Δευτερα 6 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Συλλήψεις Για Κλοπές Και Καλλιέργεια Κάνναβης

Ιουν 25
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σήμερα (25-06-

2015) το μεσημέρι στην πόλη και συνελήφθη από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας ένας 41χρονος ημεδαπός, ως δράστης των κλοπών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο 41χρονος αφαίρεσε διαδοχικά από ιατρείο και γραφείο εταιρείας ένα κινητό τηλέφωνο και μία γυναικεία τσάντα που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα. 

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στις νόμιμες δικαιούχους τους.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.  

 

Επίσης, συνελήφθη, σήμερα (25.06.2015) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 38χρονος κατελήφθη να καλλιεργεί σε θαμνώδη αγροτική περιοχή ιδιοκτησίας του, οκτώ δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (110) εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών.

 

Ετικέτες Συλλήψεις    κλοπή    κάνναβη   
Κατηγορία Θεσσαλία

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Kι Όμως Υπάρχει Διέξοδος! *Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Αυτός Ο Πάπας Δεν Θα Ζητήσει Ποτέ Συγνώμη! Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον πάπα Βασιλακόπουλο, που δεν βρίσκει το…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΘεσσαλιαΣυλλήψεις Για Κλοπές Και Καλλιέργεια Κάνναβης Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων