Παρασκευη 23 Οκτωβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Δεν... Μαρτύρησε Το ''Μυστικό'' Ο Ευαγγέλου!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Όσο και αν τον στρίμωξε εκεί στο astra ο Μαρέδης, ο δήμαρχος Ελασσόνας δεν είπε κουβέντα. Ούτε τη... λίστα Λαγκάρντ να μας έκρυβε!

Μα τι στο καλό συνέβη με την παραίτηση της Χρυσούλας Προβίδα από τη θέση της αντιδημάρχου αγροτικής ανάπτυξης Ελασσόνας; Όσο δεν απαντάει ο Νίκος Ευαγγέλου τόσο μας εξάπτει την περιέργεια... και τη φαντασία!

Εδώ βγήκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην τηλεόραση του astra και μόλις τον ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής ''τι έγινε με την παραίτηση της αντιδημάρχου δήμαρχε;'', ή η τηλεόραση μας έγινε ξαφνικά σαν το ουράνιο τόξο ή ο Ευαγγέλου άλλαξε όλα αυτά τα χρώματα στον αέρα! Και επειδή το πρώτο φαντάζει λίγο δύσκολο (είναι και καινούρια LCD μοντέλο), προφανώς συνέβη το δεύτερο... Όσο κι αν επέμενε ο δημοσιογράφος, ο δήμαρχος Ελασσόνας με φανερή την ενόχληση του που τον ρωτούσε γι' αυτό το θέμα δεν έλεγε κουβέντα. Μάλιστα οι αναφορές του ήταν διαρκώς σε τρίτο πρόσωπο (''ο δήμαρχος θα αποφασίσει πότε είναι η ώρα να πει τι έγινε'') και όταν ο Δημήτρης Μαρέδης του επισήμανε πως έτσι ο κόσμος στην Ελασσόνα θα νομίζει πως κάποιο σκάνδαλο έχει γίνει, τότε ο Ευαγγέλου το μόνο που είπε είναι πως δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο. Και πότε με το καλό θα μιλήσει; Προφανώς όταν του... καπνίσει! Άλλωστε κοτζάμ δήμαρχος είναι, αυτός αποφασίζει... Μας το 'πε τόσες φορές που το εμπεδώσαμε πια! Κι εμείς και οι Ελασσονίτες που τον έβλεπαν... Και έτσι μείναμε με την απορία: τι στο καλό συνέβη με την Προβίδα; Ας μας το πει επιτέλους η κυρία Χρυσούλα να ησυχάσουμε!

Υ.Γ. Μετά από το (ΕΥΛΟΓΟ!) στρίμωγμα που ''έφαγε'' ο Ευαγγέλου, δεν τον βλέπω να ξαναβγαίνει σύντομα στη συγκεκριμένη εκπομπή...

Ετικέτες ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ    Μαρέδης    astra tv   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Ελλάδα Της Λήθης Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου, Δικηγόρου-Περιφερειακού Συμβούλου
Χρήσιμα Συμπεράσματα Για Κέρδη - Απώλειες Κομμάτων Tου Νίκου Καρδούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. - MSc Τηλεπισκόπισης - GIS_UK…
Αχ, Λάρισα, Λάρισα... Κάποτε έγραψα ότι η Λάρισα είναι όμορφη πόλη, η ομορφότερη, ότι ακόμη…
Πρόσληψη 6.000 Αναπληρωτών Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Του Αιρετού Στο ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΔεν... Μαρτύρησε Το ''Μυστικό'' Ο Ευαγγέλου! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων