Πεμπτη 6 Μαρτιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Πήγε Να Μαζέψει Χόρτα Και Την Έφαγαν Τα Σκυλιά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια απίστευτη και τραγική ιστορία εκτυλίχτηκε χτές το απόγευμα στην Ερέτρια στην τοποθεσία “Μύλοι”, μια 76χρονη  κάτοικος Ερέτριας βρέθηκε νεκρή

σε οικόπεδο στο οποίο είχε πάει για να μαζέψει χόρτα. 

Την 76χρονη  αναζητούσαν συγγενείς της καθώς είχε φύγει απο το σπίτι της μαζί με το καροτσάκι της απο τις τρείς και μιση το μεσημέρι, καθώς όμως γνώριζαν τα μέρη οπου συνήθιζε να πηγαίνει για χόρτα την εντόπισαν γύρω στις 20:00.

Την μακάβρια ανακάλυψη έκαναν τα ανίψια της άτυχης γυναίκας και έμειναν εμβρόντητοι αντικρίζοντας το πτώμα της, καθώς ήταν κατασπαραγμένο και διαμελισμένο  απο άγρια σκυλιά, μάλιστα τα δύο άγρια σκυλιά δεν δίστασαν να επιτεθούν με μανία και στους συγγενείς παρόλο που αυτοί κρατούσαν φτυάρια, τσουγκράνες και φακούς.

Αμέσως οι συγγενείς ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο απο την Χαλκίδα που δεν άργησε να έρθει, παράλληλα ειδοποιήθηκε και η σήμανση, όμως κανείς δεν μπορούσε για πολλές ώρες να εισέλθει στον χώρο που βρισκόταν το πτώμα της άτυχης γυναίκας καθώς υπήρχε ο κίνδυνος μιας νέας επίθεσης απο τα αγριεμένα ζώα που κρύβονταν στην βλάστηση του οικοπέδου.

Πηγή: evia-press.gr

Ετικέτες χορτα    Γυναίκα    σκυλιά    εφαγαν   
Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Δημητρης Λεκκας Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 15:39 δημοσιεύθηκε από Δημητρης Λεκκας

    Φρικιαστικο και αποτροπαιο, δυστυχη γυναικα! Ωστοσο ωρες ειναι τωρα να εξαπολυθει πογκρομ μισους κατα των απανταχου αδεσποτων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Το Εκλογικό Σύστημα Ευνοεί Την Πολυδιάσπαση Ψηφοδελτίων" Του Γιώργου Μπαρτζώκη (Υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων - επικεφαλής Ταυτότητα Πόλης)
Προσπαθούν Να Σωθούν Με Το Χρίσμα Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός)
Κανόνες Διαφάνειας Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Tου Νικολάου Καρδούλα (Σχης ε.α Διπλωματούχος Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π MSc…
Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΠήγε Να Μαζέψει Χόρτα Και Την Έφαγαν Τα Σκυλιά Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων