Δευτερα 20 Οκτωβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Κοσμοσυρροή Και Συγκίνηση Στα Εγκαίνια Του «Εργαστηρίου Ζωής» Του ΟΚΑΝΑ – ''Μαγεμένη'' Και Η Υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα (ΦΩΤΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο κόσμος κατέκλυσε την Μανωλάκη απόψε στην βραδιά εγκαινίων του «Εργαστηρίου Ζωής» του ΟΚΑΝΑ, του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας-Ο.ΚΑ.ΝΑ.

«ΟΡΦΕΑΣ», που στεγάζεται στο διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο στην οδό Μανωλάκη 9 – 11.

 

Η εκδήλωση μαγνήτισε τον κόσμο που παραβρέθηκε, ενώ στη Λάρισα μόνο για τα εγκαίνια ήρθε η υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα η οποία ευχαριστήθηκε την βραδιά και συγκινήθηκε ιδιαίτερα. Εκεί και ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μιχάλης Κατρίνης.

 

Οι μουσικές, τα τραγούδια και γενικά η όλη εκδήλωση κέρδισε τις καρδιές των παρευρισκομένων που την απόλαυσαν μέχρι τέλους. 

Η κ. Κατερίνα Παπακώστα δήλωσε: «Χαίρομαι και νιώθω συγκίνηση ιδιαιτέρως γιατί απόψε έχουμε την χαρά να εγκαινιάσουμε τον ΟΚΑΝΑ, ένα κέντρο που απόψε έχει γεμίσει από παιδιά από νέους ανθρώπους και νέες, είναι γεμάτο με τραγούδια, ζωντάνια και ενέργεια και αυτό ακριβώς συμβολίζει πως η ζωή μπορεί να εξελιχθεί κάτω από καλύτερους όρους, θα προστεθούν υπηρεσίες και θα βοηθήσουμε νέους ανθρώπους με ιδιαίτερη αγάπη και ευαισθησία για να μπορέσουν να βρουν τον δρόμο τους στη ζωή. Το υπουργείο Υγείας και εγώ προσωπικά ως αρμόδια θέλω να σας διαβεβαιώσω πως εδώ δημιουργείται μια κυψέλη ζωής αγάπης μέσα στην οποία οι νέοι άνθρωποι θα μπορέσουν να αντλήσουν αγάπη και φροντίδα, κατεύθυνση και προοπτική. Συγχαίρω όλη την πολυκλαδική ομάδα, η συνέργεια της περιφέρειας και του περιφερειάρχη είναι σημαντική, καθώς επίσης και η συμβολή όλων των εθελοντών. Το μήνυμα που πρέπει να βγει απόψε από εδώ είναι ότι η ζωή εδώ ενισχύεται, ενδυναμώνεται και η προοπτική για κοινωνική ενσωμάτωση των ανθρώπων που κάποια στιγμή έχασαν τον δρόμο τους, ενισχύεται πιο πολύ».

Για Τον Στεφανιογράφο Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

 

«Περιοδεύω σε όλη την χώρα και βλέπω από κοντά όλες τις δομές, θέλω να σας πω λοιπόν ότι το δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας είναι εξαιρετικό, υπάρχουν πράγματι αδυναμίες και προβλήματα, αλλά καθημερινά τα αναχαιτίζουμε αλλά υπάρχουν και συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία πρέπει να αναδεικνύουμε. Έχουμε συνεργασία με τις υγειονομικές περιφέρειες και τους διοικητές των νοσοκομείων και προσπαθούμε να λύνουμε καθημερινά  προβλήματα σαν και αυτό που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο της Λάρισας. Για το συγκεκριμένο κάναμε τον σχεδιασμό μας και το χρονοδιάγραμμα τρέχει κανονικά». 

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μιχάλης Κατρίνης με την σειρά του δήλωσε: Είμαστε όλοι εδώ στη Λάρισα παρόντες σε ένα μικρό θαύμα. Κάποιοι άνθρωποι εδώ με πάθος, μεράκι, έμπνευση και πάθος και κυρίως με όραμα δημιούργησαν έναν χώρο πραγματικής έκφρασης, διεξόδου, ενημέρωσης για τη νέα γενιά, για τους συμπολίτες μας. Τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις πρέπει να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση και εμείς ως ΟΚΑΝΑ επειδή εμπνεόμαστε από αυτούς τους ανθρώπους θα μεταδώσουμε αυτό το μήνυμα και θα το κάνουμε παράδειγμα προς μίμηση».

Τέλος, η υπεύθυνη για την όμορφη αυτή βραδιά, η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Ευαγγελία Λιακούλη, τόνισε: «Σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, αφού ένα όραμα γίνεται πραγματικότητα, μας τιμάει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και ο ΟΚΑΝΑ, είναι μαζί μας όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων και των επιστημονικών συλλόγων, είναι οι εθελοντές, μας οι απλοί πολίτες τα στελέχη μας και οι επιστήμονες. Εμείς λέμε ότι τώρα ξεκινάμε, το «Εργαστήρι Ζωής» είναι ένας στόχος που δεν σταματά, μεγαλώνει και ελπίζουμε ότι θα μεγαλουργήσει, ευχαριστώ όλους που είναι εδώ και κατέκλυσαν τον χώρο».

* Πριν ξεκινήσει η εκδήλωση οι κυρίες Παπακώστα και Λιακούλη έκαναν μια βόλτα με άμαξα στο κέντρο της Λάρισας (ΦΩΤΟ) 

 

Ετικέτες ΟΚΑΝΑ    εγκαίνια    Παπακώστα    Λιακούλη   
Κατηγορία Πολιτισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 22:16

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Το Απλωμένο Για Συμπόρευση Χέρι Του Πρωθυπουργού Tης Λένας Αξιόγλου, Δικηγόρος-Πολιτευτής Ν.Δ. Ν.Λάρισας
Λιανοκλάδι-Δομοκός-Παλαιοφάρσαλος… Το τρένο είναι το αγαπημένο μου μέσο. Ταξιδεύω χρόνια, θα μπορούσα να…
40 Χρόνια Νέα Δημοκρατία Του Χρήστου Κέλλα
Κοροϊδία Για Τον Κατώτατο Μισθό Του Τάσου Τσιαπλέ, Προέδρου του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΠολιτισμοςΚοσμοσυρροή Και Συγκίνηση Στα Εγκαίνια Του «Εργαστηρίου Ζωής» Του ΟΚΑΝΑ – ''Μαγεμένη'' Και Η Υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα (ΦΩΤΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων