Τεταρτη 22 Οκτωβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

''Δεν Μας Σεβάστηκε Ο Δήμαρχος''... Μανώλης VS Κολλάτου Για Την ΕΡΓΟΣΕ Στο Δήμο Τεμπών!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Οξεία κριτική στον δήμαρχο Τεμπών Κώστα Κολλάτο από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργο Μανώλη, με αφορμή την επίσκεψη

κλιμακίου της ΕΡΓΟΣΕ στο δήμο Τεμπών.

Δείτε τι αναφέρει ο Γ. Μανώλης στην ανακοίνωση που μας έστειλε και γιατί στρέφει τα "βέλη" του προς τον Κ. Κολλάτο:

"Διάβασα τα δημοσιεύματα για την επίσκεψη κλιμακίου της ΕΡΓΟΣΕ στο Δήμο Τεμπών, για να εξετάσει την δυνατότητα κατασκευής ενδιάμεσου προαστιακού σταθμού στην περιοχή των Τοπικών Κοινοτήτων Ιτέας και Τεμπών. Αμέσως επικοινώνησα με τους Προέδρους των γύρω Τοπικών Κοινοτήτων και τους ρώτησα αν ειδοποιήθηκαν από το Δήμαρχο να παρευρίσκονται στην συνάντηση αυτή. Η απάντησή τους ήταν αρνητική.
Η ενέργεια αυτή του Δημάρχου με προβλημάτισε και ο λόγος είναι ο εξής.
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 15 Σεπτεμβρίου 2014 ο Δήμαρχος ενημέρωσε το σώμα μεταξύ των άλλων ότι πρόθεσή του είναι να επισκεφθεί σύντομα τη Δ/ση της ΕΡΓΟΣΕ και το ΥΠΟ.Μ.Ε.ΔΙ. για να ζητήσει την επίσπευση κατασκευής ενδιάμεσου προαστιακού σταθμού στην περιοχή των Τοπικών Κοινοτήτων Ιτέας και Τεμπών.
Εμείς σαν μείζονα αντιπολίτευση συμφωνήσαμε με τα ανωτέρω & προτείναμε στο Δήμαρχο να ζητήσει συγχρόνως την επαναλειτουργία του σταθμού στον Ευαγγελισμό. Σταθμός που εξυπηρετούσε τους δύο (2) πρώην δήμους Νέσσωνος και Μακρυχωρίου συνολικά πολυπληθέστερη από αυτούς που θα εξυπηρετούνται από τον σταθμό στην περιοχή Ιτέας - Τεμπών. Πρόταση την οποία δέχθηκε ο Δήμαρχος και είπε ότι θα την μεταφέρει στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΟ.Μ.Ε.ΔΙ..


Μετά την επίσκεψη του Δημάρχου στο ΥΠΟ.Μ.Ε.ΔΙ. & στην ΕΡΓΟΣΕ ακολούθησε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 2 Οκτωβρίου 2014 και ενημερωθήκαμε για τα αποτελέσματα της επίσκεψης αυτής, πως σύντομα θα έλθει κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ για να εξετάσει επί τόπου τεχνικά θέματα της κατασκευής του σταθμού στην περιοχή Ιτέας – Τέμπη και θα επισκέπτονταν και τον σταθμό Ευαγγελιεσμού, αλλά μάλλον η απάντησή τους για επαναλειτουργία θα είναι αρνητική είπε ο Δήμαρχος. Σύσσωμη η Αντιπολίτευση αντέδρασε στην εξέλιξη αυτή και προέτρεψε το Δήμαρχο να γίνει ποιο διεκδικητικώς πάνω στο θέμα αυτό που απασχοληθεί πολλές χιλιάδες κατοίκους των περιοχών πρώην δήμων Νέσσωνος και Μακρυχωρίου.
Στη συνέχεια σε συνάντηση που είχαμε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος με δική του πρωτοβουλία είπε σε μένα και το δημ/κό σύμβ/λο κ. Γ. Κυρίτση «όταν έρθει το κλιμάκιο από Αθήνα θα σας καλέσω να είσαστε παρόν στην επίσκεψη για να εκθέσετε τον προβληματισμό σας για την επαναλειτουργία του ενδιάμεσου προαστιακού σταθμού στον Ευαγγελισμό».


Ξαφνικά στις 16-10-2014 διαβάζω ότι πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου της ΕΡΓΟΣΕ και δρομολογείτε η κατασκευή ενδιάμεσου προαστιακού σταθμού στην περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Ιτέας.
Θεωρεί ο Δήμαρχος επιτυχία την κατασκευή ενδιάμεσου προαστιακού σταθμού στην περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Ιτέας και έτσι πράγματι είναι, αλλά πρέπει να θεωρηθεί και επιτυχία του ότι κατάφερε να πείσει τους αρμοδίους της ΕΡΓΟΣΕ να μην επαναλειτουργήσει ο σταθμός Ευαγγελισμού, που για μένα και πιστεύω και η πλειοψηφία των κατοίκων και όχι μόνο των γύρω περιοχών, είναι ένας σταθμός πλήρης υποδομών για να λειτουργήσει.
Η συμπεριφορά αυτή του Δημάρχου απέναντι σε μένα και το δημ/κό σύμβ/λο κ. Γ. Κυρίτση με προβλημάτισε και λυπάμαι γιατί όταν ο Δήμαρχος δεν σέβεται τους θεσμούς, δεν σέβεται τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και προέδρους τοπικών κοινοτήτων, δεν τηρεί τις υποσχέσεις του, δεν τηρεί αυτά που κατά λεγόμενα του πρεσβεύει «……Σας θέλω όλους δίπλα μου, όλοι μαζί μπορούμε να σηκώσουμε το δήμο Τεμπών στην κορυφή του Ολύμπου και στην κορυφή της καρδιάς μας» πως εννοεί τη συνεργασία «ναι όλοι μαζί αλλά ότι θέλω κάνω;………….»
Το συμπέρασμα δικό σας……………
Η συνέχεια στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου."

Ετικέτες μανωλης    Κολλάτος   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 23:15

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Το Απλωμένο Για Συμπόρευση Χέρι Του Πρωθυπουργού Tης Λένας Αξιόγλου, Δικηγόρος-Πολιτευτής Ν.Δ. Ν.Λάρισας
Λιανοκλάδι-Δομοκός-Παλαιοφάρσαλος… Το τρένο είναι το αγαπημένο μου μέσο. Ταξιδεύω χρόνια, θα μπορούσα να…
40 Χρόνια Νέα Δημοκρατία Του Χρήστου Κέλλα
Κοροϊδία Για Τον Κατώτατο Μισθό Του Τάσου Τσιαπλέ, Προέδρου του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα''Δεν Μας Σεβάστηκε Ο Δήμαρχος''... Μανώλης VS Κολλάτου Για Την ΕΡΓΟΣΕ Στο Δήμο Τεμπών! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων