Πεμπτη 31 Ιουλιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Ο Ντίνος Θα Είναι Ο Επόμενος Δήμαρχος» - Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χρ. Αγορίτσας Εξέφρασε Στον ΗΧΟ 91 Την Σιγουριά Του Για Το Αποτέλεσμα Των Εκλογών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Πήγε… φορτσάτος ο Χρήστος Αγορίτσας το πρωί της Τρίτης στον ΗΧΟ 91...


Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Λάρισα του Ντίνου Διαμάντου, ήταν καλεσμένος της εκπομπής "Δεν Έχουν Τον Θεό Τους" με τον Βαγγέλη Βουλάγκα και τον Βαγγέλη Ρωμανό και τα είπε όλα… έξω από τα δόντια.


Η Εκτίμηση Λίγο Πριν Τις Εκλογές

«Περπατάμε όλη την πόλη εδώ και ένα χρόνο με τον επικεφαλής της Νέας Λάρισας Ντίνο Διαμάντο και τα στελέχη της παράταξης, ο κόσμος δεν είναι τόσο ζεστός για τις εκλογές. Από εδώ και πέρα αρχίζει να ασχολείται περισσότερος κόσμος. Πάντως τον κόσμο τον ενδιαφέρουν τα προβλήματα της καθημερινότητας, θα θέλαμε πιο ενεργούς τους πολίτες, να συμμετέχουν και να προτείνουν. Παίρνουμε όμως καλά μηνύματα εμείς, είμαστε αισιόδοξοι».


Γιατί Τάχθηκε Στο Πλευρό Του Διαμάντου Μετά Τον Τζανακούλη

«Δεν χρειάστηκε χρόνος για να πάρω την απόφαση. Μου άρεσε το όραμα εξαρχής που έχει ο Ντίνος για τη Λάρισα, έχει τρέλα για την πόλη ο Διαμάντος. Ταυτιστήκαμε σε πολλά πράγματα και άλλα τα εξελίξαμε. Αποχώρησα εδώ και καιρό, τα περασμένα Χριστούγεννα από την «Λάρισα Πόλη Του Αύριο», θυμάστε τότε το θέμα με το Χωριό του Αγ. Βασίλη και όλα όσα είχαν γίνει με τον εμπορικό κόσμο της πόλης. Έψαχνα την κίνηση που θα με εκφράσει, αν δεν έβρισκα αυτή την κίνηση ίσως να μην ήμουνα πουθενά, την βρήκα όμως και εντάχθηκα με μεγάλη μου χαρά».

Οι Σχέσεις Με Τζανακούλη Και Το Θέμα Με Τον Κέλλα

«Έχουμε πια τυπικές σχέσεις με τον δήμαρχο. Σε ότι έχει να κάνει με τον Χρήστο Κέλλα περιμέναμε από την συμπεριφορά του και τα λεγόμενά του πριν, ότι μετά τις βουλευτικές εκλογές οπότε και εξελέγη, θα υπέβαλε παραίτηση από το δημοτικό συμβούλιο.

Εγώ αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί αυτά που έλεγα εγώ εκείνο το καλοκαίρι, τα λέει πλέον όλη η Λάρισα για το κ. Κέλλα.

Σε ότι αφορά τον κ. Τζανακούλη, έχουμε διαφορά φιλοσοφίας και γι’ αυτό έφυγα».


Τι Αλλαγές θα Φέρει Η «Νέα Λάρισα»

«Να πω για την αντιδημαρχεία ανάπτυξης για παράδειγμα που παρουσιάστηκε χθες, είναι μια πρόταση που έκανε ο Διαμάντος. Παρουσιάζουμε εξάλλου κομμάτι κομμάτι το πρόγραμμά μας, ανάλογα με τις συναντήσεις που κάνουμε.

Για το τι θα αλλάξει τώρα γενικότερα, να πω ότι θα αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας του δήμου, δεν θα έχουμε αυλή και αυλοκόλακες, στο κέντρο θα είναι ο δημότης και μόνο αυτός. Ότι προτείνουμε δεν χρειάζονται ποσά που θα πρέπει να πάρουμε από το κράτος για να γίνει, υπάρχουν αναξιοποίητα ευρωπαϊκά προγράμματα. Π.χ. προτείναμε την δημοτική διαύγεια.
Θέλουμε μια Λάρισα με όραμα και προοπτική».

Για Τα Πισώπλατα Μαχαιρώματα

«Υπάρχουν οι λασπολόγοι προς όλες τις κατευθύνσεις, και ας μην είναι πια υποψήφιοι, έχουν τον ρόλο τους. Έχουμε γερό στομάχι, όμως εμείς και αντέχουμε».

Για Τις Δημοσκοπήσεις

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις δημοσκοπήσεις. Τζανακούλης και Καλογιάννης θέλουν ο ένας τον άλλο απέναντι τους, διότι τους συμφέρει αυτό, πιστεύουν ότι ο ένας μπορεί εύκολα να βγάλει τον άλλο από την μέση, γι’ αυτό τα λένε αυτά.

Βλέπω ξεκάθαρα την δυναμική που έχει ο Διαμάντος. Η Νέα Λάρισα θα είναι την 2η Κυριακή και ας στενοχωρούμε και ενοχλούμε πολλούς, και την δεύτερη Κυριακή θα κερδίσουμε, ο Διαμάντος θα είναι ο νέος δήμαρχος. Ψηφίστε σαν να είναι δεύτερη Κυριακή το λέμε συνέχεια, ψηφίστε αυτόν που έχει όραμα και όχι την παράταξη που έχετε κάποιον γνωστό».


Για Την Ρένα

«Υπήρξε διαφορετική φιλοσοφία με την Καραλαριώτου. Ο δικός μας επικεφαλής ο Ντίνος Διαμάντος, βγήκε από ένα συνέδριο, η Ρένα δήλωσε ότι ήθελε να είναι υποψήφια δήμαρχος η ίδια.

Εμείς δεν μιλάμε με συνθήματα, η κάθε γειτονιά θέλει λύσεις και προτάσεις. Για παράδειγμα έχω πάει 6 φορές σε τρεις μήνες σε μια γειτονιά. Εμείς το κάνουμε αυτό έναν χρόνο τώρα».

Για Τα Χωριά


«Αυτή την φορά ο δήμαρχος δεν θα βγει από τα χωριά αλλά από την πόλη. Υπάρχει πολυδιάσπαση στα χωριά, ενώ στην πόλη είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα».

Αν Δεν Είναι Η Νέα Λάρισα Την 2η Κυριακή

«Αν δεν είμαστε εμείς στον β’ γύρο, θα ψηφίσω με βάσει των όσων λέω σήμερα και έτσι θα ψηφίσουν και οι υπόλοιποι δημότες. Αλλά εμείς θα είμαστε εκεί την 2η Κυριακή και θα κερδίσουμε».

Για Το Χρίσμα Της Ν.Δ.


«Δεν ζητήσαμε χρίσμα, παρά μόνο αυτό των δημοτών και στο συνέδριο το πήραμε. Δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη που ο Τζανακούλης πήρε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας».

Πως θα Είναι Η …Νέα Λάρισα

«Θα είναι μια πόλη που θα παρέχει ασφάλεια, πιο καθαρή, που θα εξασφαλίζει προσβασιμότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες».

Για Το Επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Και Την «Μαύρη Τρύπα»

«Είμαστε έτοιμοι να δούμε ένα… σόου σε αυτό το Δ.Σ. Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια σε κάθε πράξη του δήμου. Αν υπάρχουν σκιές πρέπει να σβήνονται».


Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 11:21

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Ο Ντίνος Θα Είναι Ο Επόμενος Δήμαρχος» - Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χρ. Αγορίτσας Εξέφρασε Στον ΗΧΟ 91 Την Σιγουριά Του Για Το Αποτέλεσμα Των Εκλογών Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων