Τεταρτη 1 Οκτωβριου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Θέλει Ακόμα Δουλειά Παρά Τη Νίκη Στην Καρδίτσα... Ευχαριστημένος Από Την Προσπάθεια Δήλωσε Ο Παναγόπουλος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Τη νίκη πέτυχε η ΑΕΛ απέναντι στην ΑΣΑ με σκορ 1-2 με σκόρερ τους Μπιλά και Βερδού.΄Ενα ματς μέτριο ποιοτικά που μπορούμε να ξεχωρίσουμε

την καλή εμφάνιση του πρώτου μισαώρου αλλά και την καθίζηση του δευτέρου μέρους που δεν ήταν ανάλογη των τελευταίων φιλικών αλλά σίγουρα ήταν εμφανής δείχνοντας πως χρειάζεται ακόμα δουλειά για να φτάσουν οι ποδοσφαιριστές στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης.. Για μια ακόμα φορά ξεχώρισαν δείχνοντας την κλάση τους οι Περίκο(ο δημιουργός των δύο γκολ) και Βερδού(διαθέτει άψογα τελειώματα) και ο Μπιλά (εξαιρετικά μαχητικός). Επίσης ορεξάτοι ήταν οι Πινδώνης, Τσιλιγκίρης,Σαρακατσάνος και Δεληζήσης.

Στο γήπεδο βρέθηκαν 100 οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ.χωρίς να δημιουργηθούν παρατράγουδα παρόλο που τα συνθήματα εκατέρωθεν ήταν έντονα.Από την άλλη η Αναγέννηση απείλησε ελάχιστα την ΑΕΛ μη μπορώντας να κυκλοφορήσει τη μπάλα σωστά από την άμυνα στην επίθεση.

Με διαφοροποιημένη ενδεκάδα σχετικά με τα τελευταία φιλικά παιχνίδια ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος απέναντι στην ΑΣΑ. Ο Αθανασόπουλος κάτω από τα δοκάρια, Δεληζήσης και Σαρακατσάνος σέντερ μπακ, Μουλόπουλος στα δεξιά και ο Κουρτεσιώτης στα αριστερά. Τσεμπερίδης και Πινδώνης στο κέντρο πιο μπροστά οι Μπιλά,Περίκο,Τσιλιγκίρης και στην κορυφή της επίθεσης ο Βερντού.

Η πρώτη ευκαιρία ανήκε στην ΑΕΛ στο 4ο λεπτό όταν από κόντρα που έγινε η μπάλα έφτασε στον Βερντού ο οποίος ψιλοκρέμασε τον Τσάμη αλλά εκείνος  επέδειξε αντανακλαστικά και απέκρουσε για να διώξουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.  Στο 13΄ λεπτό ο Μπιλά έπειτα από ωραία μπαλιά του Περίκο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών και με δυνατό πλασέ έκανε το 0-1. Μετά από τρίας λεπτά η ΑΕΛ ξανααπείλησε με τον Βερντού να ελλίσεται να σουτάρει αλλά ο Τσάμης ήταν σε κατάλληλη θλεση και μπλόκαρε.  Στο 23΄ο Τίκας αρνήθηκε καθαρό πέναλντι στον Μπιλά  ο οποίος μπήκε στην περιοχή και αντράπηκε από τον Μίχο.  Στο 30΄ οι Βυσσινί εκδήλωσαν γρήγορη αντεπίθεση  με τον Τσιλιγκίρη να προσπερνάει τον Σάββα να πασάρει στον Περίκο ο οποιός έκανε το σουτ για να μπλοκάρει ο Τσάμης.

Στην πρώτη της ευκαιρία η Καρδίτσα στο 35΄ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βουτσιά να παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να κοντράρει στο σώμα του Δεληζήση και να καταλήγει στα δίχτυα.Στο 42 ΄ η ΑΕΛ ξαναμπήκε μπροστά στο σκορ όταν ο Περίκο σέντραρε ο Βερντού με θαυμάσια κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας κάνοντας το 1-2. Καθολική υπεροχή από την ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο όπου μέχρι το τριακοστό λεπτό έπαιξε καλό ποδόσφαιρο σε κακό αγωνιστικό χώρο από ένα ατομικό λάθος δέχθηκε γκολ  και στην συνέχεια με τον Βερντού κατάφερε να μπει ξανά μπροστά στο σκορ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ίδια σύνθεση εκτός του Τσεμπερίδη που μπήκε ο Τζούνιορ με την ΑΕΛ να έχει την υπεροχή και να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο αν και μετά το πρώτο 30λεπτο του παιχνιδιού η απόδοση των ποδοσφαιριστών μειώθηκε . Στο 75΄ο Μπιτέλης σούταρε ξεμαρκάριστος έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Κακό ποιοτικά το δεύτερο μέρος χωρίς κάτι το ιδιαίτερο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν με μακρινές μπαλιές και σουτ. Το μόνο αξιοσημείωτο το ντεμπούτο Ντερνίς που θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί.

ΠΑΕ ΑΕΛ: Αθανασόπουλος, Μουλόπουλος(75΄Καρανίκας), Κουρτεσιώτης(70΄Κοντοδήμος), Σαρακατσάνος(80΄Εσπίν), Δεληζήσης,Τσεμπερίδης(45΄Τζούνιορ), Μπιλά(62΄Μάινθ), Πινδώνης(68΄Φορνέρ), Βερντού, Περίκο(67΄Ντερνίς), Τσιλιγκίρης

ΠΑΕ Α.Καρδίτσας: Τσάμης, Βουτσιάς,Κουλοχέρης,Μίχος,Μπουντούρης,Τζέκος, Σάββας,Γκουγκούδης,Στάμος,Χατζηρίζος,Νίκιτς

Στο β΄ημίχρονο έπαιξαν οι:Μελκά, Μπιτέλης, Υφαντής, Κουλίδης, Κοντός, Ρόβας,Παπαργυρίου,Αναστασίου,Αδαμόπουλος

Διαιτητής: Τίκας   Επόπτες:Διπλάρης,Κανιούρας (Καρδίτσα)

Στο β΄ημίχρονο έπαιξαν οι:Μελκά, Μπιτέλης, Υφαντής, Κουλίδης, Κοντός, Ρόβας,Παπαργυρίου,Αναστασίου,Αδαμόπουλος

Διαιτητής: Τίκας   Επόπτες:Διπλάρης,Κανιούρας (Καρδίτσα)

Τι δήλωσαν οι δύο προπονητές

Ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στην Συνέντευξη Τύπου μετά την φιλική εκτός έδρας νίκη της ΑΕΛ με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο τεχνικός των «Βυσσινί» ανέφερε πως είδε πολλά θετικά στοιχεία από τους παίκτες του στον τομέα της τακτικής, ενώ προανήγγειλε πως θα υπάρξουν κι άλλα φιλικά προετοιμασίας μέχρι την έναρξη των αγώνων για το πρωτάθλημα της Football League.

Κωνσταντίνος Παναγόπουλος: «Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν διάθεση και αυτό είναι θετικό.

Στο πρώτο 25λεπτο δείξαμε τακτικά κάποια πολύ καλά στοιχεία και πετύχαμε δύο γκολ. Από το 25-35 χάσαμε την συνοχή όπου ήρθε και το γκολ που δεχτήκαμε. Ωστόσο στην συνέχεια αντιδράσαμε, βάλαμε την μπάλα κάτω και προσπαθήσαμε κάτι που είναι πολύ θετικό.

Ο στόχος μας δεν είναι μόνο οι νίκες αλλά και το ελκυστικό ποδόσφαιρο που πιστεύω πως σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να μπαίνουμε σε τέτοιους ρυθμούς έτσι ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της σεζόν.

Αρχίζει να φαίνεται ότι προσπαθούμε να φτιάξουμε παιχνίδι. Αυτό αρέσει σε μένα και τους ποδοσφαιριστές».

Για την εμφάνιση του Ντερνίς ο Παναγόπουλος ανέφερε: «Είμαι πρώτος που έχει βάλει την ομάδα πάνω από όλους. Η συμμετοχή σε μια προπόνηση ενός ποδοσφαιριστή δεν σημαίνει αυτόματα πως αυτός θα αγωνιστεί στην εντεκάδα.  Όταν ο Ντερνίς θα φτάσει στο 100% και θα μπορεί να προσφέρει τότε θα διεκδικήσει την είσοδο του στην αρχική εντεκάδα».

Ενώ για το αν θα γίνουν κι άλλα φιλικά προετοιμασίας ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Θα επιδιώξουμε να γίνουν ακόμα δύο φιλικά για να αρχίσουμε σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε για την έναρξη του πρωταθλήματος όποτε αποφασιστεί να γίνει».

Σάκης Θεοδωσιάδης: «Θεωρώ ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές και καλές ομάδες. Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι και παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ. Στα γκολ που έβαλε η Λάρισα μέτρησε και η ποιότητα των παικτών.

Στο δεύτερο η ομάδα δημιούργησε φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε την ισοφάριση, ωστόσο δεν στέκομαι σε αυτό γιατί δείξαμε καλά στοιχεία κόντρα σε μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.

Εύχομαι στη Λάρισα με την έναρξη της Football League να πετύχει τους στόχους της. Εμείς θα επιδιώξουμε να κλείσουμε κι άλλα φιλικά για να αρχίσουν οι ποδοσφαιριστές να ετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Πηγή: larissa sport news.gr

Ετικέτες ΑΕΛ    Καρδίτσα    φιλικό   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

40 Χρόνια Νέα Δημοκρατία Του Χρήστου Κέλλα
Κοροϊδία Για Τον Κατώτατο Μισθό Του Τάσου Τσιαπλέ, Προέδρου του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας
Ο 11ος Μήτσος Του Ανδρέα Πετρουλάκη από protagon.gr
Ποια Εναλλακτική Λύση Για Την Ελληνική Οικονομία; (Άρθρο Του Φίλιππου Σαχινίδη, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ - Πρ. Υπουργού Οικονομικών στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ")
Η ΚΝΕ, Η Άρση Βαρών Και Το Μοντέλο Της ΕΣΣΔ Του Πέτρου Κρίκη, μέλους του τμ. Φ.Α.& Αθλητισμού της Κ.Ε. του ΚΚΕ…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΘέλει Ακόμα Δουλειά Παρά Τη Νίκη Στην Καρδίτσα... Ευχαριστημένος Από Την Προσπάθεια Δήλωσε Ο Παναγόπουλος Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων