Παρασκευη 9 Μαϊου 2014

Χριστόφορος, Ησαίας

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

«Καλπάζοντας» Στην Φούτμπολ Λιγκ! – Δηλώσεις Τζαναβάρα (βίντεο-φωτο)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΑΕΛ αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, πήρε τελικά το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από την νίκη, με 0 – 2 απέναντι στον Όλυμπο Κέρκυρας,

«αποχαιρετώντας» έτσι την Γ΄Εθνική και μαθηματικά! Την διαφορά και το πρώτο γκολ για τους «Βυσσινί» έκανε η «χρυσή» αλλαγή του Παναγιώτη Τζαναβάρα, Μούτσα Μπλέντι! Ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γκούρτσας με πέναλτι. Νταμπλούχος πλέον η ΑΕΛ!

 

Από το πρώτο λεπτό στην επίθεση

Οι «Βυσσινί» ξεκίνησαν δυνατά. Από πολύ νωρίς πήραν τα ηνία του αγώνα και ανάγκασαν τους γηπεδούχους να κλειστούν στην άμυνά τους. Έτσι η ΑΕΛ έπρεπε να βρει τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και να σκοράρει. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Γκούρτσας έστρωσε στην περιοχή για τον Στεφανίδη, αλλά το τελείωμα του τελευταίου δεν ήταν καλό.

Ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η ΑΕΛ είχε ακόμη μία καλή στιγμή στο ματς, με τον Καρανίκα να σεντράρει και τον Καρακατσάνη να πιάνει το μονοκόμματο σουτ, στέλνοντας όμως την μπάλα λίγο άουτ. Η ΑΕΛ δεν έβρισκε χώρους, με αποτέλεσμα να κάνει πολλά σουτ, όμως ούτε το σουτ του Νεμπεγλέρα στο 32΄βρήκε στόχο καταλήγοντας άουτ.

 

Δοκάρι και ευκαιρίες, αλλά όχι γκολ!

Οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα συνέχισαν να έχουν την συντριπτική κατοχή και πίεζαν ψηλά, ψάχνοντας το γκολ που θα έλυνε αυτόν τον… «γόρδιο δεσμό»! Αποκορύφωμα για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο η φάση του 37ου λεπτού, όταν ο Καρακατσάνης από αριστερά σέντραρε, ο Γκούρτσας έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ, με την μπάλα να τραντάζει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βαρελή!

Για να έρθει το 42ο λεπτό όταν οι «Βυσσινί» θα χάσουν ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Μετά από σέντρα του Καρανίκα και κεφαλιά του Γκούρτσα, ο Βαρελής απέκρουσε εντυπωσιακά για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

 

Συνέχεια με την ίδια εικόνα…

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είδε την ομάδα του και στο δεύτερο ημίχρονο να μην μπορεί να βρει τρόπο να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι αποφάσισε να ανακατέψει την… «τράπουλα». Με το πρώτο τέταρτο της επανάληψης να περνάει ανεκμετάλλευτο, πέρασε στην θέση του Καρακατσάνη τον Μπλέντι, ο οποίος πλαισίωσε τον Τσεμπερίδη στα χαφ και ο Νεμπεγλέρας μετατοπίστηκε δεξιά.

Αυτό έδωσε νέα πνοή στην επίθεση της ΑΕΛ, η οποία έχασε σημαντικές ευκαιρίες να «ανοίξει» το σκορ. Πρώτα στο 63΄μετά από σέντρα του Καρανίκα και κεφαλιά του Γκούρτσα, ο Βαρελής απέκρουσε εντυπωσιακά! Ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό και πάλι ο Γκούρτσας με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 

Ο Μπλέντι έκανε την διαφορά!

Είπαμε και πριν πως ο Μπλέντι άρχισε να κάνει την διαφορά στην επίθεση των «Βυσσινί» από τότε που μπήκε, δίνοντας ώθηση στους συμπαίκτες του. Μάλιστα ήταν αυτός που έδωσε την λύση στο «πρόβλημα»… γκολ! Γρήγορη εκτέλεση άουτ του Καρανίκα για τον Νεμπεγλέρα που έπιασε στον ύπνο τους αντίπαλους, ο αρχηγός της ΑΕΛ σέντραρε και ο Μούτσα Μπλέντι με ωραία κεφαλιά έκανε το 0 – 1!

Η «Βασίλισσα του Κάμπου» μετά τον γκολ δεν μείωσε την πίεσή της και προσπάθησε να «τελειώσει» το ματς. Μάλιστα έχασε μία τεράστια ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά της, όταν ο Μπουσινάκης έκανε παράλληλη σέντρα για τον Γκούρτσα, ο οποίος εξ” επαφής νικήθηκε από τον Βαρελή και στη συνέχεια ο Μπλέντι αντί να σουτάρει, πάτησε την μπάλα χάνοντας μοναδική ευκαιρία!

Για να έρθει στο 90΄+3΄ο Γκούρτσας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Μπουσινάκης, να διαμορφώσει το τελικό 0 – 2 για την ομάδα του.

 

Οι Συνθέσεις

Όλυμπος Κέρκυρας (Κώστας Νέτης): Βαρελής, Βάγιας, Βασιλάκης, Πανδής, Γκερέκος, Ρωμαντζάς, Βλάχος, Καλούδης, Γαστεράτος, Βλάσσης, Παππάς.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Σιάκκας, Κορομηλάς, Καρανίκας, Αραμπατζής, Νεμπεγλέρας, Τσεμπερίδης, Πατινιώτης (74′ Μπουσινάκης), Καρακατσάνης (60΄Μπλέντι), Στεφανίδης (90′ Γαρυφαλλόπουλος), Γκούρτσας.

 

Τζαναβάρας: «Ποτέ ξανά σε αυτήν την κατηγορία!»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Παναγιώτης Τζαναβάρας στη συνέντευξη μετά το τέλος του ματς με τον Όλυμπο Κέρκυρα, «μοίρασε» συγχαρητήρια στους πάντες στην ομάδα, ενώ ευχήθηκε η «Βασίλισσα του Κάμπου» να μη ξαναβρεθεί ποτέ ξανά σε αυτήν την κατηγορία και σε αυτά τα γήπεδα!

«Σήμερα τελειώσαμε και μαθηματικά το θέμα του πρωταθλήματος τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Θέλαμε την νίκη για να τελειώνουμε. Παίξαμε καλά και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Τέλος καλό, όλα καλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, στην διοίκηση αλλά και στους προηγούμενους προπονητές. Η Λάρισα επανέρχεται στην Β’ Εθνική και θέλουμε να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για την συνέχεια, γιατί ξέρουμε ποιοι είμαστε.

Έπρεπε να έχουμε υπομονή σήμερα και να μην εκνευριστούμε αν δεν πετύχουμε γκολ γρήγορα. Σίγουρα μας δυσκόλεψε και το γήπεδο που ήταν πλαστικό, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είμαι στην διάθεση του κυρίου Πλεξίδα για ότι μου ζητηθεί. Από εκεί και πέρα, όλοι μας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο διοικητικό κομμάτι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και η Λάρισα να μην παίξει ξανά σε αυτήν την κατηγορία και σε αυτά τα γήπεδα».

Πολυμέσα

Ετικέτες ΑΕΛ    Football League   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Μαΐου 2014 22:02

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
genitseftis
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Υποσιτισμένος Ιστορικά Ο Κ. Θεόδωρος Πάγκαλος" Του Γιώργου Παναγιωτάκη, Συγγραφέα - Ιστορικού Ερευνητή
Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμος«Καλπάζοντας» Στην Φούτμπολ Λιγκ! – Δηλώσεις Τζαναβάρα (βίντεο-φωτο) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων