Δευτερα 6 Οκτωβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Μύκονος: Αλκοόλ, Σεξ Στην Παραλία Και... "Ελευθερία" Σε Ντοκιμαντέρ Της Ιταλικής Τηλεόρασης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

"Την ξέρεις καιρό την κοπέλα;", ρωτά ο δημοσιογράφος το νέο που πιάνει "επαυτοφόρω" να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις με μία νεαρή σε

παραλία, με το νεαρό να απαντά: "ναι, αρκετό. Τουλάχιστον 30 με 40 λεπτά". Αυτά και άλλα... παρόμοια περιγράφει ο Ενρίκο Λούτσι σε ντοκιμαντέρ του σταθμού Italia 1, για την ξέφρενη ζωή της Μυκόνου.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ενρίκο Λούτσι, βρέθηκε στο "νησί των ανέμων", για να καταγράψει το... ξεσάλωμα των νέων, των οποίων η συμπεριφορά περιγράφεται με μία λέξη: "Ελευθερία", που είναι και ο τίτλος του ντοκιμαντέρ, "La libertà a Mykonos".

 

 

 

Ο Ενρίκο Λούτσι συναντά έναν ομοεθνή του, ο οποίος υποδέχεται τους τουρίστες σε νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου, φορώντας ένα "μαγιό - ελέφαντα", με την προβοσκίδα να... "καλύπτει" τα επίμαχα σημεία, ο οποίος υποστηρίζει πως είναι σοβαρός, με βαθιά πίστη και αρχές, παρά την άποψη που μπορεί να σχηματίζουν όσοι τον βλέπουν.

 

Η κάμερα καταγράφει ξέφρενα πάρτυ και νεαρούς τουρίστες "διψασμένους" για μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και σεξ της μίας βραδιάς.

 

Κάποια στιγμή ο Λούτσι συναντά ένα ζευγάρι να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις σε μία ξαπλώστρα παραλίας, σε κοινή θέα και με άλλους νεαρούς να περνούν από δίπλα ατάραχοι, με τον διάλογο που έχει με το νεαρό να δείχνει τη νοοτροπία που έχουν οι τουρίστες:

 

"Την γνωρίζεις καιρό αυτή την κοπέλα;", ρωτά ο δημοσιογράφος για να πάρει την... πληρωμένη απάντηση του νεαρού: "Ναι, αρκετό. Τουλάχιστον 30 με 40 λεπτά", ενώ όταν τον ρωτά αν έχει κοιμηθεί και με άλλες γυναίκες κατά την διαμονή του στη Μύκονο, ο νεαρός φαίνεται να... ντρέπεται, αφού απαντά: "Δεν θέλω να περάσω σαν τύπος που κάνει σεξουαλικό τουρισμό. Εξάλλου, πρέπει να σεβόμαστε τις γυναίκες για αυτό δε μπορώ να πω..."

 

 

Στο όνομα της... "ελευθερίας", ο Λούτσι μιλά και με έναν ακόμη νεαρό, ο οποίος δίνει και... πολιτική διάσταση στο συγκεκριμένο θέμα, αναφέροντας τα παράπονα που έχει από την πολιτική και την... τηλεόραση στην Ιταλία, χαρακτηρίζοντας παράλληλα την Μύκονο ως "παράδεισο" για όσους θέλουν να κοιμηθούν με πολλές γυναίκες, αποκαλύπτοντας πως σε τέσσερις ημέρες, έχει συνευρεθεί με τέσσερις διαφορετικές κοπέλες.

Πηγή: newsit.gr

Πολυμέσα

Ετικέτες Μύκονος    σεξ    ντοκιμαντέρ   
Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

40 Χρόνια Νέα Δημοκρατία Του Χρήστου Κέλλα
Κοροϊδία Για Τον Κατώτατο Μισθό Του Τάσου Τσιαπλέ, Προέδρου του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας
Ο 11ος Μήτσος Του Ανδρέα Πετρουλάκη από protagon.gr
Ποια Εναλλακτική Λύση Για Την Ελληνική Οικονομία; (Άρθρο Του Φίλιππου Σαχινίδη, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ - Πρ. Υπουργού Οικονομικών στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ")
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΜύκονος: Αλκοόλ, Σεξ Στην Παραλία Και... "Ελευθερία" Σε Ντοκιμαντέρ Της Ιταλικής Τηλεόρασης Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων