Τριτη 14 Απριλιου 2015

Ανθή, Ραφαήλ

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Η Ρένα «Τραπεζώνει» Όλο Το... Στράτευμα! Το Αποψινό Κάλεσμα Καραλαριώτου Σε Γνωστό Μπαρ Ρέστοραν Της Λάρισας

Ιουλ 03
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μόλις... "σαράντισε" από τις εκλογές και η Ρένα Καραλαριώτου αποφάσισε να βγάλει απόψε έξω για ένα κρασί και σύσφιξη - αναθέρμανση σχέσεων

όλο της το ψηφοδέλτιο. Και όχι μόνο αφού απ' ότι μαθαίνουμε, στο αποψινό της κάλεσμα που θα πραγματοποιηθεί σε γνωστό μπαρ ρέστοραν της Λάρισας περιλαμβάνονται καμιά... τετρακοσαριά άτομα! Υποψήφιοι, φίλοι στενοί και συνεργάτες, τι νομίζετε; Μαζεύονται. Πολλοί οι προσκεκλημένοι, γι' αυτό και το εν λόγω μαγαζί σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι Prive απόψε... Για πάρτη της Ρένας και της πολυπληθούς "παρέας"! Οι καλεσμένοι έχουν ήδη ενημερωθεί τηλεφωνικά και στην είσοδο του ρεστοράν θα τους περιμένει και η σχετική καρτούλα εισόδου.

"Για ένα κρασί" λέει η αντιπεριφερειάρχης και υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων αλλά σίγουρα θα υπάρχει και μενού... Π.χ. το πρώτο πιάτο μπορεί να περιλαμβάνει ολίγον τι από... Τζανακούλη (θα το(ν) τσακίσουν!), το κυρίως αποτίμηση των δημοτικών εκλογών και του αποτελέσματος για τη "Λάρισα Νέα Αρχή" και για επιδόρπιο μπορεί κάλλιστα να έχουμε κάτι από κοινοβουλευτικές κάλπες... Και όποιος τσιμπήσει! Το βέβαιο είναι και φαίνεται ξεκάθαρα και από την αποψινή μάζωξη ότι η Ρένα Καραλαριώτου θέλει να τους έχει όλους "ζεστούς", όχι μόνο τους εκλεγμένους δημοτικούς της συμβούλους. Όλη την ομάδα που έδωσε μαζί της τη μάχη.

Βέβαια κάποιοι-ες σχεδιάζουν να μην ανταποκριθούν απόψε επειδή απογοητεύτηκαν από το (προσωπικό) αποτέλεσμα... Δεν πειράζει, η συντριπτική πλειοψηφία θα πάει και φεύγοντας όλοι θα τραγουδάν: "λίγο κρασί, λίγο..."Ποτάμι" και η Ρένα μας"! (Λέτε ο κατάλογος με τα κρασιά στο γνωστό μπαρ-ρέστοραν να περιλαμβάνει και..."Κτήμα Τζανακούλη"; Για να το τιμήσουν όλοι! Αχα-χούχα!)

Ετικέτες Καραλαριώτου    Κρασί    καλεσμα    Ψηφοδέλτιο   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 17:00

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΗ Ρένα «Τραπεζώνει» Όλο Το... Στράτευμα! Το Αποψινό Κάλεσμα Καραλαριώτου Σε Γνωστό Μπαρ Ρέστοραν Της Λάρισας Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων