Πεμπτη 12 Σεπτεμβριου 2013

Ευανθία, Εύα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Λουκέτο Στα Σχολεία Αμέσως Μετά Το Πρώτο Κουδούνι

Σεπ 06, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεδομένο θεωρείται το απεργιακό λουκέτο στα σχολεία αμέσως μετά την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς που ξεκινάει στις 11 του μήνα.

Όλα δείχνουν ότι επικρατεί η... σκληροπυρηνική άποψη για έναρξη των κινητοποιήσεων με πενθήμερη απεργία από τις 16 ως τις 20 του μήνα. Σύμφωνα με την “Καθημερινή” μέχρι χθες τη νύχτα είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες σε 45 ΕΛΜΕ με τους καθηγητές να ψηφίζουν υπέρ της πενθήμερης απεργίας στις 31 από αυτές. Οι συνδικαλιστές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ έχουν καταθέσει πρόταση για απεργία 48 ωρών όμως φαίνεται ότι το... πλειοψηφικό ρεύμα μεταξύ των καθηγητών θέλει πιο σκληρή γραμμή. Η τελική απόφαση , όπως και να έχει, θα ληφθεί την ερχόμενη Δευτέρα, όμως το λουκέτο στα σχολεία θα πρέπει να θεωρείται βέβαια καθώς όλες οι παρατάξεις φαίνεται να επιθυμούν κινητοποιήσεις. Το μόνο που μένει να αποφασιστεί είναι το πόσες ημέρες θα είναι τελικά η απεργία. Βέβαιο επίσης είναι ότι η απεργία αυτή δεν θα είναι και η μόνη, αφού ήδη έχει ληφθεί η απόφαση μετά την απεργία να εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση και να ληφθούν νέες αποφάσεις για τη μορφή του αγώνα.
Πάντως και σε αυτή την περίπτωση το ... στοίχημα είναι η συμμετοχή των καθηγητών στις απεργιακές κινητοποιήσεις καθώς πλέον υπολογίζεται και το οικονομικό κόστος.
Πηγή: newsit.gr

Ετικέτες σχολεία    Λουκέτο   
Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Αλήθειες Και Ψέματα Για Τις Δαπάνες Δημόσιας Υγείας Η Ε.Ε διαψεύδει τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τις δαπάνες υγείας
Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.- 7.000 Εκπαιδευτικοί Σε… «Αναμμένα Κάρβουνα» Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν…
Ποιος Δήμαρχος Ή Ποια Λάρισα;  «Οι απλοί άνθρωποι, αυτοί που τα ονόματά τους δεν μπαίνουν σε βιβλία…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΛουκέτο Στα Σχολεία Αμέσως Μετά Το Πρώτο Κουδούνι Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων