Πεμπτη 4 Ιουλιου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Εκδηλώσεις Στο Αρχαίο Θέατρο Τον Σεπτέμβριο Προανήγγειλε Ο Τζανακούλης

Ιουν 16, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με την αποκάλυψη ότι το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας θα ανοίξει στους πολίτες μετά από 18 αιώνες τον προσεχή Σεπτέμβριο

όπου θα παρουσιαστούν εκδηλώσεις τις οποίες ετοιμάζει ο Δήμος, «χρωματίστηκε» ο χαιρετισμός του δημάρχου κ. Κώστα Τζανακούλη κατά την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ Πηνειού.

Σε ερώτηση του «Press-a.gr» στο περιθώριο της τελετής έναρξης προς τον δήμαρχο Λαρισαίων, σχετικά με το είδος των εκδηλώσεων που ετοιμάζει ο Δήμος, ο κ. Τζανακούλης απάντησε λακωνικά με τη λέξη «έκπληξη».

Η τελετή έναρξης του «Φεστιβάλ Πηνειού» έγινε παρουσία εκατοντάδων Λαρισαίων που κατέβηκαν σήμερα στην κοίτη του Πηνειού, όπου πέρασαν από τα περίπτερα των φορέων, ενώ παρακολούθησαν σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ο κ. Τζανακούλης στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε επίσης στην έγκριση που έλαβαν τα έργα για την αναμόρφωση του Φρουρίου προς την περιοχή του Αγίου Αχιλλίου, τα οποία θα αποτελέσουν τη συνέχεια αναμόρφωσης που έχει γνωρίσει η ευρύτερη περιοχή με την πλατεία Αγ. Μπλάνα, την οδό Βενιζέλου, το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, την οδό Παπαναστασίου και το ποτάμι. «Πριν το 1998 το ποτάμι δεν περπατιόταν» τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων και αναφέρθηκε σε έργα δεκάδων εκατομμυρίων που έγιναν από τότε για την ανάδειξη του Πηνειού, αλλά και σε παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Ειδική μνεία έκανε στη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τόσο σε ότι αφορά τα έργα στη Λάρισα, όσο και στην στήριξη που είχε ο Δήμος στις εκδηλώσεις για το «Φεστιβάλ Πηνειού». «Είναι απ’ τα καλύτερα Φεστιβάλ στην Ευρώπη» επισήμανε ο κ. Τζανακούλης και πρόσθεσε ότι «από την κοίτη του Πηνειού τις ημέρες του Φεστιβάλ θα περάσουν πάνω από 200.000 πολίτες».

Βέβαια, από την ομιλία Τζανακούλη δεν έλειψαν για τα καρφιά σε όσους «φωνάζουν και λένε διάφορα για έναν τόσο επιτυχημένο θεσμό όπως είναι το Φεστιβάλ Πηνειού» και είπε απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους «εσείς είστε η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς».

Της ομιλίας Τζανακούλη προηγήθηκε σύντομος χαιρετισμός του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού ο οποίος υπογράμμισε ότι «το Φεστιβάλ Πηνειού είναι κάθε χρόνο και καλύτερο» και επισήμανε ότι «το ποτάμι αυτές τις ημέρες παίρνει ζωή».

Ετικέτες Αρχαίο    θεατρο    Τζανακούλης   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013 23:54 Διαβάστηκε 129 φορές

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Σκηνές... Ροκ Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Για Ένα Ψήφισμα Μπορεί η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να είχε θέμα το Σχέδιο…
«Πράσινη» Οβίδα Του Κ. Σάββα Στον Θ. Πάγκαλο Το διαβάσαμε πριν από λίγη ώρα στον λογαριασμό που έχει στο Facebook…
Τι... Μεγάλο Ετοιμάζεται Να Ανακοινώσει Η Αστυνομία; Πολλά και ενδιαφέροντα όσα είπε η τοπική ηγεσία της Αστυνομίας σχετικά με…
Γίναμε Ανέκδοτο Ο πατέρας του νέου, πλούσιος πολιτικός με μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση, απειλεί…
Στην Υγειά Μας Βρε Παιδιά... Χάσαμε Τα Σανέλ Της Στάη! Χτές τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα. Σήμερα νευριάζω με όλο αυτό που…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΕκδηλώσεις Στο Αρχαίο Θέατρο Τον Σεπτέμβριο Προανήγγειλε Ο Τζανακούλης Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων