Κυριακη 27 Ιουλιου 2014

Παντελής

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Η Λιακούλη Ευχαριστεί Και Κάνει Αποτίμηση Εκλογικού Αποτελέσματος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την αποτίμηση του αποτελέσματος των αυτοδιοικητικών εκλογών κάνει η Ευαγγελία Λιακούλη, ενώ ταυτόχρονα ευχαριστεί όσους στήριξαν την

«Θεσσαλών Συμπολιτεία». Αναλυτικά:

 

 

"Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της προηγούμενης Κυριακής, ανέδειξαν την νέα περιφερειακή αρχή και συνέθεσαν εξαρχής το νέο αυτοδιοικητικό τοπίο στη Θεσσαλία και στο νομό Λάρισας. 

Αισθάνομαι καταρχήν την ανάγκη, να απευθυνθώ σ’ όλους τους πολίτες της Λάρισας και της Θεσσαλίας και να τους εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την στήριξη που παρείχαν στην «Θεσσαλών Συμπολιτεία», στον επικεφαλής μας Ν. Τσιλιμίγκα και σ’ εμένα προσωπικά ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχη στην Π.Ε. Λάρισας στην οποία μας τίμησαν ιδιαίτερα,  με θεαματικό ποσοστό της τάξης του 50%.

 Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και σε όλους τους πολίτες που είχαν άλλη επιλογή, διότι συμμετείχαν  στην εκλογική αναμέτρηση και αξίωσαν ακόμη περισσότερο τη διαδικασία .

 Εύχομαι καλή θητεία στη νέα περιφερειακή αρχή του κ Αγοραστού και στους  συναδέλφους του συνδυασμού του, δύναμη και σύνεση ώστε να ασκήσουν τα καθήκοντά τους κατά την επόμενη πενταετία με τον πλέον επωφελή τρόπο για την Θεσσαλία, που αποτελεί τον κοινό τόπο των επιδιώξεων όλων μας. 

Η «Θεσσαλών Συμπολιτεία» από την πρώτη στιγμή της σύστασής της είχε αναδείξει την σταθερή βούλησή της να πορευθεί με αταλάντευτα βήματα στον αυτοδιοικητικό προορισμό της και να καταστήσει την πρότασή της πλειοψηφική , ώστε στην Περιφέρειά μας να πνεύσει ένας νέος άνεμος και νέα αντίληψη. 

Ο αγώνας μας,  που διεξήχθη υπό αντίξοες συνθήκες, σε πολύ μικρό χρόνο, με ελάχιστα οικονομικά μέσα και κυρίως χωρίς την στήριξη μηχανισμών ή κομμάτων, υπήρξε έντιμος, ειλικρινής και ανιδιοτελής. Ολοι μας, διατηρώντας ως κόρη οφθαλμού τον πολιτικό πολιτισμό που αρμόζει στην όποια αντιπαράθεσή μας με τους συνυποψηφίους μας, ενώπιον του τελικού κριτή που δεν είναι άλλος από τους Θεσσαλούς πολίτες,  μιλήσαμε για τα προβλήματα της Θεσσαλίας, την αντίληψή μας και τις λύσεις που πρέπει να αναζητηθούν και βέβαια ασκήσαμε κριτική στα πεπραγμένα της Περιφερειακής Αρχής. 

Πολλοί ήταν αυτοί που, όταν ξεκινήσαμε, δεν έδιναν καμιά τύχη στον συνδυασμό μας, προφανώς επηρεασμένοι από τις δήθεν «κρυφές δημοσκοπήσεις», που βεβαίως ποτέ δεν..φανερώθηκαν. Ωστόσο ο επικεφαλής μας, οι άξιοι άνθρωποι που συστρατεύθηκαν στο πλευρό μας και με αυταπάρνηση έδωσαν τον κοινό μας αγώνα, το πρόγραμμα και οι προτεραιότητες που θέσαμε μέσω αυτού, μας έφεραν στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την Περιφέρεια. Η διαφορά όμως που μας χώριζε από τον συνδυασμό του κ. Αγοραστού έκανε πολλούς, μετά την έκπληξή τους για το γεγονός και μόνο ότι εισήλθαμε στον δεύτερο γύρο, να μιλούν για «περίπατο» του συνυποψηφίου μας, δίνοντάς του έτσι απόλυτα την «παράσταση νίκης». Τότε είχαμε κάνει λόγο για αναμέτρηση «που αρχίζει από την αρχή». Ούτε τότε κάποιοι θεώρησαν πως η θέση μας έχει έρεισμα στην πραγματικότητα κι ας ήταν έκδηλη η ανησυχία πολλών επιτελείων. Αποδείχθηκε πως είχαμε δίκιο. Η αναμέτρηση κατ’ ουσία διεξήχθη από την αρχή κι όπως έδειξαν τα αποτελέσματα σε Λάρισα πρωτίστως και Μαγνησία δευτερευόντως,  η παράταξή μας  μπορούσε να κάνει την ανατροπή. 

Η αλήθεια είναι πως υστερήσαμε στις ΠΕ Τρικάλων και Καρδίτσας, παρά την μεγάλη αύξηση σε ψήφους που και εκεί καταγράψαμε, με αποτέλεσμα η τελική διαφορά να δώσει τη νίκη στον κ. Αγοραστό και τους συνεργάτες του. 

Σεβόμενοι το εκλογικό αποτέλεσμα θα τιμήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ασκώντας το ρόλο μας που είναι ο έλεγχος των πράξεων και παραλείψεων της Περιφερειακής Αρχής αλλά και η δημιουργική συμβολή στην διαμόρφωση της αναπτυξιακής πορείας της Περιφέρειάς μας, με παρεμβάσεις που θα διατηρούν και θα ανασυστήνουν κυρίως την κοινωνική της συνοχή, καθώς στο επίπεδο αυτό υπάρχει πραγματική υστέρηση . 

Κριτικοί και μαχητικοί όπου τα συμφέροντα της περιοχής το επιβάλλουν, συμπαραστάτες όπου είναι αναγκαίο για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. 

Ας μου επιτραπεί τέλος , ειδικά για τη Λάρισα, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, την τιμή και την αγάπη που μας επιφυλάξατε . 

Στη Λάρισα, το αποτέλεσμα δεν ήταν προϊόν του αγώνα ενός μόνο συνδυασμού, αλλά ενός ευρύτερου προοδευτικού χώρου που, χωρίς καθοδήγηση, αλισβερίσια και συναλλαγές, αυτοματοποιήθηκε και έδωσε μια ηχηρή απάντηση, με πρωτοφανές μήνυμα – στην πραγματικότητα προμήνυμα - ότι η προοδευτική κοινότητα  είναι παρούσα, ενωμένη και αλληλέγγυα και βρίσκεται στις επάλξεις για να ελέγχει, να διεκδικεί, να αγωνίζεται ασυμβίβαστα για το συμφέρον του τόπου.  

Με περηφάνια παρακολουθήσαμε όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους, ανεξάρτητα από την πολιτική τους αναφορά και διαδρομή, από τη  Λάρισα, τα Φάρσαλα,  την Αγιά, τον Τύρναβο, τα Τέμπη, το Κιλελέρ  και  την Ελασσόνα να στέλνουν μήνυμα  ενότητας και μεγάλης δύναμης . 

Αυτό το μήνυμα οδηγεί τώρα τον δικό μας δρόμο και αποτελεί το μοναδικό καθήκον: να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και τους Ανθρώπους μας αγωνιστικά, με ευαισθησία και να είμαστε χρήσιμοι για όλους »  

 

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΗ Λιακούλη Ευχαριστεί Και Κάνει Αποτίμηση Εκλογικού Αποτελέσματος Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων