Δευτερα 20 Οκτωβριου 2014

Αρτέμιος, Άρτεμις, Γεράσιμος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

16 Μέρες Μετά Το Παζάρι... Σκουπιδομάνι! "Ντροπή! Τα Σκουπίδια Φτάνουν Ως Την Αστυνομία" Καταγγέλουν Αναγνώστες Της Press-A (ΦΩΤΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Δύο βδομάδες (και βάλε!) έχουν περάσει απ' το τέλος του παζαριού, τι περιμένουν απ' το δήμο για να καθαρίσουν τη σκεπαστή; Τα Χριστούγεννα ή

μήπως τίποτα... εθελοντές;;;

Δείτε φωτογραφίες που μας έστειλαν αναγνώστες της press-a οι οποίοι το μεσημέρι του Σαββάτου έτυχε, όχι απλώς να περνούν από το χώρο της σκεπαστής αγοράς στη Νεάπολη αλλά να ρίξουν και μια πιο προσεκτική ματιά κιόλας. Διότι όπως μας γράφει ένας από τους συμπολίτες, "έχουμε φτάσει στο σημείο να περνάμε από δίπλα καθημερινά και να μην τα παρατηρούμε καν τα σκουπίδια". Δεν έχει και άδικο... Οι εικόνες αυτές που είναι ξεκάθαρα εικόνες εγκατάλειψης, δείχνουν δυστυχώς μια πόλη στο έλεος των σκουπιδιών.

Είναι δυνατόν 16 μέρες μετά το κλείσιμο του παζαριού και ακόμα να μην τον έχουν καθαρίσει το χώρο από το δήμο Λαρισαίων; Σπασμένες πλαστικές καρέκλες, σακούλες και κουτάκια, ξύλα, σκουπιδομάνι παντού... "Σκουπίδια μέχρι και δίπλα στην Αστυνομία!" μας γράφει (άλλος) αναγνωστής, ο οποίος στέλνει και τα... "χαιρετίσματα" του στον ίδιο το δήμαρχο σημειώνοντας τα εξής:

"Το παζάρι τελείωσε ... Η σκεπαστή αγορά πότε θα καθαριστεί κύριε Καλογιαννη ;;; Μάλλον δεν προλαβαίνουν οι υπηρεσίες του Δήμου! Λάρισα καθαρή πόλη..."

Υ.Γ. Πάνε οι χαρούμενες εποχές, οι ανέμελες μέρες της αντιπολίτευσης για τον Απόστολο Καλογιάννη και τη συντριπτική πλειοψηφία της νέας δημοτικής αρχής... Προφανώς δεν το 'χουν πάρει ακόμα χαμπάρι! Τώρα δεν αρκούν οι ωραίες ιδέες και οι προτάσεις, τώρα θέλει πράξεις!

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014 20:38

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Το Απλωμένο Για Συμπόρευση Χέρι Του Πρωθυπουργού Tης Λένας Αξιόγλου, Δικηγόρος-Πολιτευτής Ν.Δ. Ν.Λάρισας
Λιανοκλάδι-Δομοκός-Παλαιοφάρσαλος… Το τρένο είναι το αγαπημένο μου μέσο. Ταξιδεύω χρόνια, θα μπορούσα να…
40 Χρόνια Νέα Δημοκρατία Του Χρήστου Κέλλα
Κοροϊδία Για Τον Κατώτατο Μισθό Του Τάσου Τσιαπλέ, Προέδρου του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα16 Μέρες Μετά Το Παζάρι... Σκουπιδομάνι! "Ντροπή! Τα Σκουπίδια Φτάνουν Ως Την Αστυνομία" Καταγγέλουν Αναγνώστες Της Press-A (ΦΩΤΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων