Κυριακη 23 Νοεμβριου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

''Σκοτωμός'' Στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου Με Μπέο - ΒΙΝΤΕΟ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Σφοδρή επίθεση κατά του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργαρίτη Πατσιαντά, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος...

 

που τον χαρακτήρισε «άδειο μύδι» και τόνισε ότι με ρεβανσισμούς και τυχοδιωκτισμούς δεν θα επανέλθει στην εξουσία.

 

Η επίθεση έγινε με αφορμή την καταγγελία, την οποία – σύμφωνα με τον δήμαρχο – έκανε ο επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας» στην αστυνομία, για να σταματήσουν τα έργα για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. O δήμαρχος τόνισε ότι για να πέσουν οι τόνοι, οι μειοψηφίες πρέπει να σεβαστούν τη δημοκρατία. «Θα κάνουμε έργο και θα κριθούμε από τους πολίτες», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

 

«Το παραμύθι και η υποκρισία δεν έχουν όριο, από τους πολιτικούς απατεώνες», είπε ο Αχιλλέας Μπέος προκαλώντας την αντίδραση του Αλέκου Δούρα της μείζονος μειοψηφίας, για να του απαντήσει ο δήμαρχος ότι τέλειωσαν αυτά. «Πήγα μέχρι τη Ν. Ιωνία, που ήσασταν ρε τόσα χρόνια», είπε ο δήμαρχος, έδειξε φωτογραφίες με πολύ στενά πεζοδρόμια και ρώτησε αν περνούν ΑμεΑ.

 

«Καθήκον σας να αντιμάχεστε τις απόψεις μας, αλλά οφείλετε να σέβεστε το δικαίωμα της πλειοψηφίας», είπε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος της πόλης, επιτέθηκε κατά του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, λέγοντας ότι, «βλέποντας μερικούς να τρέχουν στην αστυνομία, αναρωτιέμαι που είναι ο πολιτικός πολιτισμός σας και το συνταγματικό σας τόξο. Είστε άδειο μύδι».

Απευθυνόμενος τον Κ. Γαργάλα, ο δήμαρχος του είπε ότι «αν χάσεις το αυτοκίνητό σου πας στην Αστυνομία, αλλά αν χάσεις την αξιοπρέπειά σου, την προσωπική του ταυτότητα και τον πολιτικό σου προσανατολισμό, πας μια για πάντα στο σπίτι σου», δήλωση που χειροκροτήθηκε τόσο από τους συμβούλους της πλειοψηφίας, όσο και από κόσμο που παρακολουθούσε το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε ότι σκοπός της αντιπολίτευσης ήταν να σταματήσουν τα έργα, να δημιουργηθεί μια αναστάτωση στους επιχειρηματίες και να δημιουργηθεί αντιπαράθεση. «Δεν σας κάναμε το χατίρι. Είστε πολύ λίγοι, έχουμε τη δυναμική, αλλά και φάρμακο για όλα τα ποντίκια»,ανέφερε.

Πηγή: magnesianews.gr

 

 

Πολυμέσα

Ετικέτες μπεος    Βόλος   
Κατηγορία Θεσσαλία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Το Τίμημα Το Πληρώνουν Οι Μαθητές" Του Παπαποστόλου Δημήτρη, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ « ΚΩΝ/ΝΟΣ…
Η Σημαία Μας Του Άκυ Μητσούλη, Σκηνοθέτης
Οι Σημερινοί Εχθροί Toυ Χρήστου Κέλλα
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 : 70 Χρόνια Μετά, Επιβάλλεται Να Αναλογιστούμε Toυ ΚωνσταΝτίνου Διαμάντου, Δημοτικός σύμβουλος - Επικεφαλής Νέας Λάρισας
Το Απλωμένο Για Συμπόρευση Χέρι Του Πρωθυπουργού Tης Λένας Αξιόγλου, Δικηγόρος-Πολιτευτής Ν.Δ. Ν.Λάρισας
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλια''Σκοτωμός'' Στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου Με Μπέο - ΒΙΝΤΕΟ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων