Παρασκευη 25 Ιουλιου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Πένθος Kαι Oργή Σε Ριζόμυλο Και Στεφανοβίκειο Για Το Δυστύχημα (φωτο)

Ιουλ 23
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στη φωτογραφία οι δύο αδικοχαμένοι νέοι Φίλιππος και Κατερίνα...

Οργή και αγανάκτηση, εκτός από τη βουβή θλίψη για τον άδικο χαμό των τριών νέων παιδιών, επικρατεί στο Ριζόμυλο και στο Στεφανοβίκειο, μετά το τροχαίο δυστύχημα και τον βαρύ φόρο αίματος που πλήρωσαν τα δύο χωριά στην άσφαλτο, όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή τρεις νέοι άνθρωποι, ένας νεαρός 20 χρονών, από το Ριζόμυλο και δύο αδελφές 18 και 21 χρονών από το Στεφανοβίκειο, την ώρα που πήγαιναν στο σπίτι τους, λίγο μετά τη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα. Οι νεκρώσιμες ακολουθίες των τριών νεαρών θα γίνουν σήμερα το απόγευμα στις 5 στο Στεφανοβίκειο και στις 6 στο Ριζόμυλο.



Οι κάτοικοι, που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκαν τόσο άδοξα τρία παιδιά, είναι αγανακτισμένοι και οργισμένοι με τους υπεύθυνους του υπουργείου, που, παρά την όχληση της Περιφέρειας Θεσσαλίας δεν έλαβαν μέτρα ασφάλειας και υπάρχει σκέψη για δυναμικές κινητοποιήσεις με κλείσιμο του δρόμου «καρμανιόλα», όπου συμβαίνουν συχνά δυστυχήματα, λόγω της μεγάλης κίνησης βαρέων οχημάτων.



Οι νεαροί βρισκόταν σε εκδήλωση που οργάνωσε Πολιτιστικός Σύλλογος στην Πλατεία του Ριζομύλου, όπου η άτυχη 21χρονη τραγουδούσε και έπαιζε κιθάρα και, όταν τελείωσε ο 20χρονος, μετέφερε με το αυτοκίνητό του τις δύο κοπέλες στο σπίτι τους στο Στεφανοβίκειο, όπου δεν έφτασαν ποτέ, καθώς καθ’ οδόν συνέβη το φοβερό δυστύχημα που είχε αποτέλεσμα τα τρία νέα παιδιά να αφήσουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.



Μάλιστα κάτοικοι των δύο χωριών καταγγέλλουν ότι το δυστύχημα έγινε διότι ο 22χρονος οδηγός της νταλίκας, που κατάγεται από την Κόρινθο και μετέφερε φρούτα, αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, κάτι που είχε αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις νέοι.

 

Πηγή: magnesianews.gr

Ετικέτες δυστύχημα    Νέοι    Μαγνησία    στεφανοβικειο   
Κατηγορία Θεσσαλία
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 22:44

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΠένθος Kαι Oργή Σε Ριζόμυλο Και Στεφανοβίκειο Για Το Δυστύχημα (φωτο) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων