Σαββατο 25 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Η Άρσεναλ Έφτασε Κοντά Στην «Πηγή» Της Πρόκρισης Αλλά...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Άρσεναλ κυριάρχησε στην Γαλλία, νίκησε 2-0 τη Μονακό, έχασε ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να «γυρίσει» το 1-3 του πρώτου αγώνα

και έτσι η ομάδα του Ζαρντίμ προκρίθηκε στους «οκτώ» του Τσάμπιονς Λίγκ.

Οι «κανονιέρηδες» σκόραραν στο 36' με τον Ζιρού και στο 79' με τον Ράμσεϊ, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση, αν και ήταν σαφώς καλύτεροι.

Αποφασισμένη για όλα!

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας πως κυνηγάνε ένα θαύμα, όμως από το πρώτο λεπτό φάνηκαν αποφασισμένοι να κυνηγήσουν όσες ελπίδες είχαν μετά την βαριά ήττα στο Λονδίνο με 3-1. Η Άρσεναλ από τα πρώτα λεπτά πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, στο 14' απείλησε με κεφαλιά του Ζιρού, ενώ στο 23' ο Κοσιενλί από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, σε μία φάση που λανθασμένα σταμάτησε όμως ως οφσάιντ. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ συνέχισε να πιέζει και τελικά στο 36΄ήρθε και το γκολ, με κοντινό σουτ του Ζιρού. Το τέρμα αυτό έδωσε έξτρα ώθηση στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κυνήγησαν το δεύτερο γκολ μέχρι την λήξη του ημιχρόνου και λίγο έλειψε να το πετύχουν. Στο 38΄ ο Αμπντενούρ σταμάτησε με τάκλιν πάνω στην γραμμή το σουτ του Γουέλμπεκ, ενώ ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να σουτάρει στο 45' με δυνατό σουτ εντός περιοχής.

Την έβαλε μέσα στο τέρμα, αλλά...

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε έναν φοβερό μονόλογο της Άρσεναλ, η οποία χωρίς καμία υπερβολή «πάτησε» τη Μονακό, η οποία απλά προσπαθούσε να διώξει την μπάλα από την άμυνα. Στο 53' ο Σούμπασιτς απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Οζίλ, ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι παίζοντας όλοι πίσω από το κέντρο, κράταγαν τους «κανονιέρηδες» έξω από την περιοχή τους. Στο 79' όμως, μετά από σουτ του Γουόλκοτ στο δοκάρι, ο Ράμσεϊ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Το γκολ αυτό δεν έφτανε για να δώσει την πρόκριση στην Άρσεναλ, όμως έδωσε έξτρα πρόθεση στους παίκτες της.

Έτσι λοιπόν, στο τελευταίο τέταρτο υπήρξε φοβερή πίεση από τους Λονδρέζους, οι οποίοι στο 83' άγγιξαν το γκολ, όταν ο Σούμπασιτς έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ζιρού, όμως το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος και η Μονακό πήρε τη μεγάλη πρόκριση!
 

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Αμπντενούρ, Ουάλας, Κουρζαουά, Κοντογκμπιά, Τουλαλάν, Ζοάο Μοουτίνιο, Ντιράρ (86' Ετσιετζίλε), Μαρσιάλ (60' Φερέιρα-Καράσκο), Μπερμπάτοφ (70' Μπερνάρντο Σίλβα).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Μπεγιερίν, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ (83' Γκιμπς), Κοκελέν (63' Ράμσεϊ), Καθόρλα, Μεσούτ Εζίλ, Αλέξις Σάντσες, Γουέλμπεκ (72' Γουόλκοτ), Ζιρού.

Πηγή: sportdog.gr

Ετικέτες τσαμπιονς λιγκ    αρσεναλ    μονακο   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΗ Άρσεναλ Έφτασε Κοντά Στην «Πηγή» Της Πρόκρισης Αλλά... Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων