Τεταρτη 8 Οκτωβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Τα Έσπασαν Οι Κουμπάροι...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Τον Αύγουστο του 2013 όταν ο Πλεξίδας πήρε το χρίσμα από την γενική συνέλευση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ για να τρέξει την ομάδα

ως χορηγός, ο άνθρωπος που ήταν το δεξί του χέρι και απ” αυτόν περνούσαν όλα, ήταν ο Νίκος Γαλανακόπουλος.

Η σχέση και η φιλία των δύο ανδρών γνωστή εδώ και χρόνια που μάλιστα σφραγίστηκε και με κουμπαριά, μιας και ο Πλεξίδας πάντρεψε τον Γαλανακόπουλο.

Ωστόσο από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Άλλωστε είναι γνωστό ότι μετά το παιχνίδι με τον Πυρσό στα Γρεβενά ο μάνατζερ εξαφανίστηκε και ακολούθησε δρομολόγιο διαφορετικό από της ΑΕΛ.

Μάλιστα λίγες ώρες πριν την επεισοδιακή αναμέτρηση με την Τσαριτσάνη στο Αλκαζάρ ο Γαλανακόπουλος έδειχνε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν ξαναγυρίζει στη Λάρισα, καθώς ποστάριζε φωτογραφίες στο facebook από το clasico της Ισπανίας!


Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές για το ποιος θα γίνει ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ συνεργάτες του Πλεξίδα έριχναν ευθύνες στον Γαλανακόπουλο για κακούς χειρισμούς σε αρκετά θέματα.

Αρκετοί πίστεψαν ότι ο μεγαλομέτοχος της λαρισινής ομάδας δεν θα ζητήσει την βοήθεια του κουμπάρου του, τόσο για την επιλογή παικτών όσο και γι αυτή του προπονητή.

Ωστόσο αυτό δεν έγινε, μιας και η εξάδα των Ισπανών παικτών που ήρθαν στην Λάρισα ήταν επιλογές Γαλανακόπουλου που τους είχε δει τον Φεβρουάριο όταν πήγε ταξίδι στην Ισπανία.

Γνωρίζει ωστόσο ο καθένας ότι οι επιλογές παικτών από το εξωτερικό εμπεριέχουν ρίσκο και εκτός από τα χρήματα που χρειάζονται παίζει ρόλο και η τύχη.

Μέχρι εδώ καλά. Τι ήταν αυτό όμως που εξόργισε τον Βαγγέλη Πλεξίδα και δεν μπορεί να το χωνέψει ακόμα?

Η επιμονή και συμβουλή του Νίκου Γαλανακόπουλου να πάρει προπονητή στην ΑΕΛ τον Αλέκο Βοσνιάδη.


Τα όσα επακολούθησαν μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αλκαζάρ οδήγησαν τον μεγαλομέτοχο της λαρισινής ομάδας να ψάξει αρκετά πράγματα, με αποτέλεσμα να διώξει τον προπονητή και να φέρει τον Παναγόπουλο.

Σε συνομιλητές του ο Βαγγέλης Πλεξίδας καταλογίζει ευθύνες στον κουμπάρο του που τον επηρέασε να πάρει τον Βοσνιάδη και δεν τον προστάτεψε όπως ο ίδιος υποστηρίζει από μια τέτοια κίνηση.

Μένει μόνο να δούμε αν αυτή η ιστορία θα επηρεάσει τις σχέσεις των δύο ανδρών κυρίως στο ποδοσφαιρικό κομμάτι ή με το πέρασμα του χρόνου όλα θα ξεχαστούν.

Πηγή: larissa sport news.gr, του Χρήστου Ευθυμίου

Ετικέτες ΑΕΛ    ΠΛΕΞΙΔΑΣ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

  • Ιδού Οι Νέες Φανέλες Της ΑΕΛ

    Μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook η ομάδα της ΑΕΛ έκανε τα «αποκαλυπτηρία» των εμφανίσεων της ομάδας για τη νέα αγωνιστική

  • 18 Χρόνια Χωρίς Τον Ανδρέα

    Ημέρα μνήμης είναι η σημερινή για την οικογένεια της ΑΕΛ. Σαν σήμερα (6 Οκτωβρίου 1996), δεκαοκτώ χρόνια πριν η πόλη της Λάρισας

  • Επιστρέφει Στην ΑΕΛ Ο Κατσάρας

    Θα θυμάστε όλοι προφανώς το κουίζ της ιστοσελίδας μας πριν λίγες μέρες για το πρόσωπο που έχει προιστορία με την ΑΕΛ

  • Οριστικά Χωρίς Κόσμο Με Καλαμαριά Η ΑΕΛ

    Η ΑΕΛ δεν θα έχει την στήριξη του κόσμου της στην πρεμιέρα της στο Βόρειο όμιλο της Football League με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

40 Χρόνια Νέα Δημοκρατία Του Χρήστου Κέλλα
Κοροϊδία Για Τον Κατώτατο Μισθό Του Τάσου Τσιαπλέ, Προέδρου του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας
Ο 11ος Μήτσος Του Ανδρέα Πετρουλάκη από protagon.gr
Ποια Εναλλακτική Λύση Για Την Ελληνική Οικονομία; (Άρθρο Του Φίλιππου Σαχινίδη, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ - Πρ. Υπουργού Οικονομικών στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ")
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΤα Έσπασαν Οι Κουμπάροι... Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων