Παρασκευη 8 Μαϊου 2015

Αρσένιος,Θεολόγος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

ΣΟΚ Στην Τοπική Κοινωνία: Σεξουαλικό Σκάνδαλο Με Λαρισαίο Πολιτικό! (ΦΩΤΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(17 ψήφοι)

Εδώ στην press-a δεν πρόκειται να κάνουμε τα στραβά μάτια ούτε να αποσιωπήσουμε ένα θέμα που έχει σοκάρει την κοινωνία της Λάρισας...

Έπεσαν στα χέρια μας, εστάλησαν αν προτιμάτε (και) στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα φωτογραφίες που δείχνουν πασίγνωστο πολιτικό πρόσωπο, το οποίο πρωταγωνιστεί το τελευταίο διάστημα στα πράγματα, να συμμετέχει σε σεξουαλικές πράξεις που μπορούν να τον καταστήσουν όμηρο ανθρώπων και συμφερόντων. Συγκεκριμένα ο εν λόγω Λαρισαίος πολιτικός που μάλιστα πολιτεύεται έχοντας ως σημαία του την πατρίδα και τη θρησκεία (!), πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από χυδαίες φωτογραφίες που έχουν κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου. Σε αυτές φαίνεται ξεκάθαρα να φωτογραφίζεται - βιντεοσκοπείται από κάποιο άτομο γυμνός την ώρα που και ο ίδιος, ολόγυμνος, δείχνει να τραβάει φωτογραφίες (ή βίντεο) έχοντας καθρέφτη απέναντι του. Στο χώρο που έχει τραβηχτεί το "ροζ" υλικό και μοιάζει για γραφείο, φαίνεται σε μία από τις φωτό που έχουν διαρρεύσει και ένα πόδι που ανήκει προφανώς στο πρόσωπο που καταγράφει τον "εξαίρετου ήθους" πολιτικό μας.

Αυτές οι φωτογραφίες σύμφωνα με πληροφορίες διέρρευσαν τη Δευτέρα μετά τις εκλογές και τις τελευταίες δύο μέρες αποτελούν το κυρίαρχο θέμα στα δημοσιογραφικά και πολιτικά στέκια της Λάρισας. Και όχι μόνο αφού μαθαίνουμε πως η υπόθεση έχει φτάσει στην Αθήνα, στα κεντρικά του κόμματος που ανήκει. Όλοι το ξέρουν το θέμα, όλοι μιλούν γι' αυτό και δηλώνουν σοκαρισμένοι ενώ πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως έχουν ακούσει ότι υπάρχουν και video με πρωταγωνιστές τον Λαρισαίο πολιτικό και τον άνθρωπο που αποφάσισε να διαρρεύσει κάποιες φωτό. Τα δε σενάρια για το τι γίνεται σ' αυτά τα video, για τους πρωταγωνιστές ή για τις σεξουαλικές ορέξεις και προτιμήσεις του εν λόγω πολιτικού, από αισχρά έως και... αηδιαστικά!

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι ως press-a: το τι κάνει ο καθένας στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ, με ποιον κοιμάται, ερωτοτροπεί, αν κάνει chat γυμνός ή αν τον διεγείρει να φωτογραφίζεται και να τον φωτογραφίζουν στα επίμαχα σημεία, δεν αφορά απολύτως κανέναν. Δικαιώμα του καθενός να είναι όσο βίτσιοζος και kinky θέλει. Αλλά εδώ μιλάμε για ΔΗΜΟΣΙΟ πρόσωπο! Πολιτικό πρόσωπο σε θέση που διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα!

Ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι ο πρωταγωνιστής αυτής της "ροζ" φωτογράφησης δεν θα αποτελέσει θύμα εκβιαστών; Το πιθανότερο είναι να αποτελεί ήδη... Πως γίνεται να σταδιοδρομήσει πολιτικά όμηρος ανθρώπων και συμφερόντων; Είναι δυνατόν να επιτρέπεται σ' αυτό τον άνθρωπο να διαχειρίζεται κατά το δοκούν κρατικό χρήμα;

Θέλει, ή έστω στο παρελθόν ήθελε να συμμετέχει σε τέτοιου είδους σεξουαλικά παιχνίδια; Σεβαστό αλλά ας καθήσει στο σπίτι του! Τότε δεν θα μας πέφτει λόγος... Δε μπορεί όμως τώρα να επιθυμεί και να λαμβάνει δημόσια αξιώματα. Στην τελική, να πάρει η ευχή, (πρέπει να) υπάρχει και η πολιτική αξιοπρέπεια. Τέτοιους πολιτικούς θέλουμε; Είναι και ζήτημα ήθους και ηθικής, δεν μιλάμε για τον καναπέ του σπιτιού ή του γραφείου του αλλά για ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ. Και προσωπικά με ενοχλεί αφαντάστα το γεγονός ότι πολιτεύεται καπηλευόμενος αναξίως την Εκκλησία και τον πιστό λαό της. Επιτέλους, δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι άξιοι, άσπιλοι, άφθαρτοι για να αναλάβουν θέσεις ευθύνης; Παρεμπιπτόντως σήμερα ανακοινώθηκε ότι τίθενται εκτός Δημοσίου οι... σάτυροι! Δηλαδή αν αυτό ισχύει για τους υπαλλήλους, για τα πολιτικά πρόσωπα που έχουν θέσεις εξουσίας τι ισχύει; Εμείς το δημοσιογραφικό μας καθήκον το πράξαμε στο ακέραιο, μη φοβούμενοι και μη εξαρτώμενοι...

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες κοινοποιήθηκαν από ένα προφίλ στο Facebook συνοδευόμενες από ποικιλότροπα σχόλια, τα οποία δεν ενστερνιζόμαστε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν ισχύουν! Αναδημοσιεύουμε μόνο δύο απ' αυτές καλύπτοντας το πρόσωπο και τα επίμαχα σημεία του Λαρισαίου πολιτικού.

 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Βουλάγκας

Ετικέτες Σκάνδαλο    Λαρισαίος    πολιτικος   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 02:59

Σχετικά Άρθρα

6 Σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Γιάννης Μεξης Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 03:27 δημοσιεύθηκε από Γιάννης Μεξης

    το να είσαι πολιτικός δεν θα πει ότι δεν είσαι και άνθρωπος , ότι δεν έχεις δικαίωμα στη προσωπική ζωή να κανείς σεξ ! Μην μπερδεύεται τα πολίτικα με τα προσωπικα ! Σκάνδαλο είναι αυτό που κάνουν η άλλοι πολιτικοί που πουλάνε την πατρίδα και μας κλέβουν κάθε μέσα ! Το να κανείς σεξ δεν είναι σκάνδαλο με όποιον δηποτε και αν κανείς ! Εσείς που βγαλατε αυτές τις φωτό πρώτα να βγάλετε τις δικές σας ανωμαλίες και τα δήμας σας σκάνδαλα που φοροδιαφεύγεται ! Αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν τις προσωπικές τους στιγμές ανεξάρτητος τι επαγγελμα κάνουν !

  • Σύνδεσμος σχολίου V.PAP Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014 00:52 δημοσιεύθηκε από V.PAP

    Πού ακριβώς βρίσκεται η είδηση; Ότι ένας πολιτικός είναι σεξουαλικά ενεργός; Πωπώ ανατρίχιασα, πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο...Αυτό κύριοι δεν είναι δημοσιογραφία, είναι κανιβαλισμός. Δεν ξέρω αν το έχετε ξανακούσει αλλά ΚΑΙ τα δημόσια πρόσωπα έχουν δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή. Επαρχιώτικος φαρισαϊσμός.

  • Σύνδεσμος σχολίου Ν. Τ. Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 15:46 δημοσιεύθηκε από Ν. Τ.

    http://www.onlarissa.gr/2014/05/29/thima-protofanous-sikofantikis-epithesis-o-dimitris-papadimopoulos/

  • Σύνδεσμος σχολίου Λιακ Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 13:48 δημοσιεύθηκε από Λιακ

    Είστε πολύ γελοίοι...
    πόσα πήρες Βαγγελάκη, βράχε ηθικής και ήθους?

  • Σύνδεσμος σχολίου anagnostis Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 12:38 δημοσιεύθηκε από anagnostis

    Ως πολιτικό σκάνδαλο εννοείται εκείνο το είδος σκανδάλου στο οποίο αξιωματούχοι μιας κυβέρνησης ή πολιτικοί εμπλέκονται σε διάφορες παράνομες, διεφθαρμένες ή ανήθικες πρακτικές. Στο πολιτικό σκάνδαλο εμπλέκεται κάποια παράβαση ή παραβάσεις δικαίου.
    Δεν καταλαβαίνω την σκοπιμότητα της συγκεκριμένης ανάρτησης, από την στιγμή που απ ότι φαίνεται δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω. Ποιος και με ποιο τρόπο μπορεί να εντοπίσει το σκάνδαλο σε μια φωτογραφία όπου εμφανίζετε κάποιος , ούτε καν κατά την διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης , αλλά λίγο πριν η λίγο μετά , όπου εν αγνοία του απ ότι μπορεί κάποιος να συμπεράνει, φωτογραφήθηκε. Εκτός εάν είναι σκάνδαλο οι πολιτικοί να έχουν ερωτικές συμπεριφορές. Είναι καθαρά προσωπικό του θέμα δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την ενασχόλησή του με τα κοινά , και εάν του δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα , αυτό θα πρέπει να περιοριστεί αυστηρά σε καθαρά προσωπικό του πλαίσιο. Αφήστε λοιπόν την δημιουργία εντυπώσεων , καθώς και αβάσιμα υπονοούμενα (εκτός εάν μπορείτε να τα αποδείξετε ) και λάβετε υπόψη σας ότι απευθύνεστε και σε σκεπτόμενους πολίτες. Μην διακινδινεύετε να χαρακτηριστείτε κατευθυνόμενοι, κίτρινοι, & γραφικοί.

  • Σύνδεσμος σχολίου Δ. ΠΑΠΑΝ Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 09:06 δημοσιεύθηκε από Δ. ΠΑΠΑΝ

    ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ"

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.

    Η ΚΥΡΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΣΟΚ Στην Τοπική Κοινωνία: Σεξουαλικό Σκάνδαλο Με Λαρισαίο Πολιτικό! (ΦΩΤΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων