Τριτη 10 Σεπτεμβριου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας: Αυτά Έγιναν Στο Αλκαζάρ Πριν Και Μετά Το Ξύλο...

Σεπ 08, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το rockngoal.gr, βρέθηκε στο τελευταίο φιλικό της ΑΕΛ (πριν τις επίσημες υποχρεώσεις) κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας

που διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Στο πρώτο ημίχρονο το σύνολο του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, ήταν καλύτερο από εκείνο του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Οι «βυσσινί» ευτύχησαν να προηγηθούν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιάννη Στεφανίδη στο 31΄ έπειτα από ανατροπή του Πλιάγκα. Το σουτ του Κυριακίδη (29΄) και εκείνο του Νεμπεγλέρα λίγο νωρίτερα, είναι οι φάσεις που κρατάνε οι «βυσσινί». Η Αναγέννηση είχε μία καλή στιγμή με το σουτ του Μίχου που απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Σικαλιάς στο 34΄.

Στο δεύτερο μέρος, οι αλλαγές των δύο προπονητών, δεν βοήθησαν στο θέαμα με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελάχιστες αξιόλογες φάσεις. Μία από αυτές είναι το πλασέ του Κρανιώτη (83΄) που πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι άνθρωποι της ΑΕΛ πρέπει να κρατήσουν την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, σε αντίθεση με την Αναγέννηση Καρδίτσας που «πάτησε» καλύτερα μετά την ανάπαυλα.

Το σύστημα του Παναγόπουλου

Η ΑΕΛ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο σε σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Σικαλιάς. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Καρανίκας, Ρούσσης, Σιάκκας και Μήτσης. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Νεμπεγλέρας και Κυριακίδης, δεξιά στην επίθεση ο Πλιάγκας, αριστερά ο Πατινιώτης σε ελεύθερο ρόλο ο Μπλέντι και στην κορυφή ο Στεφανίδης.

Στην επανάληψη ο Παναγόπουλος έκανε πολλές αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες εκτός από τον τερματοφύλακα Παπαγιάννη, χωρίς ωστόσο να αλλάξει το 4-2-3-1.

Στο φιλικό για την ΑΕΛ δεν αγωνίστηκαν οι: Πιά, Αραμπατζής, Βοσκόπουλος, Πάνος, Γαρυφαλλόπουλός και Αγρόδημος.

Εικοσάλεπτη διακοπή...

Στο 33΄ διεκόπη το παιχνίδι (για 20 λεπτά) από τον κ. Μπουμαρσόπουλο, έπειτα από σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν μπροστά στη θύρα των φιλοξενούμενων (8). Για αρκετή ώρα έπεσε ξύλο αφού δεν υπήρχαν επαρκείας αστυνομικές δυνάμεις. Ευτυχώς στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και έτσι μπόρεσε να ξεκινήσει και πάλι το παιχνίδι.

ΑΕΛ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Σικαλιάς (64′ Καρακούτσης), Καρανίκας, Μήτσης (70′ Αγτζίδης), Σιάκκας, Ρούσσης (46′ Σαββίδης (83′ λ.τ. Ανδριόπουλος)), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (79′ Κόιτς), Κυριακίδης (75′ Κορομηλάς), Στεφανίδης (64′ Γκούρτσας), Πατινιώτης (46′ Τζουμάκης), Μπλέντι (46′ Παπαϊωάννου).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοδιάδης): Σιαράβας (77′ Τσιάμης), Γκουγκούδης, Ρόβας, Κουκούλης (81′ Οικονόμου), Δημολιός, Μίχος, Καραχάλιος (72′ Χατζηρίζος), Γήτας (67′ Μπιτέλης), Μπουντούρης (85′ Κόκκινος), Μπουσινάκης (64′ Κρανιώτης), Χλωρός (77′ Γεωργακόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα

Μπουμαρσόπουλος, Καρακώστας, Γκαρέλης.

Ετικέτες ΑΕΛ    Καρδίτσα    αλκαζαρ   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Αλήθειες Και Ψέματα Για Τις Δαπάνες Δημόσιας Υγείας Η Ε.Ε διαψεύδει τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τις δαπάνες υγείας
Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.- 7.000 Εκπαιδευτικοί Σε… «Αναμμένα Κάρβουνα» Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν…
Ποιος Δήμαρχος Ή Ποια Λάρισα;  «Οι απλοί άνθρωποι, αυτοί που τα ονόματά τους δεν μπαίνουν σε βιβλία…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας: Αυτά Έγιναν Στο Αλκαζάρ Πριν Και Μετά Το Ξύλο... Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων