Σαββατο 26 Ιουλιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Πρωταθλήτρια Ελλάδας Η Λίλη Αλεξούλη – Πρόκειται Για Την Κόρη Του Γιάννη Αλεξούλη Της Πρωτάθλητριας ΑΕΛ

Ιουλ 21
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Η 23χρονη Λαρισαία πήδηξε στη 2η προσπάθεια της 6,29 μ. και μ' αυτό το άλμα εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο

Μετά από εννέα περίπου χρόνια μια Λαρισαία αθλήτρια λαρισινού συλλόγου αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ελλάδας στο στίβο και συγκεκριμένα στο άλμα εις μήκος. 

 

Αυτή είναι η Λίλη Αλεξούλη του Πελασγού που έδειξε ότι τα γονίδια του αθλητισμού είναι διαχρονικά (κόρη του παίκτη της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Γιάννη Αλεξούλη).

 

Ήταν ίσως η μοναδική ελπίδα του λαρισινού αθλητισμού σε ατομικό επίπεδο που ήρθε να δώσει χαρά και ιδιαίτερα στον στίβο που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πτώση μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες με κορυφαία την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τη Φανή Χαλκιά που ήταν και η τελευταία Λαρισαία πανελληνιονίκης λαρισινού συλλόγου το 2005.

Η Λίλη Αλεξούλη μετά την επιτυχία της μιλώντας στην «Ε» τόνισε: «Ήταν μια δικαίωση για μένα από όσα χρονιά που κάνω στίβο και συγκεκριμένα άλμα εις μήκος. Ξεκίνησα πριν περίπου δώδεκα χρονιά αλλά τώρα «γεύθηκα» τη μεγάλη επιτυχία.

Ήμουν πολύ καλά και με βοήθησε ψυχολογικά ο προπονητής μου Βασίλης Μπεκιάρης αφού μετά από δυο χρόνια βρήκα τα «πατήματά» μου ή αν θέλετε τα άλματά μου. Και η χαρά μου είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού φέτος πήρα και το πτυχίο μου μια και τελείωσα τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης».

 

Η ίδια δείχνει ότι δεν μένει στο χρυσό μετάλλιο των πανελληνίων αγώνων αλλά συνεχίζει... «Τώρα πλέον θέλω να φθάσω τα 6.55 και να πάρω το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης. Θα πάω την Τετάρτη σε ένα μίτινγκ στη Θήβα και το Σαββατοκύριακο στους βαλκανικούς αγώνες στίβου στη Ρουμανία».

Τέλος η ίδια δεν δείχνει να ξεχνάει αυτούς που τη βοήθησαν λέγοντας... «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αείμνηστο Στέλιο Καντώνια γιατί ήταν ο μόνος που με βοήθησε οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια που κάνω στίβο. Ο μόνος που πραγματικά μου συμπαραστάθηκε. Τον ευχαριστώ και του αφιερώνω το χρυσό μετάλλιο. Θα τον θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή και δεν θα ξεχνάω αυτά που έκανε για μένα». 

Η Λίλη Αλεξούλη έχει γεννηθεί στις 29 Μαρτίου 1991.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία (Σωτ. Κέλλας) 

 

Ετικέτες αλεξουλη    πρωταθλήτρια    στίβος    Λάρισα   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 13:47

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΠρωταθλήτρια Ελλάδας Η Λίλη Αλεξούλη – Πρόκειται Για Την Κόρη Του Γιάννη Αλεξούλη Της Πρωτάθλητριας ΑΕΛ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων