Σαββατο 13 Ιουνιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Νεκρό Σκυλί Σε Σιδηροδρομικές Γραμμές Στη Λάρισα - Τι Περιμένουν Και Δεν Το Μαζεύουν; (ΦΩΤΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τον εντόπισαν γύρω στις 8 το βράδυ της Μ. Πέμπτης στις γραμμές της οδού Βόλου περαστικοί Λαρισαίοι και αφού αρχικά τρόμαξαν

από το μέγεθος του ("τι είναι αυτό; Αρκούδα;"), στη συνέχεια στεναχωρήθηκαν από το θέαμα που αντίκρυσαν... Τεράστιος λευκός σκύλος κείτεται νεκρός, άγνωστο πως συνέβη και βρέθηκε εκεί στις γραμμές της Βόλου. Ένας απ' τους διερχόμενους οδηγούς, αναγνώστης της press-a (για την ακρίβεια αναγνώστρια) αφού πέρασε τις σιδηροδρομικές γραμμές σταμάτησε το Ι.Χ. και έβγαλε τις φωτό που βλέπετε.

Αναρωτιέται μάλιστα η συμπολίτισσα, ''τον είδε κανένας από τον ΟΣΕ; Τι θα απογίνει, εκεί θα μείνει; Ή περιμένουμε μήπως να τον διαμελίσουν οι αμαξοστοιχίες που θα περάσουν;"

 

Και εμείς για να το προεκτείνουμε επειδή πρόκειται για τεράστιο σκύλο... Ελπίζουμε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος εκτροχιασμού κανενός συρμού! Διότι πριν ένα χρόνο, αν θυμάστε, είχαμε δύο περιστατικά με αμαξοστοιχίες κοντά στο Λιανοκλάδι που είχαν εκτροχιαστεί μετά από παράσυρση αγελέδας! Εδώ βέβαια δεν έχουμε να κάνουμε με αγελάδα αλλά ούτε και με... τσιάουα!

Όπως και να 'χει, κρίμα για το δύστυχο τετράποδο και ας κοιτάξου οι αρμόδιοι να το μαζέψουν.

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΡΙΓΚΑ Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015 22:31 δημοσιεύθηκε από ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΡΙΓΚΑ

    Επειδη εχασα ενα παρομοιο σκυλι και απο Μ. ΔΕυτερα εχω γεμισει τον τοπο χαρτια αναζητησης εχω ψαξει παντου και σε φιλοζωικες εχω γυρισει τους δρομους ωρες ολοκληρες σ ολη την πολη , θελω να ξερω που μπορω να μαθω περισσοτερα .. αυριο πρωι πρωι θα παω επιτοπου να το αναζητησω με την καρδια μου και των παιδιων μου ηδη καταρακωμενη και μονο με το φοβο ... ο σκυλος που εχασα ειναι μολις 7 μηνων μα μεγαλοσωμο λογω ρατσας χρωματος ασπρο προς εκρου με καταγαλανα ματια ρατσας λυκοσκυλο μαλινουα κι εχει ακομα στο λαιμο του την αλυσιδα του . Αν καποιος εχει νεα σας παρακαλω να επικοινωνησετε με μηνυμα στο mail ... [email protected] . Ο σκυλος μου ειναι αρσενικος κι ακουει στο ονομα Βολκ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Επιλογές Στελεχών Εκπαίδευσης: Στόχος Είναι Ο Ασφυκτικός Κομματικός Έλεγχος Της Διοίκησης Της Εκπαίδευσης του Δημήτρη Παπαποστόλου, Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Ευυδρίου Λόφου και Μέλος του…
''Έργα Με Αποτελέσματα Και Όχι Λόγια'' Της Ρένας Καραλαριώτου*
Πανελλαδικών …«Χρωμοσωμικές Ανωμαλίες» Tης Μαρίας Πινάκα (Μοριακή Βιολόγος)
ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Η Προσγείωση, Η Συμφωνία Και Η Στάση Της Ν.Δ. Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου (Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου)
Σχέδιο ''Οικειοθελούς'' Συμμόρφωσης Για... Αμελείς Φορολογούμενους Νέο σχέδιο ''οικειοθελούς'' συμμόρφωσης ετοιμάζει το υπουργείο οικονομικών έτσι ώστε να εισρεύσει…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΝεκρό Σκυλί Σε Σιδηροδρομικές Γραμμές Στη Λάρισα - Τι Περιμένουν Και Δεν Το Μαζεύουν; (ΦΩΤΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων