Σαββατο 20 Δεκεμβριου 2014

Ιγνάτιος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Άντζελα Δημητρίου: Έχει Σχέση Με 28χρονο Γιο Bουλευτή;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Η φημολογούμενη σχέση με τον νεαρό γιο βουλευτή! Τι απαντά ο πατέρας του...

Η Άντζελα Δημητρίου είναι η πέτρα του σκανδάλου για τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θωμά Ρομπόπουλο και τον γιο του Απόστολο. Ο 28χρονος γιος του πολιτικού φέρεται να διατηρεί σχέση με την τραγουδίστρια.

Τα δημοσιεύματα για το ειδύλλιο της “Λαίδης” και του Απόστολου ξεκίνησαν από το καλοκαίρι που η κάμερα του Mykonos live tv τους “τσάκωσε” να κάνουν μαζί μπάνιο στις κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού. Δες εδώ βίντεο! Μετά το νησί των Ανέμων, ακολούθησαν βραδινέ έξοδοι στη Θεσσαλονίκη χωρίς όμως κανείς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την σχέση.

Ο μπαμπάς του νεαρού δεν βλέπει με καλό μάτι τον έρωτα αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso”, ενώ φέρεται να ξέσπασε όταν ο Απόστολος του είπε ότι θέλει να συνεργαστεί και επαγγελματικά με την Άντζελα, επενδύοντας ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για την ενοικίαση νυχτερινού κέντρου.

Ο πρώην βουλευτής, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, απάντησε αρνητικά με το σκεπτικό ότι η οικονομική κρίση και η έλλειψη ρευστότητας δεν επιτρέπει ανοίγματα και επενδύσεις. Αυτό φέρεται να έφερε κρίση στη σχέση τους.

Ο Θωμάς Ρομπόπουλος απάντησε αποκλειστικά στην εκπομπή Μία πως το δημοσίευμα δεν ισχύει και ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει προσωπικά την τραγουδίστρια. “Έλεος! Είναι όλα ψέματα! Έχουμε τόσα προβλήματα που δεν θα ασχοληθώ με αυτά. Σας παρακαλώ σταματήστε τα! Όλα είναι ανυπόστατα, τέλος!”, είπε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
 


Πηγή: tlife.gr

Κατηγορία Life & Style

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ρεαλισμός Και Αποφασιστικότητα Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Όλοι Είμαστε Εν Δυνάμει Ανάπηροι Του Γιώργου Μανώλη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών
Ποστάρεις Τα Παιδιά Σου Με Μαγιό Και Μετά Σου Φταίει Το Facebook; "Το ίντερνετ δεν σε παρακολουθεί κρυφά. Εσύ βγήκες στην ταράτσα και ξεφωνίζεις…
Ένα Νέο Αφήγημα Για Την Ε.Ε Του Χρήστου Κέλλα*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeLife & StyleΆντζελα Δημητρίου: Έχει Σχέση Με 28χρονο Γιο Bουλευτή; Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων