Δευτερα 10 Μαρτιου 2014

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Μπήκε Σε… Περιπέτειες! Ήττα - Σοκ Στο ΟΑΚΑ Για Παναθηναϊκό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε πολύ κακή βραδιά κόντρα στην ουραγό, Λαμποράλ Κούτσα και ηττήθηκε με 68-61 μέσα στο ΟΑΚΑ.

Οι "πράσινο" έχασαν έτσι την ευκαιρία να πλησιάσουν την 2η θέση του Ε’ ομίλου στο Top-16, ενώ πλέον μπήκαν σε μεγάλες περιπέτειες, όσον αφορά την πρόκρισή τους στους "8" της Euroleague

Πλέον μετά τον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός βάζει την πρόκριση του στους "8" της Euroleague σε… σοβαρές περιπέτειες, γνωρίζοντας την από μια ομάδα που μέχρι απόψε είχε 1 νίκη και 7 ήττες! Η ήττα αυτή έχει ως αποτέλεσμα να μείνουν οι «πράσινοι» στο 4-5 (μαζί με Ολυμπιακό και Φενέρ), την ίδια ώρα που η Μπαρτσελόνα παραμένει αήττητη και «κλειδώνει» την πρώτη θέση, η Αρμάνι βρίσκεται στο 6-3 και η Μάλαγα στο 5-4.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να επιβάλει τον δικό του ρυθμό παιχνίδι, αλλά τα αμυντικά του λάθη, τα άστοχα σουτ από την περιφέρεια, αλλά και η πολύ καλή παρουσία του Νιτσιόνι τον έφεραν να … κυνηγά στα περισσότερα λεπτά την Λαμποράλ. Η είσοδος όμως του Ράιτ στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου έφερε τους «πράσινους» να φτάνουν τους Βάσκους (18-18)

Οι δυο ομάδες είχαν ένα πολύ νευρικό δεύτερο δεκάλεπτο και έκαναν πολλά αβίαστα λάθη (9 πόντους η μια ομάδα και 10 η άλλη στο δεκάλεπτο). Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να μην είναι συγκεντρωμένος και να είναι κακός επιθετικά (είχε διάστημα 4 λεπτών χωρίς να σκοράρει μέσα στην περίοδο), με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν τον ρυθμό. Τρείς εύστοχες βολές του Διαμαντίδη έστειλαν τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 27-28 

Το «τριφύλλι» μπήκε πιο ορεξάτο στην επανάληψη και με… μπροστάρη στην επίθεση τον Γκιστ έφερε το ματς στα ίσα (35-35) 7 λεπτά πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου. Και πάλι όμως η Λαμπράλ κατάφερε πολύ γρήγορα να φτιάξει μια διαφορά και να προηγηθεί. Οι Ισπανοί έφτασαν ακόμα και στο +12 από τον Παναθηναϊκό, δυο τρίποντα από Ματσιούλις και Μπράμος… ψαλίδισαν την διαφορά, αλλά οι φιλοξενούμενοι «έκλεισαν» το δεκάλεπτο προηγούμενοι με (44-55)

Στην αρχή του τέταρτου δεκάλεπτου, ο Παναθηναϊκός βελτίωσε την άμυνα του και κατάφερε να τρέξει ένα σερί που τον έφερε στο 53-61. Ο Σαν Εμετέριο έφερε την διαφορά στους δέκα, αλλά ο Διαμαντίδης και ο Ράιτ έφεραν το ματς στο 60-65. Στα 46’’ ο Νοτσιόνι πήρε τεχνική ποινή, ο Διαμαντίδης μείωσε 61-65, αλλά το άστοχο τρίποντο του Ματσιούλις το λάθος του αρχηγού των «πρασίνων» και οι εύστοχες βολές των Ερτέλ και Νοτσιόνι διαμόρφωσαν το τελικό 61-68.

 

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 27-28, 44-55, 61-68 

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 10(2), Μπατίστ, Φώτσης 4, Ούκιτς 5, Λάσμε 5 (7 ριμπάουντ), Διαμαντίδης 15(2), Γκιστ 6, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις 5, Ράιτ 12 

Λαμποράλ Κούτσα (Σκαριόλο): Μαϊνόλντι, Νοτσιόνι 16(13 ριμπάουντ), Ποέτα 4, Χάνγκα 4, Ντιόπ, Σαν Εμετέριο 8(2), Πλάις 12, Ερτέλ 9, Γέλινεκ 6, Βαν Όστρουμ, Κοζέρ 9(1) 

 

Ε' ΟΜΙΛΟΣ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ολυμπιακός-Αρμάνι Τζινς Μιλάνο 86-88

Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 93-73

Παναθηναϊκός-Λαμποράλ Κούτσα 61-68

Ουνικάχα-Αναντολού Εφές 83-75

 

1. Μπαρτσελόνα 9-0

2. Αρμάνι Τζινς 6-3

3. Ουνικάχα 5-4

4. Ολυμπιακός 4-5

5. Παναθηναϊκός 4-5

6. Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 4-5

7. Αναντολού Εφές 2-7

8. Λαμποράλ Κούτσα 2-7

 

Πηγή: NewsIt.gr

Ετικέτες παναθηναικός    ευρωλιγκα    Μπάσκετ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Γυναίκα Στο Σοσιαλισμό Της Δήμητρας Σίσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του ΚΚΕ
"Το Εκλογικό Σύστημα Ευνοεί Την Πολυδιάσπαση Ψηφοδελτίων" Του Γιώργου Μπαρτζώκη (Υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων - επικεφαλής Ταυτότητα Πόλης)
Προσπαθούν Να Σωθούν Με Το Χρίσμα Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός)
Κανόνες Διαφάνειας Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Tου Νικολάου Καρδούλα (Σχης ε.α Διπλωματούχος Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π MSc…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΜπήκε Σε… Περιπέτειες! Ήττα - Σοκ Στο ΟΑΚΑ Για Παναθηναϊκό Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων