Κυριακη 27 Ιουλιου 2014

Παντελής

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Τύφλα Να 'Χει Ο... Τζένγκινς Χαν! "Σούζα" Όλοι Στη Λάρισα Για Τον Επίτροπο - Δείτε Περιστατικό Έξω Από Το "Divani" (ΦΩΤΟ)

Ιουλ 24
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μα πόσο... "ιθαγενείς" είμαστε τελικά; Ήρθε ο Ευρωπαίος Επίτροπος, ο... "αποικιοκράτης" στη Λάρισα και όλοι στέκονται σούζα!!!

Είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό που έλαβε χώρα λίγο πριν τις 11 το πρωί έξω από το "Divani" μπροστά στο Αρχαίο Θέατρο. Την ώρα λοιπόν που μέσα στο ξενοδοχείο ήταν σε εξέλιξη η εκδήλωση παρουσία του Γιοχάνες Χαν και με τους αιρετούς, προεξάχοντος του Κώστα Αγοραστύ, να στέκονται "κλαρίνο" μπροστά στον Επίτροπο, έξω από το "Divani" εκτυλίχθηκε επεισόδιο... νεοελληνικής "αποικιοκρατικής" τρέλας! Μόνο έτσι μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε.

Προσέξτε τι συνέβη: ακριβώς δίπλα από το ξενοδοχείο υπάρχει υποκατάστημα τράπεζας (Αlpha Bank). Φτάνει το όχημα χρηματαποστολής και έκπληκτοι οι άνθρωποι διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους γιατί τους εμποδίζουν τα αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο και την τράπεζα. Του Αυστριακού Επιτρόπου και της συνοδείας του δηλαδή... Πάνω στον πεζόδρομο, εννοείται αυτό! Ο οδηγός της χρηματαποστολής που δεν έχει αντιληφθεί "τι παίζει" και ποιοι είναι αυτοί που έχουν τα αμάξια τους εκεί και εμποδίζουν την πρόσβαση του στην τράπεζα, αρχίζει να κορνάρει. Ξανά και ξανά, με ένταση τα κορναρίσματα.

Με το που τον πλησιάζει λοιπόν ένας αστυνομικός, έξαλλος ο σεκιουριτάς οδηγός του λέει: "τι αυτοκίνητο είναι αυτό; Πάρτε το γιατί θέλω να μεταφέρω τα χρήματα" Οπότε του έρχεται η απάντηση...ταμπλάς! "Όχι δεν το παίρνουμε, να κάνεις τον κύκλο!" Σοκ ο οδηγός.

"Τι λες; Ποιον κύκλο να κάνω; Εγώ έχω άδεια να ανέβω εδώ, είμαι νόμιμος. Αυτός είναι νόμιμος;"

"Και αυτός νόμιμος είναι. Σταμάτα να φωνάζεις και μην κορνάρεις" του απαντά ο αστυνομικός. Ναι, μην μας περάσει και για... χωριάτες ο Χαν με τόσα κορναρίσματα!

Τελικά με τα πολλά και αφού η "μανούρα" συνεχίστηκε για λίγη ακόμη ώρα με τον σεκιουριτά να ζητά να μετακινηθεί τουλάχιστον το τζιπ για να κάνει τη δουλειά του αλλά να εισπράττει αρνητική απάντηση, χρειάστηκε να επέμβει ο επικεφαλής αστυνομικός και κάπως έτσι λύθηκε το θέμα. Μπήκε στο αυτοκινητάκι του ο οδηγός της χρηματαποστολής, έβαλε μπρος και έκανε τον κύκλο του ωραίος και διαλεκτός!

Και όλα αυτά για να μην ενοχλήσουμε όχι τον ίδιο τον Επίτροπο, ούτε καν τη συνοδεία και τον...σωφέρ του! Παρακαλάτε μην πετύχετε πουθενά στο δρόμο την αυτοκινητοπομπή του Χαν... Ίσα που μπορεί να σας βάλουν να κάνετε το γύρο της Λάρισας! Τι τραβάμε κι εμείς οι "ιθαγενείς"... Μακάρι τουλάχιστον αυτός ο Χαν να μας έφερε λαμπερά "μπιχλιμπίδια"!

 

Ετικέτες Χαν    επιτροπος    divani    χρηματαποστολη   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 12:53

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΤύφλα Να 'Χει Ο... Τζένγκινς Χαν! "Σούζα" Όλοι Στη Λάρισα Για Τον Επίτροπο - Δείτε Περιστατικό Έξω Από Το "Divani" (ΦΩΤΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων