Σαββατο 27 Ιουνιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Πήγαν Να Πάρουν Ναρκωτικά Από Το ΚΤΕΛ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης (24/03/2015) στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης

Ναρκωτικών Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 27 και 53 ετών, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες οι δράστες θα παραλάμβαναν από αποθήκη του υπεραστικού ΚΤΕΛ στον Αλμυρό δέμα με ναρκωτικές ουσίες προερχόμενο από Αθήνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στον προαναφερόμενο χώρο την 27χρονη απ’ όπου είχε παραλάβει ένα δέμα αλλά και τον 53χρονο συνεργό της που την ανέμενε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το δέμα περιείχε μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (10,27) γραμμαρίων, καθώς και μία πλαστική φιάλη με μεθαδόνη, βάρους (112) γραμμαρίων και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της 27χρονης αλλά και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη, βάρους (0,53) γραμμαρίων,
• το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ και
• δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Σύλληψη Και 42χρονης

Συνελήφθη χθες (24-03-2015) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, μια 42χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες η δράστιδα θα παραλάμβανε από αποθήκη του υπεραστικού ΚΤΕΛ της πόλης δέμα με ναρκωτικές ουσίες προερχόμενο από την Αθήνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στον προαναφερόμενο χώρο την 42χρονη, απ’ όπου είχε παραλάβει ένα δέμα με ηρωίνη, βάρους (15,07) γραμμαρίων.

Το δέμα με το περιεχόμενό του κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον από την κατοχή της 42χρονης κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (3,84) γραμμαρίων, (14) ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των (170) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

 

Ετικέτες Αστυνομία    Συλλήψεις    ναρκωτικά    ΚΤΕΛ   
Κατηγορία Θεσσαλία
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015 16:27

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αυτός Ο Πάπας Δεν Θα Ζητήσει Ποτέ Συγνώμη! Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον πάπα Βασιλακόπουλο, που δεν βρίσκει το…
ΕΡΤ: Στον «Αέρα» Με Το... Αριστερό Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου (Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου)
Η Επόμενη Μέρα Των Εκλογών Του Δημήτρη Παπαποστόλου
Επιλογές Στελεχών Εκπαίδευσης: Στόχος Είναι Ο Ασφυκτικός Κομματικός Έλεγχος Της Διοίκησης Της Εκπαίδευσης του Δημήτρη Παπαποστόλου, Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Ευυδρίου Λόφου και Μέλος του…
''Έργα Με Αποτελέσματα Και Όχι Λόγια'' Της Ρένας Καραλαριώτου*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΠήγαν Να Πάρουν Ναρκωτικά Από Το ΚΤΕΛ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων