Πεμπτη 9 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

H Γκάφα Της Χρονιάς Για Την ΑΕΛ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Η ΑΕΛ στις 23 Μαρτίου τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η

Football League, λοιπόν, όρισε το παιχνίδι της 28ης Μαρτίου με τη Ζάκυνθο να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει εάν δεν υπήρχε σχετικό αίτημα από τους γηπεδούχους!

Συγκεκριμένα, το άρθρο 33 παρ. 2β. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ αναφέρει ότι «οι αποφάσεις που αφορούν διεξαγωγή αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο και διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές εκτελούνται την αμέσως επόμενη από την έκδοσή τους αγωνιστική ημέρα κατά την οποία οι ομάδες είναι γηπεδούχοι, εκτός κι αν μεταξύ της έκδοσης της απόφασης και της τέλεσης του αγώνα – μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας έκδοσης της απόφασης και ημέρας διεξαγωγής του αγώνα – μεσολαβεί διάστημα μικρότερο από πέντε (5) ημέρες, οπότε η απόφαση εκτελείται τη μεθεπόμενη αγωνιστική»!

Δεδομένου, λοιπόν, ότι η ποινή ανακοινώθηκε στις 23 Μαρτίου και το ματς με τη Ζάκυνθο διεξήχθη 28/03, βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα η ποινή δεν έπρεπε να εκτελεστεί, γιατί μεσολαβούσαν 4 ημέρες (δεν υπολογίζεται η μέρα έκδοσης της απόφασης και αυτή της διεξαγωγής του επόμενου αγώνα)!

Σε επικοινωνία του larissasportnews.gr με το αγωνιστικό τμήμα της Football League μας επιβεβαίωσαν την συγκεκριμένη είδηση αναφέροντας πως η ΑΕΛ μετά από σχετικό αίτημα της υπό το φόβο επεισοδίων ζήτησε στον αγώνα με την Ζάκυνθο να ισχύσει η ποινή των κεκλεισμένων των θυρών χωρίς όμως με βάση τον παραπάνω κανονισμό να τηρείται το χρονικό περιθώριο των 5 ημερών! Αυτό σημαίνει πως οι Βυσσινί θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας για τα πλεύ οφ κεκλεισμένων των θυρών!

πηγη : Larissasportnews.gr

Ετικέτες ΑΕΛ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςH Γκάφα Της Χρονιάς Για Την ΑΕΛ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων