Κυριακη 19 Απριλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Tρίκαλα: «Καμπάνες» Από Τον Δήμο Για 4 Κέντρα Διασκέδασης Και… Ποδοσφαιρική Ομάδα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ποιές είναι οι 4 επιχειρήσεις διασκέδασης που καλούνται να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα

για παράνομη αφισοκόλληση μετά από ελέγχους της Αστυνομίας και του Δήμου.

«Καμπάνες» αποφασίζει την ερχόμενη Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων για 4 Κέντρα διασκέδασης και για την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη Αγίας Μονής για υπαίθρια διαφήμιση.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr τα πρόστιμα επιβλήθηκαν σε εκθέσεις αυτοψίας της υπηρεσίας Δημοτικού Ελέγχου του Δήμου Τρικκαίων και της Αστυνομίας το τελευταίο 3μηνο.

Για το Κέντρο Διασκέδασης «Απαρχές», ο έλεγχος έγινε την  Τετάρτη 11 Μαρτίου και διαπιστώθηκε «αφισσορύπανση με διαφημιστικό υλικό χωρίς να κατέχει την σχετική άδεια και σε μη προβλεπόμενο χώρο προκαλώντας μεγάλη ρύπανση και προσβάλλοντας την αισθητική εικόνα της πόλης. Η διαφημιζόμενη αφίσα είχε παράνομα επικολληθεί επί της οδού Ασκληπιού 2 και επί της πλατείας Ρήγα Φεραίου εντός κατοικημένης περιοχής σε πινακίδες δημόσιας πληροφόρησης . Επιπλέον για το παραπάνω κατάστημα, κοινοποιήθηκε η από 13 Ιανουαρίου 2015 Έκθεση Αρχής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων προς τον Δημόσιο Κατήγορο  Τρικάλων, για παράβαση της Νομοθεσίας διότι διαπίστωσαν να έχουν αναρτήσει στους κόμβους Λαρίσης και Καρδίτσας του Περιφερειακού Τρικάλων, σε στύλους εγκαταστάσεων κοινής ωφελείας, διαφημιστικές αφίσες που αφορούν το κατάστημα».
Στην επιχείρηση, επιβάλλεται το ελάχιστο πρόστιμο που ανέρχεται στο ποσό των 1.467,36 ευρώ.

Για το Κέντρο Διασκέδασης «Κεντρική Πλατεία», αναφέρεται πως «Την Τετάρτη 11 Μαρτίου, προέβη σε αφισσορύπανση με διαφημιστικό υλικό χωρίς να κατέχει την σχετική άδεια και σε μη προβλεπόμενο χώρο προκαλώντας μεγάλη ρύπανση και προσβάλλοντας την αισθητική εικόνα της πόλης. Η διαφημιζόμενη αφίσα είχε παράνομα επικολληθεί επί της οδού Ασκληπιού 2 και επί του πεζοδρόμου Στουρνάρα, εντός κατοικημένης περιοχής σε πινακίδες δημόσιας πληροφόρησης».

Στην επιχείρηση, επιβάλλεται το ελάχιστο πρόστιμο που ανέρχεται στο ποσό των 1.467,36 ευρώ.

Για το Κέντρο διασκέδασης «Κrystalla», αναφέρεται πως «Την Τρίτη17 Φεβρουαρίου, προέβη σε αφισσορύπανση με διαφημιστικό υλικό χωρίς να κατέχει την σχετική άδεια και σε μη προβλεπόμενο χώρο προκαλώντας μεγάλη ρύπανση και προσβάλλοντας την αισθητική εικόνα της πόλης. Τα διαφημιστικά πλαίσια είναι λάβαρα και είχαν παράνομα τοποθετηθεί επί των οδών Καλαμπάκας 6, Βενιζέλου 3 και στο Δέλτα Λαρίσης εντός κατοικημένης περιοχής σε στύλους ηλεκτροφωτισμού.

Επιπλέον, κοινοποιήθηκε η από 7 Ιανουαρίου 2015 Έκθεση Αρχής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων προς τον Δημόσιο Κατήγορο  Τρικάλων, για παράβαση της Νομοθεσίας, διότι διαπίστωσαν να έχουν αναρτήσει στον κόμβο Λαρίσης του Περιφερειακού Τρικάλων, στο Δέλτα Λαρίσης, επί των οδών Κάνιγγος και Υψηλάντου, επί των οδών Τσιτσάνη και Μιαούλη και επί των οδών Τσιτσάνη και Αβέρωφ  σε στύλους εγκαταστάσεων κοινής ωφελείας, πανό διαφήμισης που αφορούν το κατάστημα».

Στην επιχείρηση, επιβάλλεται το ελάχιστο πρόστιμο που ανέρχεται στο ποσό των 1.467,36 ευρώ.

Για το Κέντρο διασκέδασης «Stage», αναφέρεται ότι «Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου, προέβη σε αφισσορύπανση με διαφημιστικό υλικό χωρίς να κατέχει την σχετική άδεια και σε μη προβλεπόμενο χώρο προκαλώντας μεγάλη ρύπανση και προσβάλλοντας την αισθητική εικόνα της πόλης. Το διαφημιστικό πλαίσιο είναι λάβαρο και είχε παράνομα τοποθετηθεί επί της οδού Αμαλίας 6 και οι διαφημιζόμενες αφίσες είχαν παράνομα τοποθετηθεί επί των οδών Κονδύλη και Ασκληπιού εντός κατοικημένης περιοχής σε στύλους ηλεκροφωτισμού.  Επιπλέον για το παραπάνω κατάστημα, κοινοποιήθηκε η από 7 Ιανουαρίου 2015 Έκθεση Αρχής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων προς τον Δημόσιο Κατήγορο  Τρικάλων, για παράβαση της Νομοθεσίας, διότι διαπίστωσαν να έχουν αναρτήσει στον κόμβο Λαρίσης του Περιφερειακού Τρικάλων, επί των οδών Τσιτσάνη και Κολοκοτρώνη, επί των οδών Τσιτσάνη και Τσακάλωφ και επί των οδών Κονδύλη και Καραϊσκάκη σε στύλους εγκαταστάσεων κοινής ωφελείας, πανό διαφήμισης που αφορούν το κατάστημα. Επιπλέον την Πέμπτη 9 Απριλίου, το ίδιο κατάστημα, προέβη σε νέα αφισσορύπανση με διαφημιστικό υλικό χωρίς να κατέχει την σχετική άδεια και σε μη προβλεπόμενο χώρο προκαλώντας μεγάλη ρύπανση και προσβάλλοντας την αισθητική εικόνα της πόλης. Οι διαφημιζόμενες αφίσες είχαν παράνομα τοποθετηθεί επί της οδού Ασκληπιού εντός κατοικημένης περιοχής σε στύλους ηλεκροφωτισμού».

Στην επιχείρηση, επιβάλλεται το ελάχιστο πρόστιμο που ανέρχεται στο ποσό των 4.402,08 ευρώ.

Για το Ποδοσφαιρικό Σωματείο «Άρης Αγίας Μονής», αναφέρεται πως «Την Τρίτη17 Φεβρουαρίου, προέβη σε αφισσορύπανση με διαφημιστικό υλικό χωρίς να κατέχει την σχετική άδεια και σε μη προβλεπόμενο χώρο προκαλώντας μεγάλη ρύπανση και προσβάλλοντας την αισθητική εικόνα της πόλης. Τα διαφημιστικά πλαίσια είναι λάβαρα και είχαν παράνομα τοποθετηθεί επί της οδού Πύλης εντός κατοικημένης περιοχής σε στύλους ηλεκροφωτισμού».

Στο Σωματείο, επιβάλλεται το ελάχιστο πρόστιμο που ανέρχεται στο ποσό των 1.467,36 ευρώ

Πηγή: trikalanews.gr

Ετικέτες δήμος    Τρίκαλα    πρόστιμο   
Κατηγορία Θεσσαλία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαTρίκαλα: «Καμπάνες» Από Τον Δήμο Για 4 Κέντρα Διασκέδασης Και… Ποδοσφαιρική Ομάδα! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων