Δευτερα 5 Μαϊου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Λείπει Η Ρένα, Βγαίνουν Τα «Φτυάρια»!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

*Τον έπιασαν μαζί τον Μάη… Μεγάλη συνάντηση την Πρωτομαγιά στη Γεωργική Σχολή και χειραψία «όλα τα λεφτά» για Τζανακούλη και Ντίνο.

Έλειπε και η Ρένα, καταλαβαίνετε τι δουλειά θα έπιασαν τα «φτυάρια»!

*Τώρα τι λεζάντα να βάλεις σ’ αυτή τη φωτογραφία; «Ο απερχόμενος με τον επόμενο δήμαρχο» λένε από τη Νέα Λάρισα ενώ οι Τζανακουλικοί  θα σου πουν «ο νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων… με τον wanna be!» Καλύτερα να μην γράψω τι θα λένε οι της Ρένας… («#@#@#@#@#@#@#@»)

*Μαθαίνω πως ο Γιάννης Μικερτζής έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε στη Γεωργική Σχολή. Αυτά παθαίνεις όταν αντί για το The Voice μπλέκεις με την πολιτική! Και πέταξε και στίχο υπέρ του Τζανακούλη ο αοιδός-υποψήφιος… Α ρε κουμπάρε, μες στην προπαγάνδα είσαι!

*Καλά να έχει τρεις Τζανακούληδες στο ψηφοδέλτιο ο δήμαρχος, με τον ίδιο επικεφαλής να γίνονται τέσσερις… Είναι δυνατόν όμως να έχει και το ΚΚΕ στο συνδυασμό του… Τζανακούλη; Και όμως έχει και ο Λαμπρούλης από Ραχούλα τον «δικό του» Τζανακούλη! Πως δεν ξεφύτρωσε κανέναν και στην Ρένα; Χο χο χο!

*Ο Τσιλιμίγκας είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης ή η Λιακούλη; Όχι γιατί όλο η Λίτσα είναι σε περιοδεία… Εδώ πήγε και κομμωτήριο και λανσάρει «νέο» μαλλί!

*Το πήρε το ρεκόρ ο Ντίνος από τον Τζανακούλη, 67 γυναίκες έχει στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Λάρισας». Βy the way, τι είναι αυτό το πράγμα με τα κορίτσια που κατεβαίνουν υποψήφια; Εκλογές είναι αυτό που ζούμε ή… Λυσιστράτη;

*Στην πλατεία που «βγάζει πρωθυπουργό», την κεντρική επέλεξε να κάνει την παρουσίαση του ψηφοδελτίου η Ρένα… Αγριεμένη η «σιδηρά κυρία», θέλει να στείλει μήνυμα στα «αγόρια». 15 μέρες μέχρι τις εκλογές θα χορτάσουμε… γλέντια!

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 22:44

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

kotakou
marios
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΛείπει Η Ρένα, Βγαίνουν Τα «Φτυάρια»! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων