Κυριακη 11 Μαϊου 2014

Κύριλλος, Μεθόδιος, Ολυμπία, Ημέρα της μητέρας

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Λαρισαία Υποψήφια -«Βαρύ Όνομα» Στο Νοσοκομείο! Λιποθύμησε Από Την Πίεση Και Το Άγχος Των Εκλογών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Δείτε ποια υποψήφια εδώ στη Λάρισα, "βαρύ όνομα" μεταφέρθηκε εσπευσμένα την Τετάρτη στο Νοσοκομείο και την κράτησαν μέσα με κρίση άγχους!

Ο λόγος για την 19χρονη ανιψιά του δημάρχου Ελευθερία Τζανακούλη, η οποία ως γνωστόν είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό "Λάρισα Πόλη Του Αύριο" του (θείου!) Κώστα Τζανακούλη.

Βρε τι έπαθε η αγαπητή υποψήφια... Η Ελευθερία ήταν την Τετάρτη παρούσα στις φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο στην Κομοτηνή όπου σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες. Λίγο ότι ήταν άυπνη και με ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, λίγο παραπάνω ότι έχει το άγχος της και για τις δημοτικές εκλογές και την υποψηφιότητα της εδώ στη Λάρισα, έχει απ' ότι μάθαμε και ένα θέμα με την πίεση της... Ε, δεν ήθελε και πολύ για να συμβεί το κακό.

Η Ελευθερία Τζανακούλη ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία, λιποθύμησε και αμέσως οι φίλοι της τρομαγμένοι την μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο της Κομοτηνής. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν κρίση άγχους και την κράτησαν μέσα το βράδυ της Τετάρτης για να το ξεπεράσει. Ευτυχώς το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του τώρα, πήρε εξιτήριο και την Παρασκευή θα βρίσκεται κανονικά στη Λάρισα για να συνεχίσειτ τον προεκλογικό της αγώνα.

Περαστικά και με το μαλακό να της ευχηθούμε εμείς... Δεν θέλει άγχος αλλά άγνοια κινδύνου! Αλλά θα της τα πει καλύτερα αυτά από κοντά και ο "θείος"...

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 01:00

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΛαρισαία Υποψήφια -«Βαρύ Όνομα» Στο Νοσοκομείο! Λιποθύμησε Από Την Πίεση Και Το Άγχος Των Εκλογών Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων