Τριτη 28 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Μάχες Mέχρις Εσχάτων Σε Βαρκελώνη Και Ντόρτμουντ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα τελευταία δύο εισιτήρια για τους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ έμελλε να είναι εκείνα που θα δοθούν στις νικήτριες ομάδες των πιο αμφίρροπων ζευγών της φάσης των «16»,

έστω κι αν η μία από αυτές έχει αποκτήσει λογικό προβάδισμα μετά το πρώτο παιχνίδι.

Στις 21:45 οι διαιτητές θα σφυρίξουν την έναρξη στο «Καμπ Νου» της Βαρκελώνης και το «BVB Stadion», στο Ντόρτμουντ, με τις «μεγάλες κυρίες» των δύο πόλεων, Μπαρτσελόνα και Μπορούσια, να υποδέχονται τις Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους, αντίστοιχα.

Οι Καταλανοί νίκησαν στο «Έτιχαντ» με 2-1 και έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αφού οι «πολίτες» του Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν αρκεί να τούς νικήσουν στη φλεγόμενη έδρα τους, αλλά για να προκριθούν πρέπει να το πράξουν με διαφορά δύο γκολ.

Λίγο δύσκολο βέβαια, όχι επειδή η άμυνα των «μπλαουγκράνα» είναι η καλύτερη στον κόσμο αλλά διότι η επίθεσή τους με Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες είναι μετά πλήρους βεβαιότητας μία από τις ισχυρότερες που γνώρισε ποτέ το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και σίγουρα η κορυφαία στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, οπότε είναι δύσκολο για τους αμυντικούς της Σίτι να την κρατήσουν μακριά από το γκολ.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι Άγγλοι δεν είναι άσχημη ομάδα. Το αντίθετο μάλιστα, αφού σε πολλές περιπτώσεις έχουν κάνει εξαιρετικά παιχνίδια κι έχουν πάρει σημαντικά αποτελέσματα εκτός έδρας, όπου φαίνεται να αποδίδουν καλύτερα, αφού ενώπιον του κοινού τους εμφανίζονται αγχωμένοι.

Στη Γερμανία η Ντόρτμουντ του Γιούργκεν Κλοπ, που έχει ηττηθεί με το ίδιο σκορ στο Τορίνο από τη Γιουβέντους, χρειάζεται απλά νίκη με 1-0 για να προκριθεί. Οι Ιταλοί μπορεί να κάνουν περίπατο στο καμπιονάτο, όμως στην Ευρώπη δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, αλλά από την άλλη ούτε οι Βεστφαλοί διάγουν την καλύτερη περίοδό τους, οπότε το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε κάθε προγνωστικό.

Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΜάχες Mέχρις Εσχάτων Σε Βαρκελώνη Και Ντόρτμουντ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων