Δευτερα 6 Οκτωβριου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Και Στην Espresso Η Πωλίνα Μητσιμπόνα! Μεγάλο Πανελλαδικό Κανάλι Θέλει Να Την Βγάλει... Τρέμε Φαίη Σκορδά!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Κάνει θραύση η κόρη του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα, δείτε τι έγραψε και η... έγκυρη και έγκριτη Espresso για την Λαρισαία κούκλα!

Μάλιστα απ' ότι μαθαίνουμε τώρα την ψάχνουν και από μεγάλο πανελλαδικό κανάλι για να εμφανιστεί εκεί και να δουν τι τηλεθέαση θα κάνει... Τρέμε Φαίη Σκορδά!

Ιδού το δημοσίευμα της Espresso:

"Η Πωλίνα, κόρη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή διαθέτει πρόσωπο και κορμί που θα ζήλευαν ακόμη και μοντέλα...

Ο... λαός του διαδικτύου την ανακήρυξε την πιο όμορφη περιπτερούχο της Ελλάδας, που ανάβει φωτιές με την παρουσία της και τις φωτογραφίες που ποστάρει στα social media! Η Πωλίνα, κόρη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή Γιώργου Μητσιμπόνα, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, διαθέτει πρόσωπο και κορμί που θα ζήλευαν ακόμη και οι «θεές» της πασαρέλας!

Εχουν περάσει δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα του Σεπτεμβρίου του 1997, όταν το πανελλήνιο «πάγωσε» από την είδηση του τραγικού θανάτου του διεθνούς ποδοσφαιριστή Γιώργου Μητσιμπόνα. Ο άσος των ελληνικών ποδοσφαίρων, το καμάρι της ΑΕΛ και ολόκληρης της Θεσσαλίας, έφυγε για το μακρινό ταξίδι δίχως γυρισμό ύστερα από τροχαίο δυστύχημα αφήνοντας πίσω του τις δύο ανήλικες κόρες του και τη γυναίκα του Βάσω.

Τα χρόνια πέρασαν και σήμερα η μία από τις κόρες του, η 24χρονη Πωλίνα, έχει γίνει μια πανέμορφη γυναίκα, η οποία απασχολεί έντονα τα social media. Η Πωλίνα Μητσιμπόνα έχει αναδειχτεί από τους χρήστες του ίντερνετ -και δη αυτούς του facebook- ως η ωραιότερη... περιπτερούχος της Ελλάδας και έχει γίνει το απόλυτο viral!

Καθημερινά όσοι περνούν από το περίπτερο όπου εργάζεται στο κέντρο της Λάρισας μένουν άφωνοι τόσο με τα εξωτερικά της προσόντα όσο και με τον χαρακτήρα της. Ευγενική, κοινωνική, γλυκομίλητη, έχει να πει πάντα έναν καλό λόγο για όλους."

Ετικέτες ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑ    ΠΩΛΙΝΑ   
Κατηγορία Life & Style
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 20:33

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

40 Χρόνια Νέα Δημοκρατία Του Χρήστου Κέλλα
Κοροϊδία Για Τον Κατώτατο Μισθό Του Τάσου Τσιαπλέ, Προέδρου του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας
Ο 11ος Μήτσος Του Ανδρέα Πετρουλάκη από protagon.gr
Ποια Εναλλακτική Λύση Για Την Ελληνική Οικονομία; (Άρθρο Του Φίλιππου Σαχινίδη, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ - Πρ. Υπουργού Οικονομικών στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ")
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeLife & StyleΚαι Στην Espresso Η Πωλίνα Μητσιμπόνα! Μεγάλο Πανελλαδικό Κανάλι Θέλει Να Την Βγάλει... Τρέμε Φαίη Σκορδά! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων