Σαββατο 1 Νοεμβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Για Ποιόν Χτυπάει Η Καμπάνα;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Καλά εκει στο ΣΥΡΙΖΑ περιμένετε να σταματήσει η ονοματολογία? και με τη θα ασχοληθεί η έγκυρη και σοβαρή δημοσιογραφία της πόλης μετά?


Αυτός ο τάφος στην Αμφίπολη τελικά μας βγήκε τζούφιος.


Η Βούλτεψη ρώτησε "το μαλλί πως είναι" κατά τη διάρκεια της παρέλασης ή τζάμπα ήρθε?


Κάτι είπε ο δήμαρχος για τα τραπεζάκια αλλά οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών αγρόν αγοράζουν. Σιγά μην μας αφήσουν χώρο να κυκλοφορούμε ελεύθερα στο κέντρο της πόλης.


Γιατι δεν θα έρθει και από τη Λάρισα ο ΓΑΠ με την έκθεση  ενώ θεωρητικά η πόλη είναι προπύργιο των Παπανδρεικών?


Κι ενω στο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών στη Νεα Δημοκρατία σιγή. Να υποθέσω οτι έχουν ήδη κλείσει όλα τα ονόματα?


Φυσικά και δεν βγήκα την 28η. Που να βρω καρέκλα να καθίσω με τόσους παράγοντες και παραγοντίσκους που κυκλοφορούν τελευταία.


ΠΕΜΠΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

 

Διαβάζω δεξιά κι αριστερά για υποψήφιους βουλευτές και σκιάζομαι. Ακούω να μαζεύουν υπογραφές και έφτασα στο σημείο να ξυπνήσω με μιά παραλλαγή συνθήματος να βοά στα αυτιά μου "τον παραγοντισμό βαθιά καταλαβέ τον δεν θα πεθάνει μόνος τσακισέ τον"


Τι ειπε ο Θεοδωράκης χτες? «'Οποιος δεν είναι φύσει δούλος, ή αποδρά ή αυτοκτονεί». Υποθέτω απ τη στιγμή που δεν έχει κάνει κάτι απο τα δυο είναι παρά- φύσει δούλος του Μπόμπολα.


Κάθε φορά που βγαίνω για καφέ πετυχαίνω και τον Κέλλα... είμαστε σίγουροι ότι είναι ένας και βρίσκεται παντού και δεν έχει κλώνους?


Είπαμε είναι μόδα.... αλλά τόσο τιγρέ να φοράν σοβαρές γυναίκες της πόλης μ έχει κάνει να σκέφτομαι οτι κάπου εδω κοντά υπάρχει ζωωλογικός κήπος και κάποιος άνοιξε τα κλουβιά 10 δουλεύουν κι 100 περιμένουν να δρέψουν τις δάφνες. Το λές και απαύγασμα της ελληνικής κοινωνίας....(κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)


Δεν υπέγραψα εγω στη λίστα με τα 4000 ονόματα λέει ο ένας, είναι συνωνυμία λέει ο άλλος. Ελα παιδιά να είμαστε σοβαροί.... όλοι σας δεχτήκατε τηλέφωνο και ξέρατε. Τώρα αν το ίσως παρερμηνεύτηκε πιθανόν να έγινε με τη λογική ότι το ίσως πολλές φορές σημαίνει ναι...


Είμαστε κι εμείς που χαιρόμαστε για την αλλαγή στο δήμο για το καλό της πόλης κι είναι κι αυτοί που περιμένουν μετατάξεις, μεταθέσεις, προσλήψεις... κούνια που τους κούναγε...

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 10:31

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Σημαία Μας Του Άκυ Μητσούλη, Σκηνοθέτης
Οι Σημερινοί Εχθροί Toυ Χρήστου Κέλλα
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 : 70 Χρόνια Μετά, Επιβάλλεται Να Αναλογιστούμε Toυ ΚωνσταΝτίνου Διαμάντου, Δημοτικός σύμβουλος - Επικεφαλής Νέας Λάρισας
Το Απλωμένο Για Συμπόρευση Χέρι Του Πρωθυπουργού Tης Λένας Αξιόγλου, Δικηγόρος-Πολιτευτής Ν.Δ. Ν.Λάρισας
Λιανοκλάδι-Δομοκός-Παλαιοφάρσαλος… Το τρένο είναι το αγαπημένο μου μέσο. Ταξιδεύω χρόνια, θα μπορούσα να…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΓια Ποιον Χτυπάει Η ΚαμπάναΓια Ποιόν Χτυπάει Η Καμπάνα; Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων