Κυριακη 16 Ιουνιου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Έφτιαχναν Πλαστές Συνταγές Για Να Προμηθεύονται Ναρκωτικά Χάπια

Απρ 18, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όλα τα σύνεργα για τη δημιουργία πλαστών ιατρικών συνταγών βρέθηκαν στο σπίτι δύο άτομων ώστε να προμηθεύονται ναρκωτικά χάπια.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα παρακάτω: «Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 44χρονος και μία 56χρονη, διότι κατήρτιζαν πλαστές ιατρικές συνταγές για την προμήθεια ναρκωτικών χαπιών, τα οποία στη συνέχεια διακινούσαν.

Ειδικότερα, προχθές το πρωί, ο 44χρονος μετέβη σε φαρμακείο 51χρονου στη Νέα Ιωνία και χρησιμοποιώντας πλαστή ιατρική συνταγή, η οποία φαίνεται να εκδόθηκε από γυναίκα ψυχίατρο, προσπάθησε να προμηθευτεί δύο κουτιά με ναρκωτικά χάπια. Ο φαρμακοποιός αντιλήφθηκε την πλαστότητα της συνταγής και δεν την εκτέλεσε, με αποτέλεσμα ο 44χρονος να αποχωρήσει, χωρίς να προμηθευτεί τα ναρκωτικά χάπια.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν τους δράστες χθες το βράδυ κοντά στην οικία τους και τους συνέλαβαν, καθώς σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 160 ναρκωτικά χάπια.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία τους, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· Ένα διπλότυπο μπλοκ των πενήντα σελίδων, το οποίο αγοράζεται ελεύθερα από το εμπόριο και από το οποίο προκύπτει η συνταγογράφηση δεκαπέντε συνταγών στο όνομα των συλληφθέντων. Από αυτές τις συνταγές, οι τρεις είχαν καταρτισθεί, αλλά δεν είχαν χρησιμοποιηθεί.

· Μία πλαστή κατασκευασμένη σφραγίδα που έφερε τα στοιχεία γυναίκας ψυχιάτρου.

· Ένα μελανοδοχείο.

· Ένα κινητό τηλέφωνο με κάρτα SIM.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών και πλαστογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν οι πλαστές συνταγές που εκτελέσθηκαν».

Ετικέτες πλαστές    συνταγές    Μαγνησία   
Κατηγορία Θεσσαλία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τι Θα Κάνουν Νασιώκας, Φλωρίδης, Παπαδόπουλος; Μία από τις παρουσίες που σχολιάστηκε έντονα στην εκδήλωση για το βιβλίο…
Τηλεφώνημα Τζανακούλη Σε Αρβανιτόπουλο Για ΣΤΕΓ- Πάλι Ο Δήμαρχος Θα «Καθαρίσει»; Την αντίδρασή του για την μεταφορά της έδρας της ΣΤΕΓ από τη…
Από Τη Λάρισα Η «Πράσινη» Απάντηση Για Τους Πλειστηριασμούς Μείζον ζήτημα και μεταξύ των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση ανέκυψε από…
Nέα Δομή Των Ενόπλων Δυνάμεων: "Ώδυνεν Όρος Έτεκεν Μυν" (Κοιλοπόνεσε το βουνό και γέννησε ποντίκι) Του Γιάννη Ταφύλλη*
Πλαστές Προϋπηρεσίες Για Παράνομες Προσλήψεις Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΈφτιαχναν Πλαστές Συνταγές Για Να Προμηθεύονται Ναρκωτικά Χάπια Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων