Τριτη 20 Οκτωβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ζ. Κωνσταντοπούλου:'' Ο Τσίπρας Διέλυσε Τον ΣΥΡΙΖΑ''

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ολομέτωπη επίθεση κατά του  Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από την Λάρισα Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής και συνεργαζόμενη με τον ΛΑΕ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κα  Κωνσταντοπούλου δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει βαριές εκφράσεις κατά του πρώην Πρωθυπουργού λέγοντας χαρακτηριστικά ''Ο ίδιος ο κ Τσίπρας διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ και έφυγαν πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος και παραβίασε όλες τις διαδικασίες για να απελπιστεί ο κόσμος και να φέρει το χειρότερο, το πιο ανάλγητο μνημόνιο''.

Μάλιστα συνέχισε την επίθεση υποστηρίζοντας ότι '' δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος αυτός που έφερε όλα τα δεινά υπογράφοντας την καταστροφή της χώρας'' Σχολίασε και την υποψηφιότητα του  Αλέξη Τσίπρα στην Λάρισα  υπογραμμίζοντας ότι βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο για να '' ισοσκελίσει τις καταστροφικές συνέπειες του μνημονίου'' και κατέληξε μιλώντας για τους Ευρωπαίους '' είναι ικανοποιημένοι που ο Τσίπρας πέρασε στην άλλη πλευρά πολεμώντας τους συντρόφους του''

 

Η Πρώην Πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε τον επικεφαλής του Ποταμιού   Σταύρο Θεοδωράκη ''Υπάλληλο του Μπόμπολα και εκπρόσωπο των συμφερόντων των δανειστών''.

Αναφερόμενη στην κατάσταση της χώρας τόνισε ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ την έφεραν στην καταστροφή τονίζοντας εκείνοι που χρεοκόπησαν την χώρα δεν μπορούν να επιστρέφουν δικαιωμένοι''

Το δίλλημα  των εκλογών - είπε η κα  Κωνσταντοπούλου- είναι Ευρώ ή Δημοκρατία και διαβεβαίωσε πως εναλλακτικές υπάρχουν.

Το μνημόνιο είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του Ελληνικού Λαού και εσχάτη προδοσία κατέληξε η  Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

Ετικέτες Κωνσταντοπούλου    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 22:41

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Χρήσιμα Συμπεράσματα Για Κέρδη - Απώλειες Κομμάτων Tου Νίκου Καρδούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. - MSc Τηλεπισκόπισης - GIS_UK…
Αχ, Λάρισα, Λάρισα... Κάποτε έγραψα ότι η Λάρισα είναι όμορφη πόλη, η ομορφότερη, ότι ακόμη…
Πρόσληψη 6.000 Αναπληρωτών Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Του Αιρετού Στο ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη
Ο Πολιτισμός Σε Πρώτο Πλάνο... Της Άννας Βαγενά, υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΖ. Κωνσταντοπούλου:'' Ο Τσίπρας Διέλυσε Τον ΣΥΡΙΖΑ'' Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων