Τεταρτη 22 Οκτωβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

«Βυσσινί» Πάρτι Στον Εύοσμο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΛ που κέρδισε με 0-3 με γκολ των Περίκο(δις σκόρερ)  και Πινδώνη. Ανώτερη η ΑΕΛ κέρδισε δίκαια και έδειξε πως αρχίζει να

διάθέτει μέταλλο και μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα σε κάθε έδρα. Ο Περίκο ο καλύτερος όλων με διαφορά με τον έτερο Ισπανό Βερδού να είναι πολύ καλός αλλά και μοιραίος αφού έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Η άμυνα της ομάδας συνολικά για ακόμα φορά έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και ο Αποστολίδης έδειξε την κλάση του στη φάση με τον Καρακατσάνη που σημάδεψε το δοκάρι.Σημαντικό αποτέλεσμα για τους Βυσσινί αφού από την  έδρα του Ευόσμου δεν θα περάσουν και πολλές ομάδες.

Ο Παναγόπουλος τοποθέτησε  κάτω από τα γκολπόστ τον Αποστολίδη, δεξιά Μουλόπουλο, αριστερά Κοντοδήμο, κεντρικοί αμυντικοί Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, αμυντικά χαφ Νεμπεγλέρας με τον Πινδώνη, στη μεσοεπιθετική γραμμή τους Τσιλιγκίρη δεξιά, Μπλέντι αριστερά, έχοντας επιτελικό μέσο τον Περίκο και στην κορυφή της επίθεσης ο Βερδού. Στο 19΄ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία για την ΑΕΛ όπου ο Βερδού τροφοδοτήθηκε σωστά μπήκε στην περιοχή σούταρε αλλά ο Ταταρίδης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 28΄ ο Πέεφ στην πρώτη καλή ευκαιρία του Αγροτικού Αστέρα σούταρε από τα αριστερά η μπάλα έφυγε ψηλα άουτ με τους αμυντικούς της ΑΕΛ να διαμαρτύρονται για οφσαιντ. Ο Περίκο στο 35΄ πήρε την πάσα από τον Μπλέντι σούατρε δυνατά ο Ταταρίδης δεν κατάφερε να αποσοβήσει το μοιραίο και έγινε το 0-1!!! Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Βερδού να πλασάρει ολομόναχος τον Ταταρίδη ο οποίος μπλόκαρε εντυπωσιακά αποτρέποντας το 0-2.Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΛ προγήθηκε δίκαια αφού ήταν καλύτερη και απείλησε πολλές φορές κρατώντας τον Αγρ.Αστέρα μακριά από την εστία της. Στο 50΄ο Βερδού έκανε επίδειξη ποιότητας αλλά και ατομισμού αφού μπήκε άνετα στην περιοχή του Ταταρ’ίδη από τα αριστερά κάνοντας το σουτ που κατέληξε άουτ με τον Τσιλιγγίρη να είναι μόνος του χωρίς όμως να τροφοδοτείται για να σκοράρει. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε για τον Αγροτικό Αστέρα με τον Καρακατσάνη να πιάνει ένα απίστευτο σουτ με την μπάλα να αποκρούεται από τον Αποστολίδη και να καταλήγει στο δοκάρι και να την διώχνουν οι αμυντικοί της ΑΕΛ.

Ο Περίκος χρίστηκε δις σκόρερ στο 75΄  μετά από δοκάρι του Βερντού έφτασε η μπάλα  στον ίδιο σούταρε δυνατά με την μπάλα να χτυπάει σε αμυντικούς του Αγροτικού Αστέρα και να καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 0-2. Τριπλή ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Βερδού να είναι ο πιο μοιραίος παίκτης αφού έχασε μοναδικό τετ-α-τετ και στην επαναφορά το σουτ του Νεμπεγλέρα και του Περίκο κόντραραν στα σώματα των αμυντικών του Αστέρα.Στο 83΄ ο Πινδώνης από σέντρα του Περίκο έκανε το 0-3 παίρνοντας διαστάσεις θριάμβου η νίκη της ΑΕΛ μια επικράτηση που βρήκε τους πάντες να την πανηγυρίζουν.

 

Αγροτικός Αστ. (Π. Διλμπέρης): Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Σκλιοπίδης, Κωτσιάς, Καπίας(77΄Κρυστάλλης), Γεωργιάδης(45΄Αθανασιάδης), Καθάριος(60΄Θεοδωρίδης), Σαμουηλίδης, Νίλης, Καρακατσάνης, Πέεφ

 

ΑΕΛ (Κ. Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης(85΄ Μελισσάς), Τσιλιγκίρης(76΄Φορνέρ), Μπλέντι(63΄Καρανίκας), Περίκο, Βερδού.  

Πηγή: larissasportnews.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    νίκη    ευοσμος   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Το Απλωμένο Για Συμπόρευση Χέρι Του Πρωθυπουργού Tης Λένας Αξιόγλου, Δικηγόρος-Πολιτευτής Ν.Δ. Ν.Λάρισας
Λιανοκλάδι-Δομοκός-Παλαιοφάρσαλος… Το τρένο είναι το αγαπημένο μου μέσο. Ταξιδεύω χρόνια, θα μπορούσα να…
40 Χρόνια Νέα Δημοκρατία Του Χρήστου Κέλλα
Κοροϊδία Για Τον Κατώτατο Μισθό Του Τάσου Τσιαπλέ, Προέδρου του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμος«Βυσσινί» Πάρτι Στον Εύοσμο Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων