Τεταρτη 12 Νοεμβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Πανικός Από Το Πουθενά Σε Αεροσκάφος Που Πετούσε Από Αθήνα Για Κωνσταντινούπολη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το περιστατικό συνέβη στις 20 Οκτωβρίου και τώρα είδε το φως της δημοσιότητας. Σκηνές πανικού έζησαν οι επιβάτες

των τουρκικών αερογραμμών, καθώς εν ώρα πτήσης (το αεροσκάφος εκτελούσε τη διαδρομή Αθήνα-Κωνσταντινούπολη) τους ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθεί έκτακτη προσθαλάσσωση.

 

Τις πληροφορίες μεταφέρει το τουρκικό πρακτορείο Doğan, το οποίο αναφέρει πως λίγο πριν από την προσγείωση του αεροσκάφους στην Κωνσταντινούπολη, ακούστηκε μια ανακοίνωση ότι θα χρειαζόταν να γίνει μια έκτακτη προσθαλάσσωση.

 

Μάλιστα, στους επιβάτες άρχισαν να δίνονται οδηγίες έτσι ώστε να προετοιμαστούν για το έκτακτο περιστατικό. Τους ζητήθηκε να τοποθετήσουν τα καθίσματά τους σε όρθια θέση, να κλείσουν τα τραπεζάκια τους, να χαλαρώσουν τις γραβάτες και τα φουλάρια τους και να σηκώσουν τα κουρτινάκια στα παράθυρα.

 

Φαίνεται, όμως, πως όλο αυτό ήταν αποτέλεσμα της αβλεψίας ενός μέλους του πληρώματος. Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Doğan, ο συγκεκριμένος άνθρωπος πάτησε κατά λάθος το κουμπί έκτακτης ανάγκης και η ανακοίνωση ήταν «αυτόματη», όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης εν πτήσει.

 

Αμέσως μετά μια αεροσυνοδός έτρεξε να καθησυχάσει τους επιβάτες και να τους εξηγήσει ότι επρόκειτο για λάθος, αλλά, όπως δηλώνει ένας επιβάτης, όλοι συγκλονίστηκαν, ενώ κάποιοι από αυτούς άρχισαν να προσεύχονται.

 

Ο επιβάτης δήλωσε ότι μόλις προσγειώθηκαν ασφαλείς στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης άρχισαν να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλο, αλλά εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τις Τουρκικές Αερογραμμές που δεν αποσαφήνισαν στους επιβάτες το περιστατικό μετά την προσγείωση.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Το Τίμημα Το Πληρώνουν Οι Μαθητές" Του Παπαποστόλου Δημήτρη, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ « ΚΩΝ/ΝΟΣ…
Η Σημαία Μας Του Άκυ Μητσούλη, Σκηνοθέτης
Οι Σημερινοί Εχθροί Toυ Χρήστου Κέλλα
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 : 70 Χρόνια Μετά, Επιβάλλεται Να Αναλογιστούμε Toυ ΚωνσταΝτίνου Διαμάντου, Δημοτικός σύμβουλος - Επικεφαλής Νέας Λάρισας
Το Απλωμένο Για Συμπόρευση Χέρι Του Πρωθυπουργού Tης Λένας Αξιόγλου, Δικηγόρος-Πολιτευτής Ν.Δ. Ν.Λάρισας
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΠανικός Από Το Πουθενά Σε Αεροσκάφος Που Πετούσε Από Αθήνα Για Κωνσταντινούπολη Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων