσει μέχρι το τέλος της ημέρας και επίσημα ο ίδιος ο κ. Γιαννόπουλος.

Θυμίζουμε ότι πριν από ένα περίπου μήνα η Κοινότητα Οικονομικής Αλληλεγγύης allwin ξεκίνησε μια καμπάνια με τίτλο “Αγαπάμε το παιδί – Στηρίζουμε το Χαμόγελο του παιδιού”. Έγιναν συγκεντρώσεις ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά και δημιουργήθηκε η ομάδα “Λαρισαίοι Εθελοντές του Χαμόγελου του παιδιού” και έγιναν επαφές με επιχειρηματίες και επαγγελματίες υποψήφιους χορηγούς.  Το ξεκίνημα έδειξε εξαρχής πολύ ελπιδοφόρο . Ήδη δυο Λαρισαίοι – ο κ. Αλέξης Καλέσης και η κ. Νανά Ρήγα – παραχωρούν  χώρους  για να τους αξιοποιήσει όπως νομίζει «Το χαμόγελο του παιδιού», ιατροί και εκπαιδευτικοί προσφέρονται να συνδράμουν εθελοντικά όποτε τους ζητηθεί, καλλιτέχνες και σύλλογοι ή φορείς προτείνουν δράσεις ή εκδηλώσεις που τα έσοδα τους θα ενισχύσουν το έργο του Οργανισμού ενώ εκατοντάδες Λαρισαίοι εκδηλώνουν την επιθυμία να γίνουν εθελοντές του «Χαμόγελου του παιδιού».

Ύστερα από όλα αυτά καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για το «Χαμόγελο» και την ίδια την πόλη μας, καθώς είναι πλέον επίσημο ότι ξεκινάει το γραφείο αλλά και το Κέντρο Στήριξης.

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος στην συνέντευξη στάθηκε στο μεγάλο έργο που γίνεται και τόνισε ότι είδε ένταση και πάθος στους Λαρισαίους στο θέμα της δημιουργίας γραφείου στην πόλη μας. Τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως δεν θα πρόκειται για ένα παράρτημα, αλλά ουσιαστικά είναι η επέκταση, θα λέγαμε, του γραφείου της Αθήνας και θα παρέχονται όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται αντίστοιχα σε όλα τα γραφεία της Ελλάδας, όπως είναι της Αθήνας, της Κέρκυρας, της Χαλκίδας κλπ.

Έγινε Αυτοψία Ήδη Και Στους 2 Χώρους

Ο κ. Γιαννόπουλος με την ομάδα των εθελοντών έχουν ήδη πάει και έχουν κάνει αυτοψία στον χώρο που προορίζεται για το γραφείο του «Χαμόγελου» και βρίσκεται στην Ηφαίστου, σε έναν όμορφο χώρο που παραχώρησε ο κ. Αλέξης Καλέσης. Ήδη έχει γίνει ο σχεδιασμός για το πώς θα αξιοποιηθεί ο χώρος και από εβδομάδας ξεκινούν οι διαδικασίες, από την τακτοποίηση του χώρου, μέχρι την πρόσληψη προσωπικού.
Μάλιστα θα υπάρχει η γραμματεία και ένα δημιουργικό εργαστήρι το οποίο θα στηρίζεται από τους εθελοντές.

Επίσης, ήδη ο πρόεδρος βρέθηκε και στον έτερο χώρο που παραχωρήθηκε για μια δεκαετία από την κ. Νανά Ρήγα και πρόκειται για μια πολύ όμορφη μονοκατοικία στην Ιάσωνος. Εκεί λοιπόν πολύ σύντομα θα ξεκινήσει το Κέντρο Στήριξης Παιδιών από την περιοχή μας που το έχουν ανάγκη.

Θα υπάρχουν πάντα καταρτισμένοι ψυχολόγοι οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ο Λαρισαίος εθελοντής ο οποίος ξεκίνησε την διαδικασία στην πόλη μας πάντα με την συνεργασία του κ. Γιαννόπουλου, κ. Φώτης Βακιρτζηδέλης, τόνισε για την όλη προσπάθεια:
«Είναι μια ιδέα που μου ήρθε στο μπαράζ του Νοεμβρίου και ξεκίνησα να συσπειρώνω κόσμο από την Λάρισα όταν ο πρόεδρος μου έδωσε το πράσινο φως.  Δημιουργήσαμε λοιπόν μια ομάδα εθελοντών που αυτή την στιγμή μετράει 200 άτομα από την Λάρισα και επίσης βρήκαμε και χορηγούς. Τρέξαμε να προλάβουμε για να φτάσουμε στην σημερινή μεγάλη ημέρα.
Η έλευση του προέδρου στην Λάρισα, απόφαση που πήρε για το γραφείο και το Κέντρο στήριξης, όπως και η συμμετοχή των Λαρισαίων στην προσπάθεια, νιώθω ότι με δικαιώνουν για την αρχική σκέψη που είχα. Οι Λαρισαίοι όλοι και ο πρόεδρος είναι εκείνοι που τα δημιούργησαν όλα αυτά…».

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 15:17

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Το Εκλογικό Σύστημα Ευνοεί Την Πολυδιάσπαση Ψηφοδελτίων" Του Γιώργου Μπαρτζώκη (Υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων - επικεφαλής Ταυτότητα Πόλης)
Προσπαθούν Να Σωθούν Με Το Χρίσμα Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός)
Κανόνες Διαφάνειας Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Tου Νικολάου Καρδούλα (Σχης ε.α Διπλωματούχος Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π MSc…
Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΤο «Χαμόγελο Του Παιδιού» Βρήκε Στέγη Στη Λάρισα – Τις Επόμενες Ώρες Ανακοινώνεται Και Η Δημιουργία Κέντρου Στήριξης Παιδιών Στην Πόλη Μας Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων