Δευτερα 6 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Αυτός Αναμένεται Να Είναι Ο Νέος Προπονητής Της ΑΕΛ Μετά Την Παραίτηση Τζαναβάρα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Συνάντηση υπήρξε χθες βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ μεταξύ του Παναγιώτη Τζαναβάρα και του Βαγγέλη Πλεξίδα για την κατάσταση που

επικρατεί στην ομάδα. Ο Κορίνθιος τεχνικός δήλωσε πως δεν είναι σε θέση να συνεχίσει υπό αυτές τις συνθήκες στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. Ο Πλεξίδας συμφώνησε πως είναι καλύτερο για την ομάδα να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών για να αλλάξει το κλίμα εντός των τειχών. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως η προπόνηση σήμερα ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 11 π.μ αλλά τελικά αναβλήθηκε για δύο ώρες.Με  δήλωση του μάλιστα ανέφερε: «Σεβόμενοι την επαγγελματική μας ευσυνειδησία μας, την προπονητική μας φιλοσοφία, τον φίλαθλο κόσμο και την ιστορία της ομάδας, υποβάλλουμε την παραίτηση μας. Ευχόμαστε στην ΑΕΛ καλή επιτυχία. 

 

Από εδώ και πέρα, ξεκινάει η αναζήτηση του νέου τεχνικού όπου ήδη έχουν ειπωθεί τα πρώτα «όχι» από τον Γιάννη Μαντζουράκη και τον Τίμο Καβακά, με το όνομα που ακούγεται περισσότερο πια να είναι του Σούλη Παπαδόπουλου. Πάντως , από την διοίκηση της ΠΑΕ η πρόθεση είναι να βρεθεί τεχνικός για το επόμενο τρίμηνο για τα ματς που απομένουν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και αν μπει στα πλέυ οφ για τα παιχνίδια του θεσμού που θα γίνουν στη συνέχεια.

 

Επικρατέστερος αντικαταστάτης του Παναγιώτη Τζαναβάρα για  να αναλάβει την ΑΕΛ στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος σύμφωνα με πληροφορίες του larissasportnews.gr  είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο 48χρονος τεχνικός έχει αναλάβει στην προπονητική του καριέρα  τις Καστοριά, Πανηλειακό,  Βύζαντα Μεγάρων, ΑΣΚ Ολυμπιακό Βόλου, Πιερικό, Αιγάλεω, Διαγόρα, Βέροια, ΑΕΠ Ηρακλή και Άρη Θεσσαλονίκης. Εκτός απροόπτου θα κλείσει εντός της ημέρας και θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕΑΕΛ.

Πηγή: larissasportnews.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    Προπονητής    παραίτηση    σουλης   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 12:19

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Kι Όμως Υπάρχει Διέξοδος! *Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Αυτός Ο Πάπας Δεν Θα Ζητήσει Ποτέ Συγνώμη! Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον πάπα Βασιλακόπουλο, που δεν βρίσκει το…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑυτός Αναμένεται Να Είναι Ο Νέος Προπονητής Της ΑΕΛ Μετά Την Παραίτηση Τζαναβάρα! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων