Σαββατο 6 Ιουλιου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Απεργούν Οι Δημοσιογράφοι Την Πρωτομαγιά

Απρ 30, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συμμετέχουμε στην απεργία

Τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στην απεργία της εργατικής Πρωτομαγιάς ανακοίνωσε η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας, στη πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει την ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς του 2013, προκηρύσσοντας  την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, 24ώρη απεργία.

Η 1η Μαΐου είναι απεργία, ημέρα αγώνα των εργαζομένων, ημέρα διεκδίκησης αιτημάτων για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών.

Συμβολίζει τους μακρόχρονους και σκληρούς αγώνες της εργατικής τάξης, από το Σικάγο του 1886 έως σήμερα, με τους οποίους κατακτήθηκε κάθε εργατικό δικαίωμα. Συμβολίζει τις θυσίες που κατέβαλαν χιλιάδες πρωτοπόροι εργάτες και εργάτριες στην πάλη ενάντια στην ταξική εκμετάλλευση. Δεν είναι μόνο μια μέρα τιμής και μνήμης, αλλά αποτελεί παρακαταθήκη που διδάσκει, διαπαιδαγωγεί και παραδειγματίζει.

Ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη εποχή που ζούμε, όπου η επίθεση που έχει εξαπολυθεί στα δικαιώματα και στη ζωή των εργαζομένων και των οικογενειών τους είναι ανελέητη, με αποτέλεσμα να χάνονται εργασιακά δικαιώματα αιώνων.

Καλούνται όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στην απεργία της Πρωτομαγιάς. Την Μ. Τετάρτη δεν γίνονται ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές και τη Μ. Πέμπτη δεν κυκλοφορεί καμιά εφημερίδα στην περιοχή μας».

Οι συντάκτες του «Press-a.gr» συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία. Από τις 6 π.μ. της Μεγάλης  Τετάρτης 1ης Μαϊου μέχρι  τις 6 π.μ. την  Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαϊου δεν θα πραγματοποιηθούν αναρτήσεις ειδήσεων.

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Σκηνές... Ροκ Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Για Ένα Ψήφισμα Μπορεί η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να είχε θέμα το Σχέδιο…
«Πράσινη» Οβίδα Του Κ. Σάββα Στον Θ. Πάγκαλο Το διαβάσαμε πριν από λίγη ώρα στον λογαριασμό που έχει στο Facebook…
Τι... Μεγάλο Ετοιμάζεται Να Ανακοινώσει Η Αστυνομία; Πολλά και ενδιαφέροντα όσα είπε η τοπική ηγεσία της Αστυνομίας σχετικά με…
Γίναμε Ανέκδοτο Ο πατέρας του νέου, πλούσιος πολιτικός με μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση, απειλεί…
Στην Υγειά Μας Βρε Παιδιά... Χάσαμε Τα Σανέλ Της Στάη! Χτές τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα. Σήμερα νευριάζω με όλο αυτό που…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΑπεργούν Οι Δημοσιογράφοι Την Πρωτομαγιά Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων