Τριτη 28 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

40 Χρόνια Νέα Δημοκρατία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(35 ψήφοι)

Του Χρήστου Κέλλα

 

 

Σαράντα χρόνια συμπληρώνονται από την ίδρυση της μεγάλης φιλελεύθερης πατριωτικής παράταξης και όλοι εμείς, από το τελευταίο απλό στέλεχος μέχρι και τον Πρόεδρο του κόμματος, αναστοχαζόμαστε τη μακρά πορεία.

Η πορεία αυτή είναι η πορεία της σύγχρονης Ελλάδας, η οποία διαμορφώθηκε από τις στρατηγικές πολιτικές επιλογές της παράταξης της ΝΔ. Η είσοδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η συμμετοχή της χώρας σε όλους τους μεγάλους πολιτικούς και στρατιωτικούς σχηματισμούς, η διαμόρφωση σύγχρονων θεσμών και η λειτουργία ενός δημοκρατικού κράτους δικαίου, με πυλώνα την εθνική συμφιλίωση, όλα έργα του Εθνάρχη Κων/νου Καραμανλή. 

Από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα έγιναν στη χώρα και λάθος επιλογές, και παραλείψεις. Για κάποιες από αυτές η ευθύνη βαραίνει και τη δική μας παράταξη. 

Είμαστε όμως εμείς, ο Αντώνης Σαμαράς και η παράταξη της ΝΔ, αυτοί που κλήθηκαν, και πάλι, από την ιστορία για να κρατήσουν τη χώρα όρθια. Αυτοί που κλήθηκαν να διαφυλάξουν τηνευρωπαϊκή προοπτική και να αποτρέψουν τη χρεοκοπία. Και τα καταφέραμε! Όλοι μαζί, με τη βοήθεια και τον αγώνα όλων των κατοίκων αυτής της χώρας. Κάθε Έλληνα και Ελληνίδας. 

Σήμερα που οι προκλήσεις είναι μεγάλες και οι κίνδυνοι παραμονεύουν, είναι η παράταξη της ΝΔ αυτή που ανοίγει την κουβέντα για το μέλλον, απευθύνοντας πρόσκληση προς όλες τις δυνάμεις εκείνες,οι οποίες έχουν ως στόχο τη δημιουργία μιας σύγχρονης χώρας, απελευθερωμένης από τις αγκυλώσεις και τις νοοτροπίες του χθες. 

Σήμερα η ΝΔ αναλαμβάνει,δίχως να ακολουθεί τις σειρήνες του λαικισμού,για μια ακόμη φορά τον ιστορικό ρόλο να δημιουργήσει τις συνθήκες του μέλλοντος.

Η ΝΔ δεν περιμένει να την κρίνει η ιστορία,γιατί είναι η ζωντανή ιστορία αυτού του τόπου.Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν τι έχει προσφέρει αυτή η παράταξη στον τόπο και θα εξακολουθεί να το προσφέρει.Η ΝΔ είναι η Ελλάδα της ιστορίας,της πατρίδας,της θρησκείας,της οικογένειας.Είναι η μοναδική εγγύηση σταθερότητας για όλους τους Έλληνες και έτσι θα συνεχίσει.

*Ο κ. Χρήστος Κέλλας είναι γιατρός, βουλευτής ΝΔ στο νομό Λαρίσης

Ετικέτες κελλας    Νέα Δημοκρατία   
Κατηγορία Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤελευταία ΝέαΣχόλια40 Χρόνια Νέα Δημοκρατία Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων