Κυριακη 5 Οκτωβριου 2014

Χαρά

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ο Αδάμ, Η Σύσκεψη Και Οι... Δήμαρχοι Λάρισας! Νέα Προσπάθεια Του Επιμελητηρίου Για Την Εξεύρεση Λύσης Για Τα Σ/Μ "Λάρισα"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(13 ψήφοι)

Σύσκεψη για την εξεύρεση λύσης για τα Σ/Μ "Λάρισα" θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα στο Επιμελητήριο Λάρισας, μετά από πρωτοβουλία

του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρη Αδάμ. Το παρόν αναμένεται να δώσουν ο περιφερειάρχης ("Λάρισας";;;), οι βουλευτές Λάρισας και οι... "δήμαρχοι της πόλης μας", όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση! Δηλαδή τόσο ο απερχόμενος όσο και ο νεοεκλεγείς... (Κουράγιο Απόστολε Καλογιάννη, μια βδομαδούλα έμεινε!)

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου:

"Τη Δευτέρα 25/08/2014 και ώρα 11η πρωινή με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λάρισας έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο 2ο όροφο του κτιρίου με θέμα: “Πιθανή εξεύρεση λύσης για το Σ/Μ Λάρισα”
Στη σύσκεψη θα μετέχουν ο Περιφερειάρχης Λάρισας, οι βουλευτές όλων των πολιτικών κομμάτων και οι δήμαρχοι της πόλης μας.

Είναι σημαντικό να εξαντληθεί κάθε προσπάθεια ώστε η δρομολογημένη πτώχευση της εταιρίας να σταματήσει.  Το Σ/Μ Λάρισα θα αφήσει 600 εργαζόμενους στο δρόμο και τουλάχιστον 150 προμηθεύτριες εταιρίες του νομού μας, όπου τα χρεωστικά υπόλοιπα τα οποία δημιουργεί η προβλεπόμενη εξέλιξη θα είναι καταστροφικά, θα οδηγήσουν στο κλείσιμο κάποιων επιχειρήσεων και σίγουρα σε μείωση των εργαζομένων τους.

Ένα άλλο σημείο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι στο Σ/Μ Λάρισα μεγάλο μέρος των προς πώληση προϊόντων τους όπως φρούτα, λαχανικά, τυριά και κρέας ήταν αποκλειστικά από τοπικούς παραγωγούς.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η διαφαινόμενη εξέλιξη του Σ/Μ Λάρισα θα φέρει καταστρεπτικά αποτελέσματα.  Αξίζει τον κόπο όλοι μαζί με οποιονδήποτε τρόπο να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση.  Όλοι γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά - αν αναλογιστούμε τις συνέπειες που θα επιφέρει, αξίζει να προσπαθήσουμε.

Δημήτρης Αδάμ"

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 14:27

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

40 Χρόνια Νέα Δημοκρατία Του Χρήστου Κέλλα
Κοροϊδία Για Τον Κατώτατο Μισθό Του Τάσου Τσιαπλέ, Προέδρου του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας
Ο 11ος Μήτσος Του Ανδρέα Πετρουλάκη από protagon.gr
Ποια Εναλλακτική Λύση Για Την Ελληνική Οικονομία; (Άρθρο Του Φίλιππου Σαχινίδη, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ - Πρ. Υπουργού Οικονομικών στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ")
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΟ Αδάμ, Η Σύσκεψη Και Οι... Δήμαρχοι Λάρισας! Νέα Προσπάθεια Του Επιμελητηρίου Για Την Εξεύρεση Λύσης Για Τα Σ/Μ "Λάρισα" Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων