Τεταρτη 21 Οκτωβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Τι Ανατροπή ήταν Αυτή! 2-1 Σε 4 Λεπτά(VIDEO)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Το λέει η ψυχούλα τους! Η ΑΕΛ ανέτρεψε το σκορ στα τελευταία λεπτά και επικράτησε με 2-1 επί του Εργοτέλη στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League με τον κόσμο να τρελαίνεται στις κερκίδες του γηπέδου.

Τα γκολ ο Μπουρσέλης στο 35′, Ο Ναγιάρ ισοφάρισε στο 88′ και ο Μαρουκάκης πέτυχε το γκολ της νίκης!

Υψηλός ρυθμός από το ξεκίνημα

Βρισκόμαστε σε ένα τέτοιο σημείο όπου βλέπουμε τις ομάδες να έχουν αποκτήσει τα κατάλληλα λεπτά για να αποδίδουν σε ρυθμό. Έτσι κι έγινε για ΑΕΛ και Εργοτέλη όπου από το πρώτο δευτερόλεπτο έδειξαν ενέργεια στο παιχνίδι τους.

Οι “βυσσινί” απείλησαν για πρώτη φορά στο 2ο λεπτό όταν μετά από ωραία κυκλοφορία μπάλας ο Κοντοχρήστος βγήκε από αριστερά έκανε καλή σέντρα, ο Μπόγιοβιτς δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, παρόλα αυτά η φάση δεν τελείωσε εκεί. Η μπάλα κατέληξε στον Νικολακάκη όμως το σουτ που επιχείρησε διώχτηκε εύκολα από τους αμυντικούς.

Τεράστια ευκαιρία και για τον Εργοτέλη για να ανοίξει το σκορ στο 4′ όταν οι Βέρτζος-Γιοβάνοβιτς δεν συνεννοήθηκαν καλά η μπάλα κατέληξε στον Παμλίδη αυτό όμως με προβολή δεν μπόρεσε να σκοράρει.

 

Πίεσε περισσότερο η ΑΕΛ, φωνάζει για πέναλτι

Η ΑΕΛ έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ στο 21′ όταν ο Λαμπρόπουλος έσπασε όμορφα στον Κοντοχρήστο από αριστερά, ο αριστερός μπακ των “βυσσινί” συρτά βρήκε και πάλι τον Πατρινό μέσο όμως το τελείωμα του από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άουτ.

Από εκεί και έπειτα άρχισε να μπαίνει στο παιχνίδι και ο Μπόγιοβιτς βοηθώντας με τις μεταβιβάσεις του και την κίνηση στο χώρο.

Ο κόσμος ξεσηκώθηκε στο 27′ όταν ο Πάτο πέρασε ωραία από δεξιά δέχτηκε το μαρκάρισμα από τον Κυριακόπουλος όμως σωστά ο διαιτητής δεν έδειξε πέναλτι καθώς ήταν καθαρό το μαρκάρισμα του αμυντικού του Εργοτέλη.

Προβάδισμα για Εργοτέλη, διμαρτυρίες για νέο πέναλτι για την ΑΕΛ

Από εκεί και έπειτα ο Εργοτέλης ισορρόπησε το ματς και μάλιστα δημιούργησε και καλές στιγμές. Όπως αυτή στο 32′ όταν ο Αυγενικού κάθετα βρήκε τον Κούτρη όμως η λόμπα που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 35′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ! Ο Παμλίδης κάθετα βρήκε τον Μπουρσέλη και αυτό με όμορφο ψιλοκρεμαστό σουτ νίκησε Καβουσάκη και Γιοβάνοβιτς που προσπάθησε να διώξει πάνω στη γραμμή χωρίς χωρίς επιτυχία. Με αυτό το τρόπο έγινε και το 0-1.

Προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα η ΑΕΛ όταν και πάλι ο Κοντοχρήστος από αριστερά σέντραρε όμως ο Μπόγιοβιτς έπιασε μια αδύναμη κεφαλιά στο 41′ την οποία μπλόκαρε ο Αθανασίου.

Στο 43′ ο Μπουρσέλης με ατομική προσπάθεια σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 45′ ο Αναστασόπουλος έξυπνα έβγαλε τον Μπουντόπουλο στην κόντρα επίθεση όμως ο 25χρονος χαφ της ΑΕΛ σούταρε πάνω στον Αθανασίου αφού προηγήθηκαν δύο ντρίμπλες πάνω στους αμυντικούς που τον ακολούθησαν.

Η ΑΕΛ φωνάζει για πέναλτι σε φάση στο νεκρό χρόνο του ημιχρόνου όταν ο Γιοβάνοβιτς βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή, ανατράπηκε από τους αμυντικούς όμως ο Αγγελάκης του έδειξε κάρτα για θέατρο.
 Άμεση αντίδραση από Κούγια-Κυπαρίσση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης αλλά κατά την προσωπική μας άποψη δεν υπήρξε κάτι μεμπτό.

Ξεκίνημα με ευκαιρίες και αλλαγές

Τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση για την ΑΕΛ όταν ο Λαμπρόπουλος από δεξιά έκανε τη σέντρα ο Μπουντόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, καθυστέρησε όμως και το σουτ του απομακρύνθηκε έυκολα από τους αμυντικούς.

Νέα καλή στιγμή για την ΑΕΛ στο 48′ όταν ο Μπουντόπουλος βρήκε κάθετα τον Πάτο αυτός απέφυγε δύο αμυντικούς το σουτ του όμως πέρασε άουτ.

Στο 56′ ο Ράτκο Ντόστανιτς άλλαξε τον σχηματισμό σε 4-4-2 περνώντας τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΛ Ματθαίο Μαρουκάκη στη θέση του Λαμπρόπουλου έχοντας ως δίδυμο τον Λημνιό με τον Μπόγιοβιτς στην κορυφή.

Έκλεισε τις αλλαγές, θέμα στην τελική προσπάθεια

Πέρασε Ναγιάρ- Ουρτάδο ο Ράτκο Ντόστανιτς κάνοντας την ΑΕΛ αρκετά επιθετική ωστόσο υπήρξε τεράστιο πρόβλημα στην τελική προσπάθεια για τους “βυσσινί”.

Οι λόμπες πήραν την θέση των συρτών πασών με αποτέλεσμα οι αμυντικού του Εργοτέλη να διώχνουν εύκολα τις μπάλες.

Γκολ στο ντεμπούτο του ο Ναγιάρ

Οι πολλές καθυστερήσεις σε συνδυασμό με την νευρικότητα των παικτών των γηπεδούχων οδήγησε σε ένα μεγάλο και νεκρό διάστημα όσο αναφορά τις φάσεις του αγώνα αν και υπήρχε η υπεροχή.

Αν και δυσκολεύτηκε, λοιπόν, η ΑΕΛ κατάφερε να πετύχει την ισοφάριση όταν στο 88′ ο Ουρτάδο εκτέλεσε κόρνερ και ο Σεμπάστιαν Ναγιάρ από κοντά έκανε το 1-1.

 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Μπανούσης (69′ Ναγιάρ), Μπουντόπουλος, Λαμπρόπουλος(56′ Μαρουκάκης), Πάτο(73′ Ουρτάδο), Μπόγιοβιτς.
Στον πάγκο έμειναν: Ξενοδόχοβ, Κομεσίδης, Μονιάκης, Χοτζάλι.

Εργοτέλης (Γιάσμικο Βέλιτς): Αθανασίου, Γιαλούσης, Άλμπι, Αυγενικού, Μπουρσέλης (83′ Καλέ), Κούτρης(74′ Φουκαράκης), Στεφάνοβιτς, Γρομητσάρης, Παμλίδης (90′ Μάνος), Δωματάς, Κυριακόπουλος.
Στον πάγκο έμειναν: Δερμιτζάκης, Γαρεφαλάκης, Γενιτσαρίδης, Ντος Σάντος.

Διαιτητής: Αγγελάκης. Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης
4ος: Τεβεκέλης.

πηγή:larissasportnews.gr

 

Πολυμέσα

Ετικέτες ΑΕΛ    ΕΡΓΟΤΕΛΗ    νίκη   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 22:22

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Ελλάδα Της Λήθης Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου, Δικηγόρου-Περιφερειακού Συμβούλου
Χρήσιμα Συμπεράσματα Για Κέρδη - Απώλειες Κομμάτων Tου Νίκου Καρδούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. - MSc Τηλεπισκόπισης - GIS_UK…
Αχ, Λάρισα, Λάρισα... Κάποτε έγραψα ότι η Λάρισα είναι όμορφη πόλη, η ομορφότερη, ότι ακόμη…
Πρόσληψη 6.000 Αναπληρωτών Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Του Αιρετού Στο ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΤι Ανατροπή ήταν Αυτή! 2-1 Σε 4 Λεπτά(VIDEO) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων