Κυριακη 5 Οκτωβριου 2014

Χαρά

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Στερνή Μου Γνώση Να Σ' Είχα Πρώτα... Θα Τα Σώσουν (Και) Τα Σ/Μ "Λάρισα" Οι Πολιτικοί Ή... Σε Σύσκεψη Να Βρισκόμαστε;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(17 ψήφοι)

Tην πρωτοβουλία την είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, Δημήτρης Αδάμ. "Να μαζευτούμε μπας και βρούμε καμιά λύση για τα Σ/Μ Λάρισα".

Μάλιστα. Από συσκέψεις και ζυμώσεις αν μη τι άλλο, εργαζόμενοι και προμηθευτές έχουν χορτάσει... Τι καλά που θα 'ταν αν έβλεπαν και κανένα "ευρώπουλο"! Τέλος πάντων... Και εγένετο μάζωξη στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, ήταν εκεί τρεις βουλευτές (Κέλλας, Γελαλής, Ψύρρας), ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, ο νέος δήμαρχος Απ. Καλογιάννης (ο απερχόμενος δεν πήγε και έστειλε αντ' αυτού τον αντιδήμαρχο Θανάση Μαμάκο, έχει σημαντικότερα θέματα να ασχοληθεί ο Τζανακούλης την τελευταία βδομάδα της 16ετούς θητείας του), εκπρόσωποι των μετόχων και εκπρόσωποι των προμηθευτών των Σούπερ Μάρκετ "Λάρισα".

Ένας μάλιστα εξ αυτών (των προμηθευτών) όπως τόνισε χαρακτηριστικά στην ομήγυρη, έκλεισε την επιχείρηση του γιατί τα "Λάρισα" του χρωστάν 400.000 ευρώ!

Συνολικά είναι καμιά 150αρια οι προμηθευτές που τους οφείλονται από μερικές χιλιάδες ευρώ έως και εκατοντάδες, γύρω στους 600 είναι οι εργαζόμενοι που έχουν μείνει "ξεκρέμαστοι" και απένταροι... Όλοι τους ζουν με την αγωνία. Τι να τους πεις αυτούς τώρα που τρέμουν στην ιδέα της πτώχευσης της επιχείρησης; Για "ωρολογιακή βόμβα" έκανε λόγο ο Δημήτρης Αδάμ που είπε το προφανές, ότι έτσι και σκάσει θα θρηνήσουμε θύματα στη Λάρισα. Δηλαδή "χαίρω πολύ... Χαιρόπουλος"!

Τα χρέη των Σ/Μ "Λάρισα" αυτή τη στιγμή αγγίζουν -όπως ειπώθηκε- τα 35,5 εκ.ευρώ και μετά από τόση σύσκεψη και περισυλλογή, αποφασίστηκε να ζητηθεί παρέμβαση της Πολιτείας για να υπάρξει ευνοϊκή μεταχείρηση έναντι των χρεών στο Δημόσιο αλλά και προσπάθεια επαναπροσέγγισης της πλευράς Μαρινόπουλου. Ναι, μήπως και δεήσει να επανέλθει. Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα... Η σύσκεψη στο Επιμελητήριο μάλλον με "καφεδάκι της παρηγοριάς" έμοιαζε, μόνο που αντί για καφέ και παξιμαδάκι το τραπέζι είχε χυμούς και νεράκι!

 

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 23:15

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

40 Χρόνια Νέα Δημοκρατία Του Χρήστου Κέλλα
Κοροϊδία Για Τον Κατώτατο Μισθό Του Τάσου Τσιαπλέ, Προέδρου του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας
Ο 11ος Μήτσος Του Ανδρέα Πετρουλάκη από protagon.gr
Ποια Εναλλακτική Λύση Για Την Ελληνική Οικονομία; (Άρθρο Του Φίλιππου Σαχινίδη, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ - Πρ. Υπουργού Οικονομικών στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ")
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΣτερνή Μου Γνώση Να Σ' Είχα Πρώτα... Θα Τα Σώσουν (Και) Τα Σ/Μ "Λάρισα" Οι Πολιτικοί Ή... Σε Σύσκεψη Να Βρισκόμαστε; Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων