Σαββατο 11 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Εποχή Κούγια Στην ΑΕΛ!

Ιουλ 06
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με δηλώσεις του στον «okradio 104,8″ και την εκπομπή του «Πηνείου το Μαγκαζίνο» του Γιώργου Σιώχα, ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε την

μεταβίβαση του πλειoψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ από την LA FARM σε εταιρεία που θα ανήκει στον γνωστό ποινικολόγο.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια: «Από σήμερα θα είμαι ο εκπρόσωπος της μεγαλομετόχου εταιρείας της ΑΕΛ καθώς ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση με την πλευρά Πλεξίδα.

Το 90% των μετοχών θα ανήκει αποκλειστικά σε εμένα και δεν θα έχει μετοχές η ΛΑ ΦΑΡΜ στην ΠΑΕ. Eπίσης το προπονητήριο των Δέντρων πέρασε στην κατοχή μου 100%.

Η απόφαση της οικογένειας Πλεξίδα να πουλήσει ουσιαστικά τις μετοχές της δεν ήταν εύκολη. Ήταν μια διαπραγμάτευση που κράτησε πολλές ημέρες. Όλα πήγαν καλά στο τέλος.

Στο μέλλον μπορούμε να συζητήσουμε για την επόμενη μέρα. Έχουμε πολλά να κάνουμε για να επαναφέρουμε την ΑΕΛ εκεί που ανήκει. Τις επόμενες ώρες θα βγει Δελτίο Τύπου όπου θα υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες ενώ θα υπάρξει και ανακοίνωση για τη Συνέντευξη Τύπου που θα γίνει τις επόμενες μέρες και θα σας λυθούν όλες οι απορίες».

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ DEAL

Μετά τις δηλώσεις του στον ok radio 104,8, ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε Δελτίο Τύπου όπου γνωστοποιεί πως η εταιρεία του απέκτησε το 90% των μετοχών της ΠΑΕ, το 100% του προπονητικού κέντρου των Δένδρων.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια: «Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του 90 % των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από την εταιρεία με την επωνυμία «LITTLE ACRE MILK A.E.» και τον διακριτικό τίτλο «LA FARM A.E.» το 100 % της ιδιοκτησίας του προπονητικού κέντρου των Δένδρων και του εξοπλισμού των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ στο κέντρο της Λάρισας.

Τη σύμβαση για την μεταβίβαση υπέγραψε ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας με την επωνυμία «LITTLE ACRE MILK A.E.» και τον διακριτικό τίτλο «LA FARM A.E.» κύριος Σωτήριος Πλεξίδας του Αθανασίου. Αγοραστής όλων αυτών των περιουσιακών στοιχείων είναι η εταιρεία την οποίαν εκπροσωπεί η κεφαλήν του γραφείου μας κύριος Αλέξιος Κούγιας του Χρήστου.

Σήμερα για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση κατεβλήθη στον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας με την επωνυμία «LITTLE ACRE MILK A.E.» και τον διακριτικό τίτλο «LA FARM A.E.» το ποσόν τα οποίο ήταν απαιτητό για τη μεταβίβαση και επεγράφησαν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.

Το τυπικό μέρος των μετοχών των μεταβιβάσεων ολοκληρώθηκε σήμερα στο δικηγορικό γραφείο του κυρίου Αλεξίου Νικολάου και τα συμβόλαια για τη μεταβίβαση των Δένδρων θα υπογραφούν μέχρι την Παρασκευή σε συμβολαιογραφείο της Λαρίσης.

Λόγο του μεγέθους της συμβάσεως και του χρόνου που απαιτείται για τη σύνταξή τους ματαιώνεται η προαναγγελθείσα για σήμερα συνέντευξη του νόμιμου εκπροσώπου της αγοράστριας εταιρίας στο ξενοδοχείο Imperial της Λάρισας. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί μέχρι τη Παρασκευή.

Ο κύριος Αλέξιος Κούγιας θέλει να ευχαριστήσει τόσο τον Βαγγέλη Πλεξίδα όσο και όλη την οικογένεια Πλεξίδα για την αξίωση αυτής της αγοραπωλησίας. Η συμβολαιογραφική μεταβίβαση των Δένδρων θα γίνει μέχρι την Παρασκευή στο συμβολαιογραφείο της Λαρίσης.

Αθήνα 6/7/2015
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας»
Πηγή: larissasportnews.gr

Ετικέτες Κούγιας    ΑΕΛ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΕποχή Κούγια Στην ΑΕΛ! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων