Τριτη 7 Οκτωβριου 2014

Σέργιος, Πολυχρόνης

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Το 4ο Ανταλλακτικό Παζάρι Νίκησε Τη Βροχή

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Το κρύο και η βροχή δεν εμπόδισαν τους Λαρισαίους να ανηφορήσουν το απόγευμα της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου 2014 στο Λόφο του Φρουρίου

και να συμμετέχουν στο 4ο Ανταλλακτικό Παζάρι της Τράπεζας Χρόνου, μέρος των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων. 

Πλήθος κόσμου επέλεξε να κάνει τη βόλτα του στο ανταλλακτικό παζάρι, να γνωρίσει από κοντά τα οφέλη της ανταλλακτικής οικονομίας και να απολαύσει ένα ευχάριστο μουσικό απόγευμα. 

133 άτομα πραγματοποίησαν το διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των  3300 ανταλλαγών προϊόντων και υπηρεσιών! Για ακόμη μια φορά την τιμητική τους είχαν απλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης όπως ρούχα, παιχνίδια, βιβλία, cd και  dvd ενώ κυρίαρχο ρόλο στις συναλλαγές, δεδομένης της εποχής, έπαιξαν και τα σχολικά είδη.

Ταυτόχρονα, οι πιο μικροί επισκέπτες διασκέδασαν με την παρέα παιδαγωγών και κλόουν, τραγούδησαν αγαπημένα παιδικά τραγούδια και ξεδίπλωσαν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες μέσα από ζωγραφιές και άλλες εικαστικές δημιουργίες.

Η επιτυχής πραγματοποίηση της βραδιάς θα ήταν αδύνατη χωρίς τη βοήθεια των χορηγών επιχειρήσεων που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τράπεζας Χρόνου και προσέφεραν πλήθος προϊόντων και υπηρεσιών κάνοντας πιο πλούσιο το ανταλλακτικό παζάρι . Ο λόγος για τα «Κινούμενα σχέδια», «το Moyrlia.gr», «το Barley», την «ArtExpo Events», την «ATS  Studies», το «Σταρένιο», το «Happy Kids», την «Μπαλονομάνια», την  «Παιδεία», το «Ροδοσταλίς», το «Mya-mel το σαπουνάκι», το «Φωτοτυπείο», το Ραφείο «Νάρης», το Κομμωτήριο «Θώμη», το «Force of Soul» και τους Djs Κώστα και Χρήστο Χαρισούλη.

Κλείνοντας, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους εθελοντές που αφιέρωσαν χρόνο και συνέβαλλαν ουσιαστικά στην προετοιμασία του παζαριού αλλά και στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών βοηθώντας τους να ανακαλύψουν μικρούς θησαυρούς καταφέρνοντας να  τους γεμίσουν χαμόγελα ικανοποίησης. 

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

40 Χρόνια Νέα Δημοκρατία Του Χρήστου Κέλλα
Κοροϊδία Για Τον Κατώτατο Μισθό Του Τάσου Τσιαπλέ, Προέδρου του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας
Ο 11ος Μήτσος Του Ανδρέα Πετρουλάκη από protagon.gr
Ποια Εναλλακτική Λύση Για Την Ελληνική Οικονομία; (Άρθρο Του Φίλιππου Σαχινίδη, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ - Πρ. Υπουργού Οικονομικών στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ")
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΤο 4ο Ανταλλακτικό Παζάρι Νίκησε Τη Βροχή Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων