Κυριακη 3 Μαϊου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Σα Να Μη Συνέβη Τίποτα! Ελεύθεροι Οι 2 Υπεύθυνοι Για Τον Χαμό Του 10χρονου Στη Μύκονο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Ένα 10χρονο παιδί χάθηκε για πάντα, επειδή θέλησε να παίξει στο νερό και να περάσει στιγμές ανεμελιάς στην παραλία της Μυκόνου.

 

 

Τί κι αν δεν έφταιγε σε τίποτα, τί κι αν οι γονείς του δεν θα ξαναδούν ποτέ το μοναχοπαίδι τους, τι κι αν κάποιοι είναι υπεύθυνοι για το δυστυχημα αυτό. Ο εισαγγελέας Σύρου έκρινε ότι πρέπει με... προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι και οι δύο. Τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης των water sports στο Καλό Λιβάδι, όσο και ο χειριστής του μοιραίου σκάφους, η προπέλα του οποίου βάφτηκε με το αίμα μίας αθώας ψυχής. 

 

 

 

Ελεύθεροι και η προανάκριση συνεχίζεται...

 

 

 

Η απόφαση, λοιπόν, του εισαγγελέα ήταν πως οι δύο συλληφθέντες δεν χρειάζεται να μεταφερθούν στη Σύρο και ζήτησε από τη λιμενική αρχή Μυκόνου να συνεχιστεί η προανάκριση για την υπόθεση και αφού ολοκληρωθεί να ορισθεί τακτική δικάσιμος. Να μην ταράξουμε κι άλλο τα νερά στην καρδιά της τουριστικής σεζόν; Να κοπάσει ο θόρυβος; Βάζουν σε σκέψεις όλα αυτα.

 

 

 

Η σορός του άτυχου παιδιού αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα, Τρίτη, στο νοσοκομείο Σύρου για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής

 

Υπενθυμίζουμε πως ο 10χρονος, που συνοδευόταν από το νονό του, ζήτησε χθες (σ.σ. Δευτέρα) να παίξει σε φουσκωτό θαλάσσιο παιχνίδι σε σχήμα καναπέ. Όταν το ταχύπλοο άρχισε να σέρνει το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω του μικρού κυματισμού στην περιοχή, ο 10χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στα νερά.

 

 

 

Ο χειριστής του σκάφους αντιλήφθηκε τι συνέβη και γύρισε για να ανασύρει το 10χρονο, αλλά δεν μπόρεσε να προσδιορίσει σε ποιο σημείο ακριβώς είχε πέσει το παιδί, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει θανάσιμα με την προπέλα του ταχυπλόου.

 

 

 

"Μεμονωμένο συμβάν", λέει η δήμαρχος Μυκόνου

 

 

 

Σε τηλεοπτικές της δηλώσεις, η δήμαρχος του κυκλαδίτικου νησιού, Ειρήνη Γρυπάρη, δήλωσε πως πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο έχει συγκλονίσει όλη την κοινωνία της Μυκόνου, ενώ ακόμη τόνισε πως το άτυχο παιδί φορούσε προστατευτικό σωσίβιο. 

 

 

 

Ακόμη, σχετικά με τα αίτια του θανάτου, είπε πως αυτό που γνωρίζει, είναι πως το σωσίβιο του 10χρονου μπλέχτηκε στην προπέλα του σκάφους, την ώρα που ο χειριστής του είχε επιστρέψει και προσπαθούσε να τον βρει, αφού ο μικρτός είχε πέσει στη θάλασσα. 

 

 

 

Ακόμη, δήλωσε πως οι γονείς του 10χρονου διατηρούν κατοικία κοντά στη συγκεκριμένη παραλία, στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου και πως είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο του γιου τους.

 

Πηγή: newsit.gr

 

Ετικέτες αγορι    Μύκονος    σκοτωθηκε   
Κατηγορία Ελλάδα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 15:45

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Δίκη Του Ιησού Γράφει Ο Στυλιανός Σούρλας
Περί ...Καταθεσιολογίου Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης
''Έτσι Φτάσαμε Στον Δημοσιονομικό Εκτροχιασμό Του 2009'' Του Φίλιππου Σαχινίδη Στην ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ''
Παγίδες Στο «Καμουφλαρισμένο» Έντυπο Ε1 Γράφει Ο Γιαννακός Δημήτρης (Λογιστής-Φοροτεχνικός)
Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΣα Να Μη Συνέβη Τίποτα! Ελεύθεροι Οι 2 Υπεύθυνοι Για Τον Χαμό Του 10χρονου Στη Μύκονο Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων